burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 καλησπερα. παρηγγειλα μια Μicrosd απο gearbest. την SanDisk A1 Ultra Micro SDXC UHS-1 Professional Memory Card - 128G RED https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_718132.html τυχερουλης ουτε τελωνεια ουτε τιποτα. παω να της περασω ολα τα αρχεια της παλιας καρτας και να την βαλω ολο χαρα στο κινητο μου. δε μπορουσαν να περαστουν τα αρχεια οταν την συνεδεα στον υπολογιστ. μετα απο λιγο ολο καποιο unknown error εμφανιζοταν και η καρτα σταματαγε να δουλευει και να γραφει. αν την περναγα στο κινητο και συνεδεα το κινητο στον υπολογιστη, εδειχναν να περνανε τα αρχεια αλλα με πολυ αργες ταχθτητες. 50 γκιγκα αρχεια και 12 ωρες δεν της εφτασαν και στο τελος σταματησα τη διαδικασια γιατι δεν αντεχα. το κρισταλντισκ μαρκ δε δουλευει γιατι λεει δε μπορει να γραψει στην καρτα. το FAKEFLASHTEST_v1.1.1 αποτυγχανει επισης . το ιδιο και το h2testw_1.4 απειρα ερορς. το ερωτημα ειναι αν η καρτα ειναι μαιμουδε ή αν οντως επεσα σε τοσο ελλατωματικη. δοκιμασα στον υπολογιστη με καταλληλους ανταπτωρες, θυρα usb3 usb2 αλλα και microsd to sd adapters. τιποτα... ανεβαζω και καποιες εικονες. τελικα ποσο αξιοπιστο ειναι το γκιαρμπεστ? αξιζει να τους πως να μου στειλουν αλλη μια ή καλυτερα να παρω ριφαντ να τελειωνω? υπαρχει και ο κινδυνος φοβερης γκαντεμιας να σταματησει τελωνειο η καρτα... η αληθεια ειναι πως θαθελα να ειμαι γκαντεμης και τελικα να ειναιο απλως χαλασμενη η καρτα. αλλα αγχωνομαι. υγ. στο σαιτ της γκιαρμπεστ μιλαμε για 4.9 στα 5 αστερακια με 500 ριβιουζ. απειρες καλες κριτικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, burnin είπε τελικα ποσο αξιοπιστο ειναι το γκιαρμπεστ? Με προκαλείς .... να αρχίσω πάλι τα σεντόνια. Ειναι αργά βαριέμαι να τα ξαναματαγράφω. Για το προβλημα σου. Μάλλον επεσες σε προβληματική παρτίδα. Αφου αναφέρεις προβλημα και με το (αγαπημένο μου) h2testw τοτε ειναι προβλημα. Αν θες να το σιγουρέψεις δοκίμασε μια άλλη microsd card τυπου uhs1. Αν εκει δεν εχεις προβληματα, τοτε δεν ειναι θεμα adaptors/μετατροπέα, αλλά καθαρα θέμα προβληματικής κάρτας. αν τώρα εχεις και προσβαση σε linux και θες να δεις αν η κάρτα εχει face χωρητικότητα (οχι απλά χαλασμένη παρτίδα), μπορεις να το δεις με το προγραμμα f3. Ετσι εχω βρει στικάκια και κάρτες μνήμης με face χωρητικότητα. Ξεκίνα tickets με το gearbest (καλό κουράγιο) και μην κάνεις πίσω. Αν σου πουν να τη στειλεις πίσω, φρόντισε στο ταχυδρομείο να πάρεις φωτογραφία το χαρτί οτι την στέλνεις πίσω για ελεγχο και επισκευή, ωστε αν στην επιστροφή μπει τελωνειο, να στειλεις τη φωτογραφία και να μη φάς χρεώση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, isay είπε Με προκαλείς .... να αρχίσω πάλι τα σεντόνια. Ειναι αργά βαριέμαι να τα ξαναματαγράφω. Για το προβλημα σου. Μάλλον επεσες σε προβληματική παρτίδα. Αφου αναφέρεις προβλημα και με το (αγαπημένο μου) h2testw τοτε ειναι προβλημα. Αν θες να το σιγουρέψεις δοκίμασε μια άλλη microsd card τυπου uhs1. Αν εκει δεν εχεις προβληματα, τοτε δεν ειναι θεμα adaptors/μετατροπέα, αλλά καθαρα θέμα προβληματικής κάρτας. αν τώρα εχεις και προσβαση σε linux και θες να δεις αν η κάρτα εχει face χωρητικότητα (οχι απλά χαλασμένη παρτίδα), μπορεις να το δεις με το προγραμμα f3. Ετσι εχω βρει στικάκια και κάρτες μνήμης με face χωρητικότητα. Ξεκίνα tickets με το gearbest (καλό κουράγιο) και μην κάνεις πίσω. Αν σου πουν να τη στειλεις πίσω, φρόντισε στο ταχυδρομείο να πάρεις φωτογραφία το χαρτί οτι την στέλνεις πίσω για ελεγχο και επισκευή, ωστε αν στην επιστροφή μπει τελωνειο, να στειλεις τη φωτογραφία και να μη φάς χρεώση. καταρχας σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Δυστυχως και λογω δουλειας και πηξηματος, δεν ειμαι ολη μερα πανω σε ενα πισι (δε θα με χαλαγε αχαχα) οποτε και δεν εχω παρει χαμπαρι τα σεντονια σου. να υποθεσω ομως απο το υφος σου, πως το gearbest ειναι τερμα αξιοπιστο? λινουξ δεν εχω δυστυχως αλλα θα φτιαξω ενα στικακι να τη δοκιμασω αν ειναι, η θα παω σε καποιον φιλο να τη δω. δεν το γνωριζα το προγραμμα f3. σε ευχαριστω. η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να βγαινουν χαλασμενες παρτιδες microsd. και αυτο γιατι αποτι εχω διαβασει οι καρτες ειτε ειναι φεικ ειτε δουλευουν μια χαρα. αν εχει η καρτα ψευτικη χωρητικοτητα, αυτη θα πρεπει να ειναι σιγουρα τουλαχιστον 32 γκιγκα, καθως εχω γραψει παραπανω απο 32 γκιγκα στην καρτα. να φανταστω οτι θα μου βγαλουν την ψυχη στο γκιαρμπεστ ε? συμφωνα με τα λεγομενα σου φιλε, αφου το καταστημα ειναι αξιοπιστο (αν ψυχογραφησα σωστα την απαντηση σου), να μη φοβηθω την αντικατασταση της καρτας ε? εννοειται πως θα ζητησω και τα λεφτα για τα εξοδα επιστροφης πισω. αν δεν σε επιασα σωστα και δεν ειναι αξιοπιστο, ε τοτε να ξεκινησω τα πειπαλ και τα ριφαντ απο εκει. και παλι σε ευχαριστω. να εισαι καλα υγ, ποιο χαρτι να βγαλω φωτογραφια φιλε? θα μου δωσει καποιο χαρτι η γκιαρμπεστ ή στην αποδειξη στο ταχυδρομειο θα πρεπει να το γραψω? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από burnin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μη μπερδευεσαι : ΔΕΝ το εμπιστευομαι το gearbest. Εχω ψωνίσει πολλά αλλά δεν το εμπιστευομαι. Χιλιες φορες banggod με priority direct mail Μην ασχοληθεις με linux και f3 αν δεν εχεις την περιεργεια να δεις ΑΝ ειναι fake χωρητικότητα ή απλα κακή παρτίδα. ΣΤΑ πάντα βγαίνουν κακες παρτίδες. Ανοιξε ένα ticket στο gearbest και πες το προβλημα και ρώτα στα ίσια αν θελουν να την στειλεις με δικά τους έξοδα ή αν θα γινει refund. Λογικά θα σου απαντησουν την επομένη (ετσι το κάνουν συνήθως). Αν σου απαντησουν κάτι άσχετο (και αυτό το κάνουν συνήθως) μη μασήσεις, συνεχισε και ρώτα τα ίδια, μεχρι να πάρεις κάποια σοβαρή απαντηση -προταση και μετά ζυγισε αν σε συμφέρει να προχωρήσεις. Για το χαρτι, το παιρνεις απο το ταχυδρομείο. Δε θυμαμαι ακριβως πως λεγεται και βαριεμαι να ψαχνω. Πήγαινε στο αλλο θεμα για τις αγορες απο εξωτερικο χωρίς τελωνειο και γραψε οτι θες να στείλεις κάτι για αντικατάσταση και τις χαρτί των ελτα θα βγάλεις φωτογραφία. Εναλλακτικά άρχισε να διαβαζει αναποδα εκεινο το θεμα και θα βρεις την απαντηση Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από isay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 σε ευχαριστω για ολα φιλε. δε θα τους χαριστω. θα σας πω και τη συνεχεια. μολις εχω νεα. το τικετ εχει ανοιχθει. σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση περι του χαρτιου απο τα ελτα. στο τελος πιστευω πως θα μου στειλουν αλλη. χωρις να την στειλω πισω. (θα προτιμουσα να την στειλω για να ειμαι σιγουρος πως αν σταματησει στο τελωνειο, θα εχω αυτο το χαρτι.). ελπιζω απλα να μην ειναι και η επομενη ελλατωματικη. εκανα τη χαζομαρα και ανοιξα dispute στο πειπαλ. δεν το εκανα εσκαλειτ σε κλειμ. οποτε αν τα παιδια αργησουν την ολη διαδικασια επιστροφης, δε ξερω ποσο καιρο εχω δικαιωμα να το κρατησω ανοιχτο. γιατι αν κλεισει και η επομενη καρτα ειναι και αυτη προβληματικη, κλαψτα. τελοσπαντων μη σας ζαλιζω αλλο. ευχαριστω. οταν εχω νεα, απανταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Και την επομενη φορα να προτιμήσεις αγορες sd cards απο αλλες ευρωπαικές πήγες. Εγω πήρα απο την παρακάτω προσφορα, εφτασε σήμερα, τη δοκίμασα ειναι jet και το πακετάρισμα δεν εχει κινεζικα. Το κερασακι ειναι οτι εχει 10 χρονια εγγυση και το mymemory περα απο τα αυθεντικα εχει και πολύ καλό support και παροχή εγγύησης. https://www.insomnia.gr/forums/topic/670944-micro-sdxc-uhs-i-memory-card-sandisk-ultra-128-gb-sd-adapter-2854-£-~32-€-τελική-τιμή-με-μεταφορικά/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε. αν παρω φουλ ριφαντ, ισως να αγορασω απο αυτο το λινκ. να εισαι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 για να γελασετε. για χαλασμενη καρτα τα παλικαρια θελουν βιντεο... αντε τωρα να φτιαξω βιντεο που να ειχνει την καρτα να μπαινει στο πισι και τα κλασικα εργαλεια να δειχνουν ερορ. οτι ναναι... Dear John, Thank you for contacting Gearbest. We sincerely sorry to hear this about your item. We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction. Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html Please send us clear video of the defects in good lighting. Ideally, the video should be clear and focused, under good lighting conditions, and taken at close and medium distance. Please keep the attachment below 2MB and use any of these formats mp4,avi,mov,wmv. If the video is too large,please send it to this email [email protected] We will do our best to help you. We look forward to hearing from you. Thank you for your cooperation. Best Regards Alice Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 μετα απο πολλα τικετς με το γκιαρμπεστ, μου ειπαν να κρατησω την καρτα και θα μου κανουν φουλ ριφαντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 παιδια βοήθεια. ειχα ανοίξει case στο πειπαλ χωρίς ομως να κανω dispute. Η gearbrst απαντησε Dear andrii, Thank you for your trust and support. We are now arranging the refund for you. However we find there is a case in your order. We can't supply RMA if your order has a case, please close it first. Thank you for your coopration. Best Regards Alice Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ καταρχάς δε με λένε android που γράφει πανω... να το κλείσω το κεις στο πειπαλ; παιζει μετα να μου τα γυρίσουν? Ή όχι; με αγχώνει λιγο αυτο θα ήθελα τη γνώμη σας. Διαβάζω πολλα αντρικά για γκιαρμπεστ και σγχωθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εγώ δεν θα έκλεινα το case. Δοκίμασε κάποιο από αυτά τα προγράμματα που δείχνει εαν ένα φλασάκι μνήμης είναι fake ή όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 ειναι οκ η κάρτα, γνήσια. Μου το πε η σαντισκ. Το θεμα ειναι αν πρεπει να κλείσω το κεις. Παιζει να μου κάνουν μαιμουδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Προσωπικά δεν θα το έκλεινα το case πριν δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου.Το οτι δεν σου κάνουν refund ενώ κάλιστα θα μπορούσαν , σημαίνει οτι δεν σε εμπιστεύονται.Με την ίδια λογική για ποιό λόγο να τους εμπιστευτείς εσύ; Και ποιο το νόημα να κλείσεις το case όταν δεν έχει επιτευχθεί ο βασικός λόγος που το άνοιξες; Κάτι τέτοιες πονηριές κάνουν και οι ανεξάρτητοι πωλητές του aliexpress κατά καιρούς , όπως και του ebay.Ποτέ δεν τους έκανα τη χάρη. Στο χέρι σου είναι τι θα κάνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μην κάνεις το λάθος και κλείσεις το case. Πρώτα refund και μετά κλείσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 σας ευχαριστω παιδια. παω να τους το στειλω τωρα. να ειστε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα