Kostasallinone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε ΝΑΙ ακριβως το ιδιο σου λεω και γω, γιατι να στειλεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ!!!? Που σταματαει δηλαδη η γραμμη του "εινναι οκ να το χρησιμοποιω" και ποιος την "τραβαει" και που? Δε σε ειρωνευομαι, σε ρωταω σοβαρα...εφοσον το πρεσβευεις ως αποψη, πες μου πρακτικα την εφαρμογη της.Ουτοπικες θεωριες τις εχω απορριψει απο τοτε που γραφαμε εκθεση στο δημοτικο και ευχομασταν παγκοσμια ειρηνη. Θελω πρακτικα πραγματα που δουλευουν. Από την στιγμή που μου δίνεται απλόχερα, έχω την δυνατότητα τα πράξω εάν θέλω και το πράττω. Το καταδικαστέο δεν είναι αυτό. Παράδειγμα είμαι στην μεσότητα, γνωρίζω δηλαδή ότι υπάρχει και πολύ καλύτερα από εμένα και πολύ χειρότερα από εμένα. Αυτό που λέω είναι ότι κάθε ένας ανάλογα με την κατάστασή του πρέπει να βοηθήσει, στο τομέα του πάντα. Με βάση τα χρήματα που είναι μετρήσιμη μονάδα θα ήταν παράλογο ένας όντας άνεργος να έδινε περισσότερα από ότι ένας που είχε δουλειά. Αντίστοιχα ένας επιστήμονας όταν σπαταλάει όλο του τον βίο σε μια έρευνα που θα βοηθήσει γενικά την ανθρωπότητα ασχέτως ολοκληρωμένου αποτελέσματος, θε λέγαμε ότι προσέφερε πολύ περισσότερα από έναν δισεκατομμυριούχο που δίνει ένα χιλιάρικο το χρόνο στους φτωχούς. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Kostasallinone
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι σαν πεδίο έρευνας (φυσική-κοσμολογία) δεν γίνεται να διασταυρωθεί αν είναι κάτι σωστό ή λάθος μέσα σε λίγες δεκαετίες... Υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες που εργάζονται κάθε μέρα βελτιώνοντας βήμα προς βήμα την αποτελεσματικότητα φάρμακων, αυξάνουν την ταχύτητα ασυρμάτων συστημάτων, την αποδοτικότητα κινητήρων, και, και, και...... Πόσοι από αυτούς είναι γνωστοί; Ποιος έχει καιρό να ασχοληθεί με αυτούς και την προσφορά της πραγματικής Επιστήμης όταν έχεις τους Kardashians του τομέα σαν τον Hawking. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από ajaxmonkey4hire
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Για εξήγα που βλέπεις τον straw man Δεν συσχέτισα το έργο του Hawking με αυτό που απάντησα στον parlapipas. Η κοσμολογία προσπαθεί να κατανοήσει πως λειτουργεί το σύμπαν και σε ευρύτερο φάσμα πως λειτουργούν τα πάντα γύρω μας. Μπορεί οι θεωρίες του Hawking ή του κάθε Hawking να μην βρουν άμεση εφαρμογή σε κάτι πρακτικό σήμερα αλλά μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια για κάτι που θα εφαρμόσει κάποιος άλλος αύριο. Γενικά πρέπει έχεις λίγο κλειστά μάτια για να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό ε? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Οτι και να λέμε, ο Hawking ήταν από τους κορυφαίους εν ζωή φυσικούς. Σίγουρα ήταν πιο διάσημος από κάποιους άλλους λόγω των δημοσίων εμφανίσεων του και των πωλήσεών των βιβλίων του. Το ότι δεν είναι στο top των κορυφαίων όλων των εποχών δεν τον καθιστά άσχετο ! Αντί να τον θάβουμε για την δημοσιότητά του, θα πρέπει να τον ευχαριστούμε που προωθεί την επιστήμη στο κοινό. Μακάρι να γίνονται και άλλοι επιστήμονες διάσημοι στο κοινό. Αλλωστε ακόμη και ο Εινσταιν έγινε διάσημος για τις δημόσεις εμφανίσεις του. Οι Feynman, Heisenberg, Bohr, Maxwell κλπ. δεν έγιναν ποτέ διάσημοι παρόλο που ήταν και αυτοί top επιστήμονες.
madness12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Επαναλαμβάνω την ερώτηση: Ποια η άξια της επιστήμης του; Η θεωρητική φυσική έχει δώσει πολλές εφαρμογές και έχει την αξία της. Εγώ σε ρωτάω όχι γενικά αλλά ειδικά για την "επιστήμη" του Hawking. Μπορείς να μου δώσεις μια συγκεκριμένη απάντηση; Για εξήγα που βλέπεις τον straw man Φιλε μου χωρις καμια ταση αντιπαραθεσης δεν ξερω που σπουδασες Φυσικη οπως ισχυριζεσαι αλλα σε ολα τα Τα πανεπιστημιακα τμηματα Φυσικης ανα τον κοσμο Διδασκονται τις θεωριες του πανω στη νγνωστη και αποδεδειγμενη πια ακτινοβολια Χωκινγκ και σε οτι εχει σχεση με τον υπολογισμ ομαζας μιας μαυρης τρυπας μεσω της εξισωσης του καθως και για την Διαστολη του Συμπαντος αμεσως μετα το Bing bang..... Τα παραπανω απο πρσωπικη πειρα μπορω να σου πω οτι διδασκονται τουλαχιστον στο ΕΚΠΑ τμημα Φυσικης, Aμερικη Berkeley και Princeton και Ζυριχη. Αυτα .δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεση . Ολων οι αποψεις ειναι σεβαστες. 2
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ajaxmonkey4hire είπε Υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες που εργάζονται κάθε μέρα βελτιώνοντας βήμα προς βήμα την αποτελεσματικότητα φάρμακων, αυξάνουν την ταχύτητα ασυρμάτων συστημάτων, την αποδοτικότητα κινητήρων, και, και, και...... Πόσοι από αυτούς είναι γνωστοί; Ποιος έχει καιρό να aασχοληθεί με αυτούς και την προσφορά της πραγματικής Επιστήμης όταν έχεις τους Kardashians του τομέα σαν τον Hawking. Εδώ έχεις μεγάλο λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι Hawking. Το πρόβλημα είναι οι Kardashians, ο Μέσι, ο Μήτρογλου, ο Πανταζης κτλ. που σε αυτή την κοινωνία γίνονται διάσημοι ενώ οι επιστήμονες μένουν στην αφάνεια και παίρνουν πολύ λιγότερα λεφτά. Για αυτό που θα έπρεπε να διαμαρτύρεσαι είναι αυτό, να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στους επιστήμονες και περισσότερα λεφτά και όχι σε αυτούς που κλωτσάνε τόπια. Να βγούνε περισσότεροι στην επιφάνεια, και να τους έχουν σαν πρότυπα τα παιδιά, και όχι να τρέχουν να τραγουδάνε σε reality κτλ Εσύ όμως δεν χαλάστηκες που ενώ σαν κοινωνία ασχολούμαστε με το θέαμα, αλλά γιατί ο συγκεκριμένος μπόρεσε και ξεχώρισε. Go figure... 7
Suzumebachi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Από την στιγμή που μου δίνεται απλόχερα, έχω την δυνατότητα τα πράξω εάν θέλω και το πράττω. Το καταδικαστέο δεν είναι αυτό. Παράδειγμα είμαι στην μεσότητα, γνωρίζω δηλαδή ότι υπάρχει και πολύ καλύτερα από εμένα και πολύ χειρότερα από εμένα. Αυτό που λέω είναι ότι κάθε ένας ανάλογα με την κατάστασή του πρέπει να βοηθήσει, στο τομέα του πάντα. Με βάση τα χρήματα που είναι μετρήσιμη μονάδα θα ήταν παράλογο ένας όντας φτωχός να έδινε περισσότερα από ότι ένας που είχε δουλειά. Αντίστοιχα ένας επιστήμονας όταν σπαταλάει όλο του τον βίο σε μια έρευνα που θα βοηθήσει γενικά την ανθρωπότητα ασχέτως ολοκληρωμένου αποτελέσματος, θε λέγαμε ότι προσέφερε πολύ περισσότερα από έναν δισεκατομμυριούχο που δίνει ένα χιλιάρικο το χρόνο στους φτωχούς. Αυτη τη στιγμη αλλαζουμε θεσεις λοιπον, και ερχεσαι εσυ στη δικη μου και εγω στη δικη σου ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ "φιλε μου , θα βοηθησεις παραπανω διοτι και με ενα πιατο φαγητο δε θα πεθανεις....θα μπορουσες το δευτερο πιατο σου να το δωσεις εκει που πεινανε!!!" Αυτο κανεις ΕΣΥ οταν ερχεσαι και λες ο,τι λες. Ποιος θα κρινει που τραβαμε τη γραμμη ομως? Η δικη σου κατασταση κρινεται μετρια απο ΕΣΕΝΑ. Για ΕΜΕΝΑ μπορει να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ η δικη σου απο τη δικη μου οποτε για μενα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ...καταλαβαινεις τι θελω να πω? Θελω να πω οτι , μπορει να σου αρεσει η σκεψη "αχρηστα ειναι τα λεφτα που δινουν για να κατακτησουμε πχ εναν πλανητη ενω πεινανε ανθρωποι" αλλα αν σκεφτοταν παντα ετσι ολοι θα ειχαμε ακομη καρα με γαιδουρια. Ε και σε οσους δινεται απλοχερα λοιπον, αποφασιζουν αυτοι εαν θελουν και ποσο και για που.
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Δεν συσχέτισα το έργο του Hawking με αυτό που απάντησα στον parlapipas. Η κοσμολογία προσπαθεί να κατανοήσει πως λειτουργεί το σύμπαν και σε ευρύτερο φάσμα πως λειτουργούν τα πάντα γύρω μας. Μπορεί οι θεωρίες του Hawking ή του κάθε Hawking να μην βρουν άμεση εφαρμογή σε κάτι πρακτικό σήμερα αλλά μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια για κάτι που θα εφαρμόσει κάποιος άλλος αύριο. Γενικά πρέπει έχεις λίγο κλειστά μάτια για να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό ε? Εγραψες: Αναφορά σε κείμενο Πολύ ωραία. Εμείς εδώ δεν απαξιώνουμε ούτε τον Hawking ούτε τον Susskind. Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που καταρρίπτονται θεωρίες στην επιστημονική κοινότητα και αυτό δεν μειώνει την συνεισφορά των επιστημόνων. Με τη λογική σου και ο Newton δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται σήμερα εφόσον τελικά κάποιες από τις θεωρίες του καταρρίφθηκαν... Δεν αποτέλεσε κανένα έργο και δεν έδωσε τίποτα στην επιστήμη. Εσύ με τα ανοιχτά τα μάτια δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ Newton και Hawking; Η θεωρία του πρώτου παραμένει σε εφαρμογή 300 χρόνια μετά τον θάνατο του. Η θεωρίες του δεύτερου ανατράπηκαν όσο αυτός ακόμα ζούσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες που εργάζονται κάθε μέρα βελτιώνοντας βήμα προς βήμα την αποτελεσματικότητα φάρμακων, αυξάνουν την ταχύτητα ασυρμάτων συστημάτων, την αποδοτικότητα κινητήρων, και, και, και...... Πόσοι από αυτούς είναι γνωστοί; Ποιος έχει καιρό να ασχοληθεί με αυτούς και την προσφορά της πραγματικής Επιστήμης όταν έχεις τους Kardashians του τομέα σαν τον Hawking. Επιστήμη δεν είναι μόνο κάτι το χειροπιαστό. Ενας κινητήρας, ένα κινητό ή τα ασύρματα δίκτυα και οι υπολογιστές. Αυτά είναι περισσότερο εφαρμοσμένες επιστήμες. Πίσω από την τεχνολογία όλων αυτών, υπάρχει η θεωρητική βάση από μεγάλους επιστήμονες. Το ότι βελτίωσε κάποιος κατά 5% την απόδοση ενός κινητήρα ή βελτίωσε λίγο την απόδοση μια μπαταρίες δεν είναι κοσμογονική καινοτομία. Υπάρχουν επιστήμονες που γράφουν μια εξίσωση, λύνουν ένα μαθηματικό πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι βάζουν θεωρητικές βάσεις για τις επιστήμες. Πρακτικά μπορεί να μην κατασκεύασαν τίποτα , αλλά οι θεωρίες του αλλάζουν την επιστήμη και εφαρμόζονται στην πράξη. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, GenesisX είπε Επιστήμη δεν είναι μόνο κάτι το χειροπιαστό. Ενας κινητήρας, ένα κινητό ή τα ασύρματα δίκτυα και οι υπολογιστές. Αυτά είναι περισσότερο εφαρμοσμένες επιστήμες. Πίσω από την τεχνολογία όλων αυτών, υπάρχει η θεωρητική βάση από μεγάλους επιστήμονες. Το ότι βελτίωσε κάποιος κατά 5% την απόδοση ενός κινητήρα ή βελτίωση λίγο την απόδοση μια μπαταρίες δεν είναι κοσμογονική καινοτομία. Υπάρχουν επιστήμονες που γράφουν μια εξίσωση, λύνουν ένα μαθηματικό πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι βάζουν θεωρητικές βάσεις για τις επιστήμες. Πρακτικά μπορεί να μην κατασκεύασαν τίποτα , αλλά οι θεωρίες του αλλάζουν την επιστήμη και εφαρμόζονται στην πράξη. Απλά πράγματα που κάποιος που έχει σπουδάσει φυσική θα έπρεπε να τα αντιλαμβάνεται. 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Ποιος έχει καιρό να ασχοληθεί με αυτούς και την προσφορά της πραγματικής Επιστήμης όταν έχεις τους Kardashians του τομέα σαν τον Hawking. Αν ο Hawking ήταν ο Kardashian του τομέα, δεν θα είχε την καταξίωση και την αποδοχή που έχει σήμερα. Ειδικά αν αναλογιστούμε και την επιπλέον δυσκολία που είχε λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του. Σε κάθε περίπτωση κάποιοι εδώ μέσα επιλέγουμε να σεβαστούμε αυτό τον άνθρωπο έστω και αν κάποιες θεωρίες του αποδειχθούν λάθος. Αναρωτιέμαι σε τι ακριβώς αποσκοπείς μπαίνοντας σε ένα γενικό φόρουμ τεχνολογίας για να βγάλεις άχρηστη μια τέτοια φυσιογνωμία... Πλανάσαι τόσο πολύ που περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά? Τα arguments σου αν είχαν κάποια πραγματική βάση θα τα έκανες σε ανάλογη κοινότητα. Εδώ μόνο φανφάρες λες. 1
Kostasallinone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε Αυτη τη στιγμη αλλαζουμε θεσεις λοιπον, και ερχεσαι εσυ στη δικη μου και εγω στη δικη σου ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ "φιλε μου , θα βοηθησεις παραπανω διοτι και με ενα πιατο φαγητο δε θα πεθανεις....θα μπορουσες το δευτερο πιατο σου να το δωσεις εκει που πεινανε!!!" Αυτο κανεις ΕΣΥ οταν ερχεσαι και λες ο,τι λες. Ποιος θα κρινει που τραβαμε τη γραμμη ομως? Η δικη σου κατασταση κρινεται μετρια απο ΕΣΕΝΑ. Για ΕΜΕΝΑ μπορει να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ η δικη σου απο τη δικη μου οποτε για μενα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ...καταλαβαινεις τι θελω να πω? Θελω να πω οτι , μπορει να σου αρεσει η σκεψη "αχρηστα ειναι τα λεφτα που δινουν για να κατακτησουμε πχ εναν πλανητη ενω πεινανε ανθρωποι" αλλα αν σκεφτοταν παντα ετσι ολοι θα ειχαμε ακομη καρα με γαιδουρια. Ε και σε οσους δινεται απλοχερα λοιπον, αποφασιζουν αυτοι εαν θελουν και ποσο και για που. Με βάση τι κρίνεις ότι εγώ έχω καλύτερη θέση από εσένα, αφού δεν με γνωρίζεις και ούτε εγώ γνωρίζω εσένα? Μιλάμε πάντα ρεαλιστικά, ένας που έχει εταιρίες σαφώς και είναι σε καλύτερη θέση από εμάς, τους οποίους τους ορίζω ως τον μέσο Έλληνα που έχει μια δουλειά. Άρα απαιτείς από τον επιχειρηματία να προσφέρει περισσότερα από ότι εσύ και εγώ, εάν όντως νοιάζεται για το καλό της ανθρωπότητας. Τώρα έμπρακτα εάν θα είναι, ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο ή το 30% των εσόδων του είναι άλλη συζήτηση. Εγώ θέλω να επικεντρωθώ ότι ανάλογα της κατάστασης μας θα πρέπει και να δίνουμε. Δεν είναι καταδικαστέο ούτε να στέλνεις αποστολές στο διάστημα ούτε τίποτα, αλλά εσύ που το κάνεις έχεις και περισσότερη ευθύνη στο να βοηθήσεις, και το ξαναλέω εάν πραγματικά νοιάζεσαι για τον καλό της ανθρωπότητας.
parlapipas25 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τεχνολογία που αναπτύσσεται πχ για την εκτόξευση πυραύλων όπως λες, θα μπορούσε να βρει πρακτική εφαρμογή για τη βελτίωση άλλων αγαθών της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα είναι χρήσιμο στο μέλλον για το Α ή το Β. Και το internet αναπτύχθηκε αρχικά για επικοινωνία σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν νομίζω κανείς να πρόβλεψε τότε την πορεία που θα ακολουθούσε αργότερα. Όσο για το τελευταίο που γράφεις ότι κάποτε όλα θα τελειώσουν, αντικρούεις το βασικό σου επιχείρημα. Πρέπει να αρχίσει η ανάπτυξη λοιπόν της τεχνολογίας που θα μας επιτρέψει να επιβιώσουμε όταν έρθει εκείνη η εποχή. Πως θα μάθουμε αν είμαστε ικανοί αν δεν προσπαθήσουμε? Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει ένα όριο στο τι μπορεί να κατανοήσει για το συμπαν.Οπως τα μυρμήγκια έτσι και εμείς και παει λέγοντας.Δεν έχουμε τις ικανοτητες να κατανοήσουμε πλήρως το σύμπαν.Ολα θεωρίες είναι .Κάπου η εξέλιξη σταματάει για το ανθρώπινο είδος . 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει ένα όριο στο τι μπορεί να κατανοήσει για το συμπαν.Οπως τα μυρμήγκια έτσι και εμείς και παει λέγοντας.Δεν έχουμε τις ικανοτητες να κατανοήσουμε πλήρως το σύμπαν.Ολα θεωρίες είναι .Κάπου η εξέλιξη σταματάει για το ανθρώπινο είδος . Και συνεχίζει το ΑΙ που ελέγχουμε εμείς να ανακαλύψει ότι δεν μπορούμε. Μπορεί εντέλει να μην έχουμε την δυνατότητα σαν βιολογικά όντα να ανακαλύψουμε τα πάντα, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ που θα μας προσφέρει το ΑΙ. Ήδη το κάνει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
Suzumebachi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε Με βάση τι κρίνεις ότι εγώ έχω καλύτερη θέση από εσένα, αφού δεν με γνωρίζεις και ούτε εγώ γνωρίζω εσένα? Μιλάμε πάντα ρεαλιστικά, ένας που έχει εταιρίες σαφώς και είναι σε καλύτερη θέση από εμάς, τους οποίους τους ορίζω ως τον μέσο Έλληνα που έχει μια δουλειά. Άρα απαιτείς από τον επιχειρηματία να προσφέρει περισσότερα από ότι εσύ και εγώ, εάν όντως νοιάζεται για το καλό της ανθρωπότητας. Τώρα έμπρακτα εάν θα είναι, ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο ή το 30% των εσόδων του είναι άλλη συζήτηση. Εγώ θέλω να επικεντρωθώ ότι ανάλογα της κατάστασης μας θα πρέπει και να δίνουμε. Δεν είναι καταδικαστέο ούτε να στέλνεις αποστολές στο διάστημα ούτε τίποτα, αλλά εσύ που το κάνεις έχεις και περισσότερη ευθύνη στο να βοηθήσεις, και το ξαναλέω εάν πραγματικά νοιάζεσαι για τον καλό της ανθρωπότητας. Εγω και εσυ ειμαστε παραδειγματα, περιμενα να το καταλαβεις και να μη το παρεις οπως το πηρες. Το καλο της ανθρωποτητας ποιος το οριζει και πως ακριβως? Να εχουν τροφη νερο ολοι ? Η και σπιτι? Τί σπιτι, με πληθια η με τουβλα? Με μονωση κατσε καλα η χωρις? Διοτι ολα αυτα απαιτουν τεχνολογια και φυσικα πορους που, κλεβεις απο τη γη, κανεις κακο στα ζωακια και στο πρασινο....τσιμεντο,πετρελαιο κλπ... Γιατι να μη ζουμε ολοι σε σπηλιες και να εχουμε φαγητο ισα ισα για να ζουμε λοιπον? (επεκτινω τη λογικη σου, δε λεω κατι δικο μου). Καλο αυτο που λες αλλα δε γινεται.Ειναι κατηγοριας ουτοπια/παγκοσμια ειρηνη. Η ζωη που ζουμε ειναι ο θανατος σου η ζωη μου σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις, καθε μερα, που απλα δε τις αντιλαμβανομαστε παντα. Εαν ειμασταν οι 2 τελευταιοι υποψηφιοι σε μια μαματη θεση εργασιας και εσυ εισαι σε μετρια κατασταση και εγω αστεγος...και το μαθαινες..θα εκανες πισω για να παρω τη θεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις