Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nectons είπε

Όχι όχι.. όμορφα τα λες.

Αλλά πως είσαι σίγουρος ότι η "ενέργεια" αυτή δεν έχει ικανότητα αποθήκευσης σε μοριακό/ατομικό επίπεδο? Ούτε αυτό το ξέρουμε. Όπως είπα.. όλα θεωρίες μόνο. 

Μην αγχώνεσαι, το απέδειξαν ερευνες που εψαξαν αν οι κομπογιαν.. εννοω οι ομοιοπαθητικοι :P εχουν δικιο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Αν ημουν mod θα ειχες φαει ban εχθες. Αλλα οχι γιατι θίγεις τα πιστευω καποιον. Αλλα γιατι πανω απο τα μισα μηνύματα που αφησες εδω ειναι γεματα ειρωνεία και δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα μας εδώ. Ειναι τραγικα ακομα κ σαν πλακα αν το παρουμε ολα οσα γραφεις. Εγω θα ντρεπόμουν.

Εσβησα πολλα απο τα σχολια που αφησες εδω γιατι θα..εβγαινε τεράστιο.

Δηλαδή τα σχόλια στα οποία απαντούσα και είχαν ειρωνεία, κοροϊδία και ρατσισμό είναι εντάξει για σένα;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Αν ημουν mod θα ειχες φαει ban εχθες. Αλλα οχι γιατι θίγεις τα πιστευω καποιον. Αλλα γιατι πανω απο τα μισα μηνύματα που αφησες εδω ειναι γεματα ειρωνεία και δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα μας εδώ. Ειναι τραγικα ακομα κ σαν πλακα αν το παρουμε ολα οσα γραφεις. Εγω θα ντρεπόμουν.

Εσβησα πολλα απο τα σχολια που αφησες εδω γιατι θα..εβγαινε τεράστιο.

Αν και δεν διαφωνω οτι τα ποστ του είναι ειρωνικα, γιατι εστιαζεις μονο στις δικες του απαντησεις και οχι και στα ποστ στα οποια απαντάει? 

1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδή τα σχόλια στα οποία απαντούσα και είχαν ειρωνεία, κοροϊδία και ρατσισμό είναι εντάξει για σένα;

Με προλαβες :P

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Επανέρχομαι στις απόψεις του Hawking (σε ελεύθερη απόδοση): 

Χωρίς το hardware το pc δεν μπορεί να υπάρξει. Αν καταστρέψω λοιπόν τη cpu, τη ram, τον ssd, τη mobo, κλπ κλπ, το ρεύμα από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν κουβαλάει επίσης τίποτα από τις ικανότητες του PC. :) 

Και πως είμαστε σίγουροι ότι είναι μόνο "ρεύμα" και όχι ένας συνδυασμός ενέργειας? Και δεν είναι απαραίτητο να είχε δίκιο ο Χώκινγκς σε όλα. Ιδιαίτερα όπως είπα στο κομμάτι ζωής και ύπαρξης ίσως οι απόψεις του να ήταν παρερμηνεμένες λόγο θυμού για την κατάστασή του.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Hawking:

Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing. Spontaneous creation is the reason there is something rather than nothing, why the universe exists, why we exist.

Βλακείες.

how can be a law such as gravity without the universe? Did the universe create itself from nothing or from a "Law such as Gravity"? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Αν και δεν διαφωνω οτι τα ποστ του είναι ειρωνικα, γιατι εστιαζεις μονο στις δικες του απαντησεις και οχι και στα ποστ στα οποια απαντάει? 

Με προλαβες :P

Για τον απλο λογο οτι τα σχολια αυτα ειναι πολυ χειροτερα απο τα υπολοιπα. Και δεν πηγαινουν για ενα δυο ατομα εδω αλλα για ολους οσους δεν εχουν τις ιδιες αποψεις με τον ιδιο. Το να λες αναπηρο καποιον που εχει καθε δικαωμα να πιστευει σε εναν Θεο (Ναι ακομα και το 2018) δεν νομιζω να πηγαινε για καποιον συγκεκριμενα αλλα ειναι γενικα για ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Για τον απλο λογο οτι τα σχολια αυτα ειναι πολυ χειροτερα απο τα υπολοιπα. Και δεν πηγαινουν για ενα δυο ατομα εδω αλλα για ολους οσους δεν εχουν τις ιδιες αποψεις με τον ιδιο. Το να λες αναπηρο καποιον που εχει καθε δικαωμα να πιστευει σε εναν Θεο (Ναι ακομα και το 2018) δεν νομιζω να πηγαινε για καποιον συγκεκριμενα αλλα ειναι γενικα για ολους.

Όχι δεν είναι πολύ χειρότερα από τα σχόλια στα οποία απαντάω. Και το συγκεκριμένο μήνυμα στο όποιο αναφέρεσαι και απαντάω, αν προσέξεις αυτός λέει ότι όσοι ανάπηροι δεν πιστεύουν στο θεό είναι ανάπηροι στο μυαλό. Και εγώ απαντώ πως οι μόνοι πραγματικά ανάπηροι είναι οι ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ (και όχι οι θρησκευόμενοι αν ξέρεις την διαφορά).

Ορίστε αν δεν πιστεύεις εμένα

Ένα άλλο μήνυμα στο οποίο απαντάω, λέει ότι όλοι οι νοήμονες πιστεύουν στο θεό (και μάλλον εννοεί και συγκεκριμένο). Δηλαδή χαρακτηρίζει τους υπόλοιπους μη νοήμονες.

Και γενικά αν προσέξεις τα περισσότερα μηνύματα που απαντάω, είτε υποτιμούν αυτούς που δεν πιστεύουν, είτε έχουν ρατσισμό, είτε θρησκοληψία, είτε προσυλιτισμό.

Απλά επιλέγεις να φιλτράρεις και να κατανοήσεις με τις παρωπίδες σου.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Όχι δεν είναι πολύ χειρότερα από τα σχόλια στα οποία απαντάω. Και το συγκεκριμένο μήνυμα στο όποιο απαντάω αν προσέξεις αυτός λέει ότι όσοι ανάπηροι δεν πιστεύουν στο θεό είναι ανάπηροι στο μυαλό. Και εγώ απαντώ πως οι μόνοι πραγματικά ανάπηροι είναι οι ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ (και όχι οι θρησκευόμενοι αν ξέρεις την διαφορά).

Απλά επιλέγεις να φιλτράρεις και να κατανοήσεις με τις παρωπίδες σου.

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο ο νοων νοειτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο ο νοων νοειτω.

Τώρα που είδες τα δύσκολα την κοπανάς. Τώρα να σε δω.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Όχι δεν είναι πολύ χειρότερα από τα σχόλια που απαντάω. Και το συγκεκριμένο μήνυμα στο όποιο απαντάω αν προσέξεις λέει ότι όσοι ανάπηροι δεν πιστεύουν στο θεό είναι ανάπηροι στο μυαλό. Και εγώ απαντώ πως οι μόνοι πραγματικά ανάπηροι είναι οι ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ (και όχι οι θρησκευόμενοι αν ξέρεις την διαφορά).

Απλά επιλέγεις να φιλτράρεις με τις παρωπίδες σου.

Μα θρησκόληπτος είσαι και εσύ. Αν κάποιος άγνωστος σου πετούσε κάποιες από της φράσεις του Hawking θα τον αποκαλούσες ανόητο. Την στιγμή όμως που ξέρεις ότι "Το είπε ο Hawking" το προσεγγίζεις με θρησκευτικό δέος και την βεβαιότητα ότι περιεχέι κάποια κρυφή σοφία. Βγάλε λοιπών της δικές σου παρωπίδες και μάθε να κρίνεις ένα statement at face value και ανεξάρτητα από το celebrity factor.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ajaxmonkey4hire είπε

Μα θρησκόληπτος είσαι και εσύ. Αν κάποιος άγνωστος σου πετούσε κάποιες από της φράσεις του Hawking θα τον αποκαλούσες ανόητο. Την στιγμή όμως που ξέρεις ότι "Το είπε ο Hawking" το προσεγγίζεις με θρησκευτικό δέος και την βεβαιότητα ότι περιεχέι κάποια κρυφή σοφία. Βγάλε λοιπών της δικές σου παρωπίδες και μάθε να κρίνεις ένα statement at face value και ανεξάρτητα από το celebrity factor.

Τώρα πάμε αλλού. Αυτός είπε ότι έβρισα ανθρώπους που πιστεύουν και τους είπα ανάπηρους, το οποίο δεν έγινε. Τώρα όσον αφορά την άποψη που λες εσύ, έχω πει πολλά επιχειρήματα και έχω απαντήσει και σε σένα, για το value και όχι το celebrity factor. Προφανώς νομίζεις ότι όλοι θαμπωνόμαστε από το celebrity (δεν ξέρω αν κρίνεις εξ ίδιων) και δεν έχουμε ιδέα για το value.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_cena2 είπε

αντιδραστικό τρολάκι με ανάγκη για προσοχή ;

http://www.gagcaps.com/Media/argKoN0

Αναφορά σε κείμενο

Hawking:

Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing. Spontaneous creation is the reason there is something rather than nothing, why the universe exists, why we exist.

τι θα έλεγες αν κάποιος που δεν είναι Hawking σου πετούσε την παραπάνω φράση;

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τώρα που είδες τα δύσκολα την κοπανάς. Τώρα να σε δω.

Να κατσω να συζητησω τι? Σχεδον ολα οσα λες ειναι ανουσια και χωρις κανενα επιχειρημα.. επειδη εσυ εκατσες και εψαξες την σημασια της λεξης Θρησκοληπτος στο Google και πατησες στο εκτο αποτελεσμα εγω πρεπει να σε παρω στα σοβαρα? Λυπαμαι αλλα ειναι δικαωμα μου μετα απο οσα εχεις πει εδω να μην μπορω να σε παρω στα σοβαρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...