Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστηχως αλλα προιοντα που μενδιαφερανε σε 49"' και καποια αλλα δεν εχει κανενα ενδιαφερον

Δημοσ.

Το πιο τέλειο είναι που έχει όλα τα καινούργια κινητά 498.84 για να μην μπαίνουν στην προσφορά για 16 λεπτά ξερωγω. Γελοίοι τύποι. 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Το κοίταζα και εγώ, αν αγοραστεί με τομολόγιο κάτι, η επιστροφή θα είναι σε όλο το ποσό ε; Επίσης, επειδή δεν είμαι γνώστης, το φπα του τιμολογίου θα αφαιρεθεί στο οικονομικό έτος από την πληρωμή φόρου;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lion2486 είπε

Το κοίταζα και εγώ, αν αγοραστεί με τομολόγιο κάτι, η επιστροφή θα είναι σε όλο το ποσό ε; Επίσης, επειδή δεν είμαι γνώστης, το φπα του τιμολογίου θα αφαιρεθεί στο οικονομικό έτος από την πληρωμή φόρου;

Λοιπόν επειδή χτές πήρα laptop έτσι:

Το 20% πάει επι του τελικού ποσού. Πήρα το 

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-zenbook-pro-ux550ve-156-i7-7700hq16gb512gbgtx-1050-ti/prod8956052pp/

και επι τόπου πήρα 400 ευρώ επιστροφή. 

Το ΦΠΑ θα αφαιρεθεί όταν η εταιρεία κάνει δήλωση ΦΠΑ. Αν είναι προσωπική στο 3μηνο αν είναι εταιρεία (ΙΚΕ, ΑΕ κλπ) στο μήνα. Δεν έχει σχέση με πληρωμή φόρου κερδών.

Οπότε για να καταλάβεις:

Πλήρωσα 2000 ευρώ,

επιστροφή επι τόπου στην κάρτα 400 ευρώ,

τον Απρίλιο που θα κάνω τη δήλωση του Μαρτίου θα πληρώσω λιγότερο ΦΠΑ 387 ευρώ (το ΦΠΑ υπολογίζεται στις 2000 ευρώ).

• Like 1
Δημοσ.

Σε smartphones δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το ίδιο. Σε αντίστοιχη προωθητική ενέργεια από γερμανό την περίοδο των Χριστουγέννων, βάσει νέου νόμου, πουλούσαν κατευθείαν χωρίς ΦΠΑ αν έκοβες τιμολόγιο, οπότε πχ για κινητό 1.000 ευρώ, πλήρωνες 806,45 και μετά έμπαινε στην κάρτα το 20% του 806,45, δηλαδή 161,29 €

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, s2117 είπε

Σε smartphones δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το ίδιο. Σε αντίστοιχη προωθητική ενέργεια από γερμανό την περίοδο των Χριστουγέννων, βάσει νέου νόμου, πουλούσαν κατευθείαν χωρίς ΦΠΑ αν έκοβες τιμολόγιο, οπότε πχ για κινητό 1.000 ευρώ, πλήρωνες 806,45 και μετά έμπαινε στην κάρτα το 20% του 806,45, δηλαδή 161,29 €

Έχεις δίκιο είναι κάποιες κατηγορίες που μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν χωρίς ΦΠΑ. Δεν ξέρω ποιες είναι όμως. 

Σε αυτή την περίπτωση θα πάρεις το 20% στην προ φπα τιμή όμως :) 

Επίσης στα asus τρέχει και αυτό το promo:

http://www.public.gr/cat/computers-and-software/laptops/asus-money-back/

Επεξ/σία από giopa62
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giopa62 είπε

Έχεις δίκιο είναι κάποιες κατηγορίες που μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν χωρίς ΦΠΑ. Δεν ξέρω ποιες είναι όμως. 

Θα φανει σαν η επιτομη του Ελληνάρα αλλά:

βαση της παραπανω promo ενεργειας, δεν γινεται καποιος να παρει το asus, να επωφεληθει της επιστροφης στην καρτα κ στο φπα και μετά να το επιστρεψεις και να παρεις πισω τα λεφτα σου;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallair είπε

βαση της παραπανω promo ενεργειας, δεν γινεται καποιος να παρει το asus, να επωφεληθει της επιστροφης στην καρτα κ στο φπα και μετά να το επιστρεψεις και να παρεις πισω τα λεφτα σου;

Το ΦΠΑ θα το δώσεις πίσω στην επόμενη εκκαθάριση. Για την επιστροφή δε ξέρω. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Errik είπε

Το πιο τέλειο είναι που έχει όλα τα καινούργια κινητά 498.84 για να μην μπαίνουν στην προσφορά για 16 λεπτά ξερωγω. Γελοίοι τύποι. 

Χαχαχαχαχαχα. Όχι ρε φίλε. Έπρεπε να μπω να το δω με τα μάτια μου αυτό το ρεζιλίκι.

Αφήνω εδώ και την εικονίτσα, έτσι να υπάρχει εις το διηνεκές...

20180314-public.promo.png.de2f44b3d3b13ea707ab258591142ecb.png

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giopa62 είπε

Σε αυτή  την κατηγορία ανήκει (εκτός από τα κινητά)  και ο υπολογιστής (έτσι μου έχει πει ο λογιστής μου), οπότε θα έπρεπε να αγοράσεις απευθείας χωρίς ΦΠΑ (κάτι το οποίο όμως δεν σε συμφέρει γιατί θα είχες λιγότερη επιστροφή στην κάρτα Eurobank). Επίσης δεν γνωρίζω αν η άνω διαδικασία ειναι υποχρεωτική και αν  μπορείς να κάνεις τώρα χρήση του τιμολογίου για να εκπεσει ο ΦΠΑ. Για ρώτα καλύτερα κάποιον λογιστή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Χαχαχαχαχαχα. Όχι ρε φίλε. Έπρεπε να μπω να το δω με τα μάτια μου αυτό το ρεζιλίκι.

Αφήνω εδώ και την εικονίτσα, έτσι να υπάρχει εις το διηνεκές...

imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f20180314-public.promo.png.de2f44b3d3b13ea707ab258591142ecb.png

Για γέλια και για κλάματα είναι! Η επιτομή του επιχειρειν στην Ελλάδα και φυσικά δεν είναι οι μόνοι!

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Σε αυτή  την κατηγορία ανήκει (εκτός από τα κινητά)  και ο υπολογιστής (έτσι μου έχει πει ο λογιστής μου), οπότε θα έπρεπε να αγοράσεις απευθείας χωρίς ΦΠΑ (κάτι το οποίο όμως δεν σε συμφέρει γιατί θα είχες λιγότερη επιστροφή στην κάρτα Eurobank). Επίσης δεν γνωρίζω αν η άνω διαδικασία ειναι υποχρεωτική και αν  μπορείς να κάνεις τώρα χρήση του τιμολογίου για να εκπεσει ο ΦΠΑ. Για ρώτα καλύτερα κάποιον λογιστή 

Δε νομίζω να είναι υποχρεωτική. Εμένα δε με ρώτησαν καν. Αν ήταν υποχρεωτικό θα έβγαζαν κατευθείαν το τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.

Δημοσ.
1 hour ago, kallair said:

Νομίζω ότι η επιστροφή δεν συνδιάζεται με άλλες προσφορές αλλά αυτό δεν είναι σαν προσφορά αλλά σαν εγγύηση.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...