AtiX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μ'αρέσει που με αφορμή τον θάνατο ενός επιστήμονα κρίνουμε τις θεωρίες του με βάση ένα βιβλίο που στην καλύτερη έχει αφηγηθεί από τον Θεό στον άνθρωπο...
coffeex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Έχω και εγώ μία φίλη που έχει σπουδάσει φυσική και μου λέει ότι μπορείς να κάνεις αεικίνητο με 2 μαγνήτες και ένα εκκρεμές. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Ελπίζω να μην ήσασταν μαζί. Επίσης το 90% των συμφοιτητών μου στην πληροφορική δεν έμαθε να προγραμματίζει ούτε την ώρα, στην διάρκεια της φοίτησης. Διάβασε 2934 λέξεις σε 2 λεπτά. Μιλάμε για πρωταθλητή και στο διάβασμα. Μπορεί να έχει και 5 πτυχία αλλά από ταπεινότητα δεν θα το μάθουμε ποτέ. Είχα έναν καθηγητή φυσικής που μας έλεγε ότι το αεροπλανοφόρο πετάει του λέγαμε τι ήταν και μας απαντούσε "θέλεις να περάσεις έξω;"
Adanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Σε αντίθεση με εσένα η οι γνώσεις μου για το έργο του Hawking δεν πηγάζουν από ανάγνωση άρθρων της BBC. Έχω σπουδάσει φυσική και ξέρω και δυο, τρία πράγματα σχετικά με Relativistic Manifolds, Tensor Calculus, Schwartzschild Radius, Minkowski Distance.... Το ότι έχεις σπουδάσει φυσική δεν μας λέει κάτι. Ξέρω ανθρώπους που σπουδάσανε πληροφορική σε πανεπιστήμιο και δεν ξέρουν τι είναι η Java ή πως ανοίγεις CMD. Από ανθρώπους που λένε ότι ξέρουν πράγματα έχουμε πολλούς. Απέδειξε το και μετά συζητάμε πάλι. Ως τότε, το να ακυρώνουμε πράγματα επειδή έχουμε 2-3 γνώσεις παραπάνω, δεν θεωρείται σοβαρό επιχείρημα. 1
AtiX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, coffeex είπε Είχα έναν καθηγητή φυσικής που μας έλεγε ότι το αεροπλανοφόρο πετάει του λέγαμε τι ήταν και μας απαντούσε "θέλεις να περάσεις έξω;" Πάλι εκδικητές έβλεπε... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από AtiX
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Σε αντίθεση με εσένα η γνώσεις μου για το έργο του Hawking δεν πηγάζουν από ανάγνωση άρθρων της BBC. Έχω σπουδάσει φυσική και ξέρω και δυο, τρία πράγματα σχετικά με Relativistic Manifolds, Tensor Calculus, Schwartzschild Radius, Minkowski Distance.... Εάν οι γνώσεις σου είναι τόσες πολλές τότε μάλλον θα διαβάζουμε για σένα και τα δικά σου έργα στο κοντινό μέλλον. Μέχρι τότε ο Hawking παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς φυσικούς που επηρρέασε σημαντικά τον κλάδο. Το ότι προσπαθείς να απαξιώσεις τέτοιες φυσιογνωμίες γράφοντας μερικές σειρές σε ένα φόρουμ παρέα με μερικούς άγνωστους δεν δείχνει και πολλά πράγματα όμως... 3
coffeex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Πάλι εκδικητές έβλεπε... Μιλάμε για 90s
Droulas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Spyros_Spy είπε γιατι δείχνει νεοτερος το 2017 απο τις φωτος του 20χρονια πριν; εκανε λιφτινγκ; γιατι σε φωτος του πριν 20 χρονια φαινεται οτι τα δοντια του ειναι μέσα στα σφραγισματα, τριμαρισμενα και σχεδον εξαφανισμενα και το 2017 εχει 4 κατω δοντια πιο μεγαλα και απο τα δυο δοντια του bugs bunny; Φωτογραφία το 1995 από το γάμο του: http://beta.ems.ladbiblegroup.com/s3/content/4a3864885a53b404e4d98f1fd0b10881.jpg Φωτογραφία το 2015 από τα βραβεία BAFTA: http://cdn.skim.gs/images/c_fill,dpr_1.0,f_auto,fl_lossy,h_391,q_auto,w_695/v1/msi/pziuoxhycg3gw9cu93sn/stephen-hawking-at-baftas-2015-video Τώρα πως εσύ τον βλέπεις νεώτερο στη φωτογραφία του 2015 σε σύγκριση με την φωτογραφία του 1995, ο θεός και η ψυχή σου το ξέρουν! Όσον αφορά στο θέμα με τα δόντια του σε παραπέμπω εδώ: Οδοντικό εμφύτευμα τον 21 αιώνα! ποιος θα το πίστευε! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Droulas13
tzelen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς (βάζω σίγουρα τον εαυτό μου μέσα) δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε το έργο του. Δεν έχει όμως σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που διαγνώστηκε και αποφάσισε να πολεμήσει. Δεν καθηλώθηκε, δεν τα παράτησε, δεν επέλεξε την εύκολη λύση της ευθανασίας, πχ. Έζησε, δημιούργησε, μεγαλούργησε, για κάποιους, έκανε οικογένεια, όταν όλοι τον είχαν με αντίστροφη μέτρηση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα που μπορούμε να πάρουμε. 7 1
Kostasallinone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Στο τέλος της ημέρας όλοι μας πεθαίνουμε. Το αν η μαύρη τρύπα είναι έτσι ή αλλιώς ή αν η γη είναι επίπεδη και τερματίζεται κάπου λίγη σημασία έχουν, όταν ακόμα και ολόκληρος ο πλανήτης έχει ημερομηνία λήξεις, δηλαδή πεθαίνει και είναι πεπερασμένος. Και τελικά κανείς δεν έχει πει τι υπάρχει μετά τον θάνατο που είναι το μόνο δεδομένο. 1
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Don't feed the trolls, guys. Μην ασχολείστε με ημιμαθείς, όπως ξαναείπα, όσοι ξέρουν κάτι περισσότερο ας επικεντρωθούν στη συγγραφή του έργου τους και όχι σε μπακαλοσυζητήσεις σε κάποιο φόρουμ του ίντερνετ. Σεβαστό. Που είναι το επιστημονικά τεκμηριωμένο έργο σου που ανατρέπει τον Hawking? Ή μήπως πρέπει να πιστέψουμε εσένα, επειδή μας το λες; Να πιστέψεις; Η πίστη δεν έχει θέση στην επιστήμη. Και όμως χρησιμοποιείς το επιχείρημα: Όλοι Λένε... άρα έτσι Είναι. Χωρίς να έχεις καμία γνώση του αντικειμένου. Απλός προτείνω λίγη ενασχόληση με το θέμα πριν ανέβεις στο band wagon. 1
Suzumebachi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Ίσως πρόκειται για άτομα εφηβικής ηλικείας που τον είδαν για πρώτη φορά σε κάποιο επεισόδιο του Big Bang Theory και θέλουν να πάνε κόντρα στο κατεστημένο. Ορμόνες και τα σχετικά... ξέρεις. Χωρις να εχει δει το σχολιο σου εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σχολιο η κοπελα μου! Εχουμε πεσει κατω απο τα γελια! (με τους υπολοιπους)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, ajaxmonkey4hire said: Να πιστέψεις; Η πίστη δεν έχει θέση στην επιστήμη. Χωρίς πίστη (γενικότερα), δεν μπορείς να είσαι καλός επιστήμονας! Το ότι ένας παπαγάλισε ορισμένα βιβλία και πήρε έναν τίτλο σπουδών, δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση επιστήμονα... 1 1
tzelen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Χωρίς πίστη (γενικότερα), δεν μπορείς να είσαι καλός επιστήμονας! Είσαι εμονας δηλαδή;
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Απλός προτείνω λίγη ενασχόληση με το θέμα πριν ανέβεις στο band wagon. Αυτές τις συμβουλές μη τις λες σε εμάς... Πέσ'τες καλύτερα στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Κάποιοι εκεί θα έχουν ασχοληθεί με το θέμα, δεν μπορεί. Εμείς εδώ πέρα δεν έχει και πολύ σημασία σε ποιο "band wagon" θα ανέβουμε. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
Suzumebachi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Χωρίς πίστη (γενικότερα), δεν μπορείς να είσαι καλός επιστήμονας! Μπερδευουν ομως και συγχεουν πολλοι τη θρησκευτικη πιστη με την γενικοτερη εννοια του πιστευω ως εμπιστοσυνη. This applies to many comments in many many MANY articles inn this god damned site...everytime. Επειδη ολοι εχετε ενανν φιλο, αδερφη , που σπουδασε Φυσικη κλπ....ηρθε η ωρα να πω πως εγω εχω φιλο που πηρε Dr. στην αστροφυσικη στην Αμερικη και καθε φορα του δειχνω τι λετε και πινουμε ΚΑΦΕΔΑΡΑ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Suzumebachi
Προτεινόμενες αναρτήσεις