Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!

Το πρόβλημα είναι, υποχρεούμαι να πάρω το ίδιο μοντέλο, ή μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο, βάζοντας τη διαφορά?

Γιατί νιωθω και εκτεθειμένος εκεί που έκανα το δώρο, αμα είναι το ίδιο, μπορεί πάλι να σπάσει... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hpdra είπε

Ευχαριστώ πολύ!!

Το πρόβλημα είναι, υποχρεούμαι να πάρω το ίδιο μοντέλο, ή μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο, βάζοντας τη διαφορά?

Γιατί νιωθω και εκτεθειμένος εκεί που έκανα το δώρο, αμα είναι το ίδιο, μπορεί πάλι να σπάσει... 

Λογικά μπορείς να πάρεις κάτι άλλο αν πληρώσεις την διαφορά. 

Δημοσ.

Μα αν τα έσπασε μόνος του γιστι να τα αλλάξουν ;

Δεν λέω ότι έγινε αυτο, απλώς νόμιζα ότι λειτουργεί όπως η εγγύηση το doa

Δημοσ.

Καταλαβαίνω το point σου, με ανησυχεί ακριβώς αυτό.

Από την άλλη, εισάγει ο άλλος ένα καράβι ακουστικά με εντελώς ψεύτικο πλαστικό, τα πουλάει, σπάνε όλα στην 1η βδομάδα, και λέει σε όλους τους πελάτες "εσείς τα σπάσατε".

Δημοσ.

Ναι εννοείται δεν υπονοώ ότι έφταιγε σε κάτι, ειδικά για να έσπασαν και τα 2. Αλλά απορώ από την άλλη πως αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Ναι εννοείται δεν υπονοώ ότι έφταιγε σε κάτι, ειδικά για να έσπασαν και τα 2. Αλλά απορώ από την άλλη πως αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις 

Είναι ανάλογα το πως και το που έχουν σπάσει. Δηλαδή θα φανεί αν τα έχει βάλει κάτω ο άλλος και τα έχει σπάσει επίτηδες. Όπως επίσης θα φανεί αν έχουν σπάσει η ξεκολλήσει μόνα τους σε κάποιο σημείο λόγω αστοχίας υλικών. Αυτά θα τα κοιτάξουν κατά την αλλαγή. Αν δουν ότι είναι σπασμένα επίτηδες δεν θα τα δεχθούν πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω για 11 ευρώ να σου δημιουργήσουν πρόβλημα! Αν ήταν μεγαλύτερο ποσό μπορεί να έβρισκαν δικαιολογίες.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα!

Τελικά ανακάλυψα ότι ήταν 15η μέρα, αλλά προς τιμήν τους, τα άλλαξαν!

Μου είπαν όμως ότι αυτό είναι "εξυπηρέτηση" και οτι κανονικά δεν προβλέπεται για σπασμένα αλλαγή...

Νομίζω επηρέασε η χαμηλή τιμή καθώς και ότι είναι μια μάρκα που είναι νομίζω διαθέσιμη μόνο απ' αυτούς...

• Like 1
Δημοσ.

κομπλε

μια χαρα προβλεπεται για σπασμενα αλλαγη

εμενα κατι razer σπασανε την ωρα που πηγα να τα φορεσω 

τι να κανουμε δλδ σπασανε 

τα αλλαξανε εν εγγυηση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...