Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Ποιο έργο; Τρελές "θεωρίες" για μαύρες τρύπες;

Μάλιστα αυτό που δέχονται όλοι οι επιστήμονες εσύ το θεωρείς τρελό;;

ΥΓ 

Δεν είναι θεωρία οι μαύρες τρύπες αλλά έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Ποιο έργο; Τρελές "θεωρίες" για μαύρες τρύπες;

προφανως δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το εργο του για να τις χαρακτηριζεις. οποτε no point in this. ciao.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, kirileman said:

Σοβαρά τώρα; Αυτό ήταν φάουλ! :angry:

Γιατί? Επειδή προβάλλω τοπικς με μεγάλη επισκεψιμότητα? B)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KilliK είπε

προφανως δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το εργο του για να τις χαρακτηριζεις. οποτε no point in this. ciao.

Τον Leonard Susskind τον έχεις ακουστά; Είναι ο τύπος που ανέτρεψε πάνω κάτω όλο το "Έργο" του Hawking.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Μάλιστα αυτό που δέχονται όλοι οι επιστήμονες εσύ το θεωρείς τρελό;;

ΥΓ 

Δεν είναι θεωρία οι μαύρες τρύπες αλλά έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν. 

Don't feed the troll. Οποιος δεν εχει τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβει ποσα πραγματα εδωσε στην επιστημη αυτος ο ανθρωπος δε νομιζω οτι μπορει να τον κρινει. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Όσοι γράφετε «μην θεοποιείτε» κλπ κάντε μία χάρη στο εαυτό σας: αφήστε στην άκρη για λίγο το χόμπι σας (είτε το λένε gaming, είτε ποδόσφαιρο, είτε εκκλησία κάθε Κυριακή) και δώστε 40-50 ευρώ για να αγοράσετε και να διαβάσετε την εικονογραφημένη έκδοση του «A Brief Time of History». Δεν είναι μεγάλο, 250 σελίδες είναι που θα σας πάρει 2-3 απογεύματα να τις διαβάσετε και είναι τόσο απλοϊκά γραμμένο που μέχρι και οι μπετόστοκοι το κατανοούν.

Όταν λοιπόν το διαβάσετε και καταλάβετε μέσα σε λίγες ώρες ανάγνωσης τι είναι η κβαντομηχανική, τι είναι η Σχετικότητα, από τι είμαστε φτιαγμένοι και γιατί το Σύμπαν διαστέλλεται, τότε ελάτε να ξαναγράψετε «μην θεοποιείτε» για τον άνθρωπο που σας έδωσε να καταλάβετε το πως λειτουργεί ο κόσμος χωρίς να χρειάζεστε μεταπτυχιακό αστροφυσικής. Μέχρι τότε κοιμηθείτε ευτυχισμένοι στην άγνοιά σας.

Κατά τ' άλλα RIP και από εμένα, αν και δεν θλίβομαι τόσο για τον άνθρωπο που θα συνεχίσει να είναι μέρος του σύμπαντος, όσο για την επιστήμη που δεν θα έχει τη συνεισφορά του για μερικά χρόνια ακόμα. :(

δε χρειαζεται να διαβασω το βιβλιο του εν λογω επιστημονα υπαρχει αλλο βιβλιο χιλιαδων ετων που τα λεει πολυ καλυτερα και απλα απο τον καθε επιστημονα και θρησκευτικο ηγετη.

το οτι οι θεωριες καποιου ειναι αποδεκτες απο την επιστημονικη κοινοτητα επειδη δεν εχει αποδειχτει το αντιθετο ειναι σαν να λεμε οτι υπαρχει μεταθανατια ζωη χωρις να υπαρχει καποιος να αποδειξει το αντιθετο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Γιατί? Επειδή προβάλλω τοπικς με μεγάλη επισκεψιμότητα? B)

Α, παρεξήγησα. Νόμιζα ότι συμπεριέλαβες ένα τόπικ με αντικείμενο ένα αρκετά διαδεδομένο και σοβαρό πρόβλημα υγείας, στα τόπικς εκτόνωσης του φόρουμ. Λάθος μου...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DaemonLord92 είπε

Don't feed the troll. Οποιος δεν εχει τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβει ποσα πραγματα εδωσε στην επιστημη αυτος ο ανθρωπος δε νομιζω οτι μπορει να τον κρινει. 

Και δεν μου λες εσύ ποια είναι αυτά τα πράγματα που "έδωσε στην επιστήμη";

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι πιο μεγαλεπίβλεπο το να βγάλεις θεωρίες για την μαύρη τρύπα ή το να μην μπορείς να εξηγήσεις τι υπάρχει μετά την ζωή. Το δεύτερο με συγκινεί περισσότερο γιατί είναι ακόμα αχαρτογράφητο και κατά τα δικά μου δεδομένα άρα και πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasallinone είπε

Δεν ξέρω τι είναι πιο μεγαλεπίβλεπο το να βγάλεις θεωρίες για την μαύρη τρύπα ή το να μην μπορείς να εξηγήσεις τι υπάρχει μετά την ζωή. Το δεύτερο με συγκινεί περισσότερο γιατί είναι ακόμα αχαρτογράφητο και κατά τα δικά μου δεδομένα άρα και πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί.

Βλακείες και τα δυο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Τον Leonard Susskind τον έχεις ακουστά; Είναι ο τύπος που ανέτρεψε πάνω κάτω όλο το "Έργο" του Hawking.

• Super Moderators
Δημοσ.

"I have noticed that even people who claim everything is predetermined and that we can do nothing to change it, look before they cross the road".

Stephen Hawking

• Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Όλο το έργο; Μιλάμε για την θεωρία που έλεγε ότι η πληροφορία χάνεται για πάντα όταν πέφτει στην μαύρη τρύπα. Σε αυτό "κέρδισε" και ο Hawking σαν μεγάλος επιστήμονας και άνθρωπος με παιδεία, παραδέχθηκε την "ήττα" του και αποδέχθηκε την θεωρία του Leonard. Προφανώς και δεν ξεγύμνωσε κανέναν απατεώνα. Αυτό γίνεται συνέχεια στην επιστήμη σε αντίθεση με τις θρησκείες.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dancer είπε

δε χρειαζεται να διαβασω το βιβλιο του εν λογω επιστημονα υπαρχει αλλο βιβλιο χιλιαδων ετων που τα λεει πολυ καλυτερα και απλα απο τον καθε επιστημονα και θρησκευτικο ηγετη.

Ποιο είναι αυτό το βιβλίο?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...