Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.  εχω το παραπανω ρουτερ της cosmote kαι μπορουσα να συνδεθω απο το ιντερνετ χωρις προβλημα μεχρι που αναβαθμισα σε vdsl και προσφατα το χαναγυρισα σε adsl με τις παλιες ρυθμισεις ακολουθωντας τον οδηγο https://www.adslgr.com/forum/threads/973379-Προσβαση-στο-router-Speedport-entry-2i-απομακρυσμενα δε μπορω πλεον να συνδεθω. το φιλτρο στη κοσμοτε ειναι επισης απενεργοποιημενο και η συνδεση ειναι ATM aποτι ξερω. τι φταιει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις συναγερμό στο σπίτι και τηλεφωνικό κέντρο; Δηλαδή όταν χτυπάει ο συναγερμός να ειδοποιείται η εταιρία ασφαλείας. 

Σταθεροποιουνται τα λαμπάκια του ρουτερ και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα κάνει μόνο του επανεκκινησεις συνέχεια; Επίσης, όταν είναι τα λαμπάκια σταθερά, φαινομενικά λειτουργεί το δίκτυο αλλά δεν σου δίνει ίντερνετ; 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μήπως έχεις συναγερμό στο σπίτι και τηλεφωνικό κέντρο; Δηλαδή όταν χτυπάει ο συναγερμός να ειδοποιείται η εταιρία ασφαλείας. 

Σταθεροποιουνται τα λαμπάκια του ρουτερ και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα κάνει μόνο του επανεκκινησεις συνέχεια; 

εεε, τι??? χαχαχα δεν εχω ιδεα τι λες :D oxi δεν εχω συναγερμο. δεν αλλαξα τιποτα στις ρυθμισεις. αφοτου γυρισα παλι σε adsl (επειδη η ταχητυτα που μου υποσχεθηκαν ουτε καν πιανοταν), δουλευε μια χαρα και συνδεομουν και στην ip camera, αλλα μετα μια μερα σταματησε χωρις να πειραξω τιποτα.

το δικτυο και το ιντερνετ ολα λειτουργουν κανονικα..

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silvershot είπε

εεε, τι??? χαχαχα δεν εχω ιδεα τι λες :D oxi δεν εχω συναγερμο. δεν αλλαξα τιποτα στις ρυθμισεις. αφοτου γυρισα παλι σε adsl (επειδη η ταχητυτα που μου υποσχεθηκαν ουτε καν πιανοταν), δουλευε μια χαρα και συνδεομουν και στην ip camera, αλλα μετα μια μερα σταματησα χωρις να πειραξω τιποτα.

Στα ρωτάω αυτά γιατί έπαθα πρόσφατα το ίδιο με σένα. Είχα adsl και το έκανα vsl αλλά λόγω του ότι έχω συναγερμό στο σπίτι μπλόκαρε όλο το σύστημα του vsl με αποτέλεσμα να μη μου δίνει ίντερνετ το ρουτερ. Ούτε εγώ είχα αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις. Με το που έγινε η γραμμή μου vsl τέρμα το ιντερνετ! 

Και μας είπαν ότι ο συναγερμός μπλοκάρει το vdsl και θέλει τεχνικό 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν εχω τετοιο θεμα.  σταματησε να λειτουργει χωρις να πειραξω τιποτα. μηπως εχει να κανει με ipv6 ? sto local service control εχει και για ipv6 αλλα οταν παω να το ενεργοποιησω πατωντας apply μου λεει wrong configuration parameters..

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιο τυχαίο πρόβλημα ή γραμμή σου; Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών να ελέγξουν την γραμμή 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lek88 είπε

Μήπως έχει κάποιο τυχαίο πρόβλημα ή γραμμή σου; Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών να ελέγξουν την γραμμή 

το firewall το εχω στο middle, αλλα το δοκιμασα και στο low. εσυ σε ποιο το εχεις?

Δημοσ.

πηρα στο 13888 και ηταν τελικα μια δικη τους ρυθμιση για ipv4 και το απενεργοποιησαν. τωρα δουλευει κανονικα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...