Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Θέλω να συνδεθώ στην stratologia.gr b αλλά δεν έχω τα στοιχεία μου και άκουστε γιατι. Πήγα σήμερα που λέτε στα ΚΕΠ της περιοχης μου έκανα τα χαρτιά για τον στρατό όλα ωραία. Μου ήρθε κ ενα email που λέει 

"

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχετε εγγραφεί αυτόματα στο https://www.stratologia.gr έπειτα από την επιτυχή κατάθεση δελτίου απογραφής μέσω υπηρεσιών για ΚΕΠ.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσω των στοιχείων σας στο Taxis εδώ: https://www.stratologia.gr/taxis_login"

Αυτό λέει. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω στρατιωτικό αριθμό (ΣΑ)  για να συνδεθώ. Που τι βρίσκω ρε παιδια αυτό; έπρεπε να μου το δώσει στα ΚΕΠ και το ξέχασε; η κάνω κατι λάθος εγώ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Τί στρατιωτικό αριθμό;; :huh:

Με τα username και password που μπαίνεις στο taxisnet θα συνδεθείς...

Όπως είπα δεν εχω ιδέα 😂  εκανα λογαριασμό taxisnet (δεν είχα κ δεν έχω ιδέα τι είναι)  αλλά για να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό taxis net μου έλεγε πρεπει να παω σε ενα ΔΟΥ της περιοχης μου η καυι τέτοιο και το αφησα. Μόνο με taxisnet μπορείς να συνδεθείς; κάτσε να δείξω φωτο τι με ζητάει για να κάνω λογαριασμό χωρίς taxis net  (η έτσι νομίζω τουλάχιστον) 

Screenshot_2018-03-14-00-35-21.png

Δημοσ.

Α τώρα κατάλαβα!

Στρατιωτικός αριθμός είναι το λεγόμενο Ασημί(ΑΣΜ) της εποχής μου, Αριθμός Στρατολογικού Μητρώου.

Δες στο χαρτί που σου 'ρχεται για κατάταξη.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Α τώρα κατάλαβα!

Στρατιωτικός αριθμός είναι το λεγόμενο Ασημί(ΑΣΜ) της εποχής μου, Αριθμός Στρατολογικού Μητρώου.

Δες στο χαρτί που σου 'ρχεται για κατάταξη.

Ωραιος ευχαριστώ πολυ. Άρα προς το παρών μέχρι να μου έρθει το χαρτί δεν χρειάζεται καν να μπω στο site της στρατολογιας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κατάλαβα καλά απο το screenshot θες να δείς για την κατάταξη σου/αναβολή.ΑΣΜ πέρνεις όταν πας για το λεγόμενο "περιοδεύων" αν θυμάμαι καλά στα 16?Αν το έχεις χάσει απλά βάλε όνομα, επίθετο,αριθμό ταυτότητας και έτος γέννησης.Αν είναι όλα οκ τότε θα σου βγάλει μέχρι πότε έχεις αναβολή.Κεφαλαία γράμματα όλα και όπως ακριβώς είναι στην ταυτότητα σου.(Εκτός αν άλλαξε κάτι και δεν έχω πάρει πρέφα, αλλά μέχρι και χτές που είδα για εμένα με έβγαλε απλά με τα στοιχεία μου)

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...