Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Να πιστέψεις; Η πίστη δεν έχει θέση στην επιστήμη. Και όμως χρησιμοποιείς το επιχείρημα: Όλοι Λένε... άρα έτσι Είναι. Χωρίς να έχεις καμία γνώση του αντικειμένου. Απλός προτείνω λίγη ενασχόληση με το θέμα πριν ανέβεις στο band wagon. 

Είπε ο άνθρωπος που ακύρωσε με 3 λέξεις και καμία απόδειξη ένα ολόκληρο άρθρο. Τέσπα, το προσπερνάμε.

Γιατί αλλάζεις θέμα; Και τι σχέση έχει με αυτό που σε ρωτάω; Θα μου δείξεις το επιστημονικά σου έργο; Δεν θέλω να πιστέψω, αποδείξεις θέλω να δω απο εσένα. Γιατί σύμφωνα με αυτά που λες, μάλλον καταρρίπτεις πάρα πολλούς επιστήμονες και θεωρίες, οπότε σίγουρα έχει ενδιαφέρον να μοιραστείς με την επιστημονική κοινότητα το έργο σου, και να μην το χαραμίζεις στο φόρουμ του ινσόμνια. Ο Hawking και ο κάθε Hawking έχουν δημοσιεύσει το έργο τους, και όποιος διαφωνεί είναι ευπρόσδεκτος να το εκφράσει. Λοιπόν;

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Suzumebachi said:

Μπερδευουν ομως και συγχεουν πολλοι τη θρησκευτικη πιστη με την γενικοτερη εννοια του πιστευω ως εμπιστοσυνη. This applies to many comments in many many MANY articles inn this god damned site...everytime.

Επειδη ολοι εχετε ενανν φιλο, αδερφη , που σπουδασε Φυσικη κλπ....ηρθε η ωρα να πω πως εγω εχω φιλο που πηρε Dr. στην αστροφυσικη στην Αμερικη και καθε φορα του δειχνω τι λετε και πινω ΚΑΦΕΔΑΡΑ.

Προφανώς και δεν αναφέρθηκα στην θρησκευτική πίστη (γι' αυτό είπα "γενικότερα"), η οποία μόνο εμπόδια δημιουργεί συνήθως στην επιστήμη. Anyway...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tsamjunior είπε

Είπε ο άνθρωπος που ακύρωσε με 3 λέξεις και καμία απόδειξη ένα ολόκληρο άρθρο. Τέσπα, το προσπερνάμε.

Γιατί αλλάζεις θέμα; Και τι σχέση έχει με αυτό που σε ρωτάω; Θα μου δείξεις το επιστημονικά σου έργο; Δεν θέλω να πιστέψω, αποδείξεις θέλω να δω απο εσένα. Γιατί σύμφωνα με αυτά που λες, μάλλον καταρρίπτεις πάρα πολλούς επιστήμονες και θεωρίες, οπότε σίγουρα έχει ενδιαφέρον να μοιραστείς με την επιστημονική κοινότητα το έργο σου, και να μην το χαραμίζεις στο φόρουμ του ινσόμνια. Ο Hawking και ο κάθε Hawking έχουν δημοσιεύσει το έργο τους, και όποιος διαφωνεί είναι ευπρόσδεκτος να το εκφράσει. Λοιπόν;

Από μεγάλα λόγια άλλο τίποτα ο συγκεκριμένος... Έβαλε σε μια σειρά μερικές ορολογίες που αποκλείεται να τις έχει googlάρει την σήμερον ημέρα, μας είπε ότι σπουδάζει και φυσικός και... πάει. Έσβησε ο Hawking. Μάθαμε ότι τελικά δεν ήταν και τόσο σπουδαίος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sorath είπε

Ας είναι καλά εκεί πάνω!

Τεράστιο respect σε αυτόν τον άνθρωπο!!

ΠΟΣΟ καλα πιστευεις οτι θα ειναι γιατι αθεος ηταν ο ανθρωπος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Droulas13 είπε

Φωτογραφία το 1995 από το γάμο του:

http://beta.ems.ladbiblegroup.com/s3/content/4a3864885a53b404e4d98f1fd0b10881.jpg

Φωτογραφία το 2015 από τα βραβεία BAFTA:

http://cdn.skim.gs/images/c_fill,dpr_1.0,f_auto,fl_lossy,h_391,q_auto,w_695/v1/msi/pziuoxhycg3gw9cu93sn/stephen-hawking-at-baftas-2015-video

Τώρα πως εσύ τον βλέπεις νεώτερο στη φωτογραφία του 2015 σε σύγκριση με την φωτογραφία του 1995, ο θεός και η ψυχή σου το ξέρουν!

Όσον αφορά στο θέμα με τα δόντια του σε παραπέμπω εδώ:

Οδοντικό εμφύτευμα τον 21 αιώνα! ποιος θα το πίστευε!

Τώρα πως εσύ τον βλέπεις μεγαλύτερο στην φωτογραφία του 2015 σε σύγκριση με την φωτογραφία του 1995, ο θεός και η ψυχή σου το ξέρουν! (Δεν έχει καν ρυτίδες και έχει κάνει μάγουλα στην 2015).

εμφύτευμα τον 21 αιώνα...

...και είπε από τις 30+ επιλογές για οδοντοστοιχία, να βάλει 4 (μεγάλα, κεντρικά και στην κάτω σειρά) να μοιάζει σαν καθυστερημένος.

Αφού είσαι γνώστης, εξήγησε μου και τον λόγο που οι θεωρίες του την τελευταία 10ετία διέψευδαν τις θεωρίες του το 80;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μην χρησιμοποιείτε την φράση παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λες και είναι κάτι το σπουδαίο. 

Δυστυχώς η επιστήμη έχει πάψει και δουλεύει για το συμφέρον και το καλό των πολιτών δεκαετίες τώρα.

Παίρνουμε μόνο τα καλά από το οτιδήποτε, είτε λέγετε επιστήμη, είτε οτιδήποτε άλλο.

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς και δεν αναφέρθηκα στην θρησκευτική πίστη (γι' αυτό είπα "γενικότερα"), η οποία μόνο εμπόδια δημιουργεί συνήθως στην επιστήμη. Anyway...

To ξερω, γιαυτο ειπα "μπερδευουν" ;) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Παιδιά μην χρησιμοποιείτε την φράση παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λες και είναι κάτι το σπουδαίο. 

Δυστυχώς η επιστήμη έχει πάψει και δουλεύει για το συμφέρον και το καλό των πολιτών δεκαετίες τώρα.

Παίρνουμε μόνο τα καλά από το οτιδήποτε, είτε λέγετε επιστήμη, είτε οτιδήποτε άλλο.

Από την παγκόσμια θρησκευτική κοινότητα, κάτι καλύτερο έχει να επιδείξει. Δεν το λέω για σένα προσωπικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Κάθε άνθρωπος που εκστομίζει την λέξη "Πιστεύω" είναι, κατά την γνώμη μου,  ανόητος.

"Πιστεύεις" ότι ο Hawking έκανε λάθος στη θεωρία της πληροφορίας που χάνεται ή είσαι σίγουρος?

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Παίρνουμε μόνο τα καλά από το οτιδήποτε, είτε λέγετε επιστήμη, είτε οτιδήποτε.

Nαι ρε συ αλιμονο, περιπτερο ειναι πλεον και ολοι μα ολοι δουλευουν εναντιων μας.Ποια επιστημονικη κοινοτητα τωρα, λαλακιες.....γατακια....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Από μεγάλα λόγια άλλο τίποτα ο συγκεκριμένος... Έβαλε σε μια σειρά μερικές ορολογίες που αποκλείεται να τις έχει googlάρει την σήμερον ημέρα, μας είπε ότι σπουδάζει και φυσικός και... πάει. Έσβησε ο Hawking. Μάθαμε ότι τελικά δεν ήταν και τόσο σπουδαίος.

Έτσι ακριβώς. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι τέτοια μυαλά χαραμίζονται σε φόρουμ του ίντερνετ. Πρέπει να "ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ" στον εαυτό τους και να ασχοληθούν με τον επιστημονικό κλάδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος που σταμάτησε να μιλάει από την δεκαετία του 80 και σχεδόν δεν κουνούσε από τότε καθόλου το πρόσωπό του, δεν απέκτησε έκτοτε ρυτίδες, οι οποίες δημιουργούνται από την κίνηση του προσώπου. Δηλαδή εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό μυστήριο, όχι αστεία!

Επίσης ένας άνθρωπος με παραμορφωμένο πρόσωπο δεν έβαλε προσθετικά δόντια όπως θα έβαζε ένας άνθρωπος που δεν έχει παραμορφωμένο πρόσωπο. Να και ένα άλλο μυστήριο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...