Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτην την στιγμή εχω την R9 390 8GB ολοκαινουργια απο RMA και λογο τροφοδοτικού δεν την εχω βαλει πανω, εχω ενα Zalman 600W 80+ χωρίς 8PIN τροφοδοσιες, αυτο που σκέφτομαι ειναι να πουλήσω την κάρτα και να πάρω μια GTX 1060 6GB, αξίζει τον κόπο και να μείνω προσωρινα με αυτο το τροφοδοτικό και με μια 1060 ή απλά να κρατήσω την 390 και να πάρω ενα τροφοδοτικό; εχω δεί Benchmarks και συγρκίσεις και βλέπω σε καποιά πράγματα ειναι καλύτερη η 390 και σε αλλα η 1060.

Επεξ/σία από Fanistop
Δημοσ.

Θα κρατούσα προσωπικά την 390, αφού για να πας σε 1060 θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη πολύ.

Αγόρασε έναν αντάπτορα απο 6πιν σε 8πιν και θα είσαι μια χαρά.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστέυομαι και πολύ το τροφοδοτικό που έχω για αυτήν την κάρτα, σκεφτόμουν να πάω σε Seasonic Focus 750 Platinum ή Corsair RM750i, πανω κάτω τα ίδια χρήματα μου βγάινει με το να πάρω μια 1060

Επεξ/σία από Fanistop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fanistop είπε

Το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστέυομαι και πολύ το τροφοδοτικό που έχω για αυτήν την κάρτα, σκεφτόμουν να πάω σε Seasonic Focus 750 Platinum ή Corsair RM750i, πανω κάτω τα ίδια χρήματα μου βγάινει με το να πάρω μια 1060

Αν δεν εμπιστεύεσαι το τροφοδοτικό το αλλάζεις έτσι και αλλιώς, τι φοβάσαι τα 100watt που θα τραβάει παραπάνω η r9 390? Aπο τι αποτελείται το υπόλοιπο συστημά σου και ποιο συγκεκριμένο zalman εχεις?

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fanistop είπε

Δεν χρειάζεται να το χέσεις.

Και αυτά τα φτηνότερα αξιόπιστα είναι https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=13240421%2C12685661%2C11452857%2C7593616

Γράψε το υπόλοιπο σύστημα γιατί και αυτά μπορεί να είναι too much

Δημοσ.

Το υπόλοιπο συστήμα πλέον δεν είναι καλο αλλα σύντομα θα αντικατασταθεί με Ryzen.. 

CPU: FX 8350
MOBO: MSI 970 Krait
RAM: Corsair Vengeance 1600Mhz 16GB

Tο τροφοδοτικό πρέπει να είναι το Zalman ZM600-HP και απ'οτι βλέπω είναι 80+ Bronze

Μαλλον θα κάνω αυτο που είπε ο Sheogorath, θα παρω προσωρινά δυο αντάπτορες απο 6pin σε 8pin και θα αλλάξω τροφοδοτικό μια και καλή με το υπόλοιπο σύστημα..

Τώρα σχετικά με το τροφοδοτικό έστω και αν είναι overkill πιστέυω οτι καλύτερα ειναι να παω σε Seasonic Platinum απο το να πάρω το RMx για διαφορά 20€

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην δεν θες 750w για κανενα λογο. Με 650 εισαι παραπανω απο καλυμμενος και gold για το ψυχολογικο με κατω απο 80 ευρα.

https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html

Anyway οπως νομιζεις αλλα ryzen r5 r7 θα βαλεις οχι καναν πυραυλο threadripper.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι το καταλαβαίνω απλα ειχα στο μυαλό μου την περιπτωση του Crossfire με αυτην τη κάρτα και επίσης ειναι και τα 10 χρονια εγγύησης του Platinum, Ευχαριστώ για την βοήθεια! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fanistop είπε

Ναι το καταλαβαίνω απλα ειχα στο μυαλό μου την περιπτωση του Crossfire με αυτην τη κάρτα και επίσης ειναι και τα 10 χρονια εγγύησης του Platinum, Ευχαριστώ για την βοήθεια! 

Δικο σου το πορτοφολι δικη σου και η επιλογη!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Fanistop είπε

Δεν αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Fanistop είπε

10 χρόνια εγγύηση έχει το 750rmx corsair. Gold με platinum η διαφορά είναι 4 5 ευρώ το χρόνο με 24/7 gaming. 

Επεξ/σία από Heybro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...