Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Vosinakis said:

Ακομα μια διάνοια σε λανθάνουσα  που δεν θαμπωνεται από ονόματα. Εύγε αγαπητέ.  Αρκετά χαιδεψαμε αυτιά. Να μπει ο καθένας στη θέση του. Ηταν  δίκαιο, έγινε πράξη. 

Είχα έτοιμη ατάκα σχετικά με το τι ακριβώς χαϊδέψανε αλλά πρέπει να δίνω και το καλό παράδειγμα ταυτόχρονα... 

:ph34r:

• Like 1
  • Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Είχα έτοιμη ατάκα σχετικά με το τι ακριβώς χαϊδέψανε αλλά πρέπει να δίνω και το καλό παράδειγμα ταυτόχρονα... 

:ph34r:

Αυτός το λέει ειρωνικά, έτσι.  :P Μην μπερδεύεσαι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2018 στις 10:47 ΠΜ, manolinio11 είπε

ζωη σε μας... εχουνε πλακα τα σχολια σας... ενταξει καλως φαινετε να ητανε.. εκανε αισθηση στην εποχη του αλλα ισως επαιξε μεγαλυτερο ρολο η ασθενεια που ειχε και τον εφερε στο προσκηνιο παρα οι θεωριες του... οπως ακουσατε.., θεωριες-θεωριες-θεωριες.... τιποτα ουσιαστικο.....αυτο το πραγμα να θεοποιητε ανθρωπους μου φαινετε τραγελαφικο....

Εδώ βλέπεις την άγνοια σε όλο της μεγαλείο τέτοιες μπαρουφες διαβάζω και συμφωνώ μαζί του ότι έχει απομείνει λίγος χρόνος στην ανθρωπότητα 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Retromaniac said:

Αυτός το λέει ειρωνικά, έτσι.  :P Μην μπερδεύεσαι :P

Μα κι εγώ... :P

Δημοσ.

Τον παραδέχομαι για την θέληση και δίψα για ζωή και γνώσεις.
Κατά τα άλλα μου ήταν εντελώς αδιάφορος με τις θεωρίες του περί πράσινων αλόγων.

Συλλυπητήρια πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητική Φυσική

clopy-paste εννοείται απο wiki

"Μια φυσική θεωρία είναι ένα μοντέλο το οποίο ενσωματώνει τα έως τώρα πειραματικά δεδομένα ενώ ταυτόχρονα είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικές παρατηρήσεις. Βασική της διαφορά με μια θεωρία μαθηματικών είναι ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί αξιωματικά. Η πειραματική επαλήθευση είναι αυτή που της δίνει κύρος. Ωστόσο, κανένας αριθμός σωστών προβλέψεων δεν είναι ικανός να την επιβεβαιώσει, ενώ μια λανθασμένη πρόβλεψη αρκεί για να την διαψεύσει. Μια φυσική θεωρία γίνεται αποδεκτή όταν κατορθώνει να δίνει σωστές προβλέψεις και ταυτόχρονα να αποφεύγει τις λανθασμένες."

Δημοσ.
19 hours ago, AtiX said:

Σύμφωνα με τις αισθήσεις μας υπάρχει πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, μπρος-πίσω και χθες-τώρα-αύριο... αν εσύ θέλεις να πιστεύεις και κάπου αλλού δικαίωμά σου... απλά χωρίς αποδείξεις μην περιμένεις να γίνεις πιστευτός, επειδή κάποιος το είπε σε κάποιους κλπ κλπ κλπ...

Στην δεκαπεντάτομη μη λογοκριμένη έκδοση, εγκεκριμένη όμως από την κεφαλή, με σκαλιστό χρυσοποίκιλτο τελείωμα στο εξώφυλλο και δώρο ένα κομμάτι ξύλου και τα άπαντα του Γαϊτάνου...

17 hours ago, liakjim said:

Τα πτώματα δεν απορούν. Μόνο σαπίζουν.

16 hours ago, ThReSh said:

Μια πινελιά ακόμα..

29257764_10213589556445022_6229302282719

29186390_10213589406121264_4591661785676

28698795_1580570108724669_18715044496940

16 hours ago, mpermpatis said:

Ρε συ πόσο δίκιο έχεις. Τι παίζει; τι του έδιναν για να κρατηθεί στη ζωή και να δώσει ότι είχε, γιατί εάν πέθαινε νωρίς δεν θα είχαν στα χέρια τους όλα αυτά. Ο Θεός να τον  αναπαύσει.

15 hours ago, chaostom said:

Επειδή οι έλληνες είμαστε λίγο μηδενιστές και ξερόλες, πολλοί δεν έχουμε το IQ να καταλάβουμε τι ήταν αυτός ο άνθρωπος και τι προσέφερε στη φυσική. Εγω στεναχωριέμαι που ζούσε όπως ζούσε. Τώρα πέρασε στην αιωνιότητα και θα ξεκουραστεί. 

13 hours ago, Zerg13 said:

Νομιζω καποιοι βγαζουν μενος γιατι ξεμπροστιαζει τον πολυαγαπημενο τους imaginary friend, τον Θεο.

R.I.P.

Δικη του ανακαληψη και η ακτινοβολια Hawking..

ολο το internet γεματο με διαλεξεις του....ζει.

10 hours ago, rus said:

Ποιον απ ολους? Υπαρχουν πολλοι Θεοι.

10 hours ago, ΘοδωρηςGR said:

Ποτε γελαμε?

6 hours ago, billdanos said:

Αυτός κάθε άλλο παρα στεναχωριόταν. Επίσης δεν μπορεί να ξεκουραστεί γιατί πέθανε, άρα δεν μπορεί να νιώσει τίποτα (ούτε καν και πως πέθανε). 

Περα από το επιστημονικό του έργο, ήταν έναν παράδειγμα για όλους για το πως η δίψα για ζωή και εξέλιξη δεν περιορίζεται από τη σωματική κατάσταση κάποιου. 

:)

6 hours ago, Retromaniac said:

Εμείς Δία ;) Είναι ο αρχηγός. Έχουμε άλλους 11. Προχθές είχε εμφανιστεί μπροστά μας και έκανε μπάφο μαζί μας. Αλάνι.

6 hours ago, Sorath said:

Κι εγώ άθεος είμαι. Το "εκει πάνω" τρόπος του λέγειν είναι και μπορεί να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει.

Με κάτι πράγματα που κολλάτε..... Φεύγει ένας άνθρωπος απο την ζωή, εκφράζει ο καθένας τα συλλυπητήριά του, με τον τρόπο του, και καταλήγετε να συζητάτε για την θρησκεία, τους θεούς, κι ότι ανάλογα τα θρησκευτικά πιστεύω ή όχι του αποθανοντως πρέπει να του ευχόμαστε και τα ανάλογα για να συμβαδίζουν βρε αδερφε.....

Στον Θεό δεν πιστεύει 100% κανείς ανθρώπινος οργανισμός. Ο μόνος τρόπος να πιστέψεις 100% σε Αυτόν είναι σύμφωνα με τα γραπτά όταν το πνεύμα αφήσει το σώμα όταν πεθάνουμε δηλαδή και αφήσουμε αυτή τη ζωή.

99% πιστεύουν πολλοί και είναι οι λεγόμενοι Άγιοι που έφτασαν το 100% αφού απεβίωσαν.

Από εκεί και κάτω είναι όλοι οι υπόλοιποι. Ακόμη και οι άπιστοι που μόλις κινδυνέψει η αισθανθούν ότι κινδυνεύει (πραγματικά) η ζωή τους αμέσως επικαλούνται τον Θεό τον Ιησού και την μητέρα του.

Αν δεν γνωρίσεις τον Θάνατο δεν γνωρίζεις την ζωή και δεν την εκτιμάς εννοείται. Όλοι οι βιαστικοί άπιστοι και Άθεοι όπως ήμουν και εγώ κάποτε μόλις αποκτήσουν το πρώτο πρόβλημα υγείας που θα κινδυνέψει η ζωή τους και τελικά συνεχίσουν να ζουν τότε να δεις πόσο εύκολα αλλάζεις από άπιστος σε πιστό. Φυσικά δεν το εύχομαι σε κανέναν κάτι τέτοιο.

Όσο για τον Χώκινγκ άσχετα της πίστης του στον Θεό ήταν μεγάλος επιστήμονας και εμείς οι μύγες εδώ δεν έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα όχι να κρίνουμε ούτε καν να κουτσομπολεύουμε εις βάρος του.

Και στις 2 πλευρές το μήνυμα μου είναι το εξής... μην αγχώνεστε καθόλου παιδιά. Σύντομα είτε είσαι 15 είτε είσαι 85 θα ξέρουμε αν υπάρχει η όχι.... Ως τότε λίγος σεβασμός στο Άγνωστο και στην ζωή δεν βλάπτει πιστέψτε με...

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.

Και πες μου τώρα... ήταν ανάγκη να τα βάλεις σε bold...?

Αν θέλεις να πετύχεις κάτι... βάλε λίγο χρώμα... παίξε με την γραμματοσειρά... μεγάλωσε κάποιες λέξεις...

ααααα όλα εγώ θα στα λέω... :P

• Like 3
Δημοσ.

Το συμπαν ειναι απειρο αλλα οχι τοσο απειρο οσο η κακια και μικροπρεπεια καποιων ανθρωπων που προσπαθουν να το παιξουν εξυπνοι μονο εκει που τους παιρνει ,πισω δηλαδη απο την ασφαλη θεση ενος πληκτρολογιου.Ανθρωποι που αν ειχαν περασει το 1/100 απο οτι περασε αυτος ο ανθρωπος θα ειχαν προ πολλου "σπασει".

• Thanks 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο Hawking πρόσφερε άπειρα στη θεωρητική φυσική -- διατύπωσε και απέδειξε θεωρήματα τα οποία καθορίζουν εν μέρει τη σημερινή μας αντίληψη για το σύμπαν -- μόνο που:

• Είναι θεωρητική φυσική οπότε για το 99.9% του πληθυσμού η αντίδραση είναι "α"
  • Το έκανε κυρίως τη δεκαετία του 70
  • Insomnia

και ο κάθε πικραμένος που το δυσκολότερο πράγμα που θα κατεφέρει στη ζωή του είναι να πάρει πτυχίο είναι not impressed όπως ο Πίρλο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα που είναι η ψυχή του..;αρνητής του Θείου και χωρίς δυνατότητα μετάνοιας..θα μείνουν μόνο οι θεωρίες που μετά απο 50-100 χρονια θα καταρριφθούν από άλλες.. Εντυπωσιακό είναι η απαισιοδοξία και καταστροφολογία που εξέπεμπε τα τελευταία χρόνια..Απ-ελπισμένος και αρνητικός..

Σίγουρα η ψυχολογία ενός ανθρώπου καθηλωμένου σε πλήρη αναπηρία δεν αφήνει άλλα περιθώρια όμως είχα την ευλογία να γνωρίσω ενα μοναχό αγιορείτη με ταυτόσημη σωματική κατάσταση που δοξολογεί καθημερινά και χαμογελά με τα μάτια του με μια δύναμη ψυχής σπάνια και άφθαστη.

Αυτή η σύγκριση μου λέει πολλά για το μεγαλείο του Χριστού και των πιστών Του.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, nectons said:

Και στις 2 πλευρές το μήνυμα μου είναι το εξής... μην αγχώνεστε καθόλου παιδιά. Σύντομα είτε είσαι 15 είτε είσαι 85 θα ξέρουμε αν υπάρχει η όχι.... Ως τότε λίγος σεβασμός στο Άγνωστο και στην ζωή δεν βλάπτει πιστέψτε με...

Πρακτικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε ούτε τότε, μιας και η σκέψη μας είναι αποτέλεσμα ηλεκτροχημικών διαδικασιών μέσα στον εγκέφαλό μας. Οπότε όπως έλεγε και ο Hawking, όταν θα πεθάνουμε θα γίνει απλά ένα ωραιότατο shut down και εμείς οι ίδιοι θα πάψουμε να σκεφτόμαστε και να αξιολογούμε την κατάστασή μας (του στυλ "πω πωωω τώρα δηλαδή έχω πεθάνει?") και θα "ζούμε" μόνο μέσα στις σκέψεις των άλλων. :) 

Ξέρω πως δεν είναι εντυπωσιακό "φινάλε" και πάντα προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πως δεν θα υπάρξει ποτέ το τέλος, αλλά...

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 minutes ago, mobile-bomber said:

Τώρα που είναι η ψυχή του..;αρνητής του Θείου και χωρίς δυνατότητα μετάνοιας..θα μείνουν μόνο οι θεωρίες που μετά απο 50-100 χρονια θα καταρριφθούν από άλλες.. Εντυπωσιακό είναι η απαισιοδοξία και καταστροφολογία που εξέπεμπε τα τελευταία χρόνια..Απ-ελπισμένος και αρνητικός..

Σίγουρα η ψυχολογία ενός ανθρώπου καθηλωμένου σε πλήρη αναπηρία δεν αφήνει άλλα περιθώρια όμως είχα την ευλογία να γνωρίσω ενα μοναχό αγιορείτη με ταυτόσημη σωματική κατάσταση που δοξολογεί καθημερινά και χαμογελά με τα μάτια του με μια δύναμη ψυχής σπάνια και άφθαστη.

Αυτή η σύγκριση μου λέει πολλά για το μεγαλείο του Χριστού και των πιστών Του.

ο άνθρωπος έγινε παγκόσμια γνωστός και συνέχιζε να κάνει έργο κουνώντας το μάγουλο, με αισιοδοξία και χιούμορ. Τα λόγια σου είναι πραγματικά ντροπή που θεωρείς ότι οι άθεοι ανάπηροι θα πρέπει να έχουν και πνευματική αναπηρία. Ο μόνος πραγματικά ανάπηρος είναι ο θρησκόληπτος.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...