Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να είσαι σε θρεντ με θέμα έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους επιστήμονες και να θέλεις να αυτοκτονήσεις μ' αυτά που διαβάζεις...

• Like 7
  • Thanks 5
  • Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panosthess81 είπε

Μεχρι τα 79 εμεις δεν θα ζησουμε, και θελετε να μου πειτε οτι ζουσε αυτος με τετοια ασθενια;

Τι μας κρύβουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, Kostasspil said:

Αυτο που γινεται στις τελευταιες σελιδες, θεωρειται συζητηση πανω στο εργο του Χοκινγκ?

Οχι. Και σταματαει εδω η αναζητηση του "μετα" και του Θεου... Απο δω και κατω μονο αν εχετε να πειτε κάτι για τον Hawking. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, grkostis είπε

Ποτε μου δεν καταλαβα την φράση για καποιον που φεύγει απο την ζωη :καλο παράδεισο. Δηλαδη υπαρχει και κακός παράδεισος; 

γιατι υπαρχει παραδεισος τυπε

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kirileman είπε

Δεν νομίζω ότι και ο ίδιος πίστευε ότι θα πάει κάπου πάνω, ούτε ότι εκεί θα είναι καλά ή κακά.

Τώρα του λύθηκε η απορία, δυστυχώς για αυτόν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, myrtilo είπε

Τώρα του λύθηκε η απορία, δυστυχώς για αυτόν.

Τα πτώματα δεν απορούν. Μόνο σαπίζουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, petros_samurai said:

Βρε, ζει αυτος ακομα. Τον πέθανες :P

E είναι λέει, όχι ήταν. 

Δημοσ.

Μετά από διάβασμα 21 σελίδων μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ΜΠΡΑΒΟ παίδες , δεν περίμενα τίποτα λιγότερο! :D

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, bill987 said:

Μετά από διάβασμα 21 σελίδων μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ΜΠΡΑΒΟ παίδες , δεν περίμενα τίποτα λιγότερο! :D

Μια πινελιά ακόμα..

29257764_10213589556445022_6229302282719

29186390_10213589406121264_4591661785676

28698795_1580570108724669_18715044496940

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Τι μας κρύβουν;

Ρε συ πόσο δίκιο έχεις. Τι παίζει; τι του έδιναν για να κρατηθεί στη ζωή και να δώσει ότι είχε, γιατί εάν πέθαινε νωρίς δεν θα είχαν στα χέρια τους όλα αυτά. Ο Θεός να τον  αναπαύσει.

Δημοσ.

Επειδή οι έλληνες είμαστε λίγο μηδενιστές και ξερόλες, πολλοί δεν έχουμε το IQ να καταλάβουμε τι ήταν αυτός ο άνθρωπος και τι προσέφερε στη φυσική. Εγω στεναχωριέμαι που ζούσε όπως ζούσε. Τώρα πέρασε στην αιωνιότητα και θα ξεκουραστεί. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...