Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα γραφείο υπολογιστή και Θέλω να το ψηλώσω 15 με 20 πόντους. Το γραφείο έχει τα συγκεκριμένα ροδάκια, υπάρχουν ροδάκια ψηλότερα? Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

IMG_20180313_181837.jpg.f411d33b0a4ed964ce30c43e48a48e68.jpgIMG_20180313_181855.jpg.e53bfd35acb95a14be3dfeed27c4d19e.jpg

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς να φτιάξεις κατι τετοιο σαν "καπάκια/βάσεις" για το ξυλο που ακουμπάει στα ροδάκια, και να βιδώσεις μετα τα ροδακια πανω σε κατω απο  αυτο (ελπίζω να το καταλάβεις, το σχέδιο δεν ειναι το φόρτε μου)                                                      agggrgrg.jpg.62b07d7eff6ec880d78131337c98793d.jpg

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
Δημοσ.

Σκέψου και την εναλλακτική να το ψηλώσεις από πάνω. Να βάλεις δηλαδή μια κατασκευή σαν κουτί ανοιχτό από μπροστά στο μήκος του γραφείου και στο ύψος που θέλεις. Έτσι θα έχεις και τον χώρο αυτό σαν ράφι. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Έχω ένα γραφείο υπολογιστή και Θέλω να το ψηλώσω 15 με 20 πόντους. Το γραφείο έχει τα συγκεκριμένα ροδάκια, υπάρχουν ροδάκια ψηλότερα? Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

IMG_20180313_181837.jpg.f411d33b0a4ed964ce30c43e48a48e68.jpgIMG_20180313_181855.jpg.e53bfd35acb95a14be3dfeed27c4d19e.jpg

Πούλα το και αγόρασε standing desk από ΙΚΕΑ; Έτσι θα μπορείς να καθίσεις και μερικές ώρες όρθιος όταν στο γραφείο, που κάνει καλό στην μέση, και λοιπό οργανισμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Σκέψου και την εναλλακτική να το ψηλώσεις από πάνω. Να βάλεις δηλαδή μια κατασκευή σαν κουτί ανοιχτό από μπροστά στο μήκος του γραφείου και στο ύψος που θέλεις. Έτσι θα έχεις και τον χώρο αυτό σαν ράφι. 

Σωστό και αυτό άλλα στη περίπτωση μου δεν βολεύει γιατί θέλω να ψηλώσει απο κατω έτσι ώστε να χωράνε και τα χέρια της καρέκλας, εκτός απο της στάσης του σώματος που θέλω να αλλάξει. Σταθερά πόδια που μπορώ να βρω ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

^ικεα, πρακτικερ, λερόυ και στον ξυλουργό της γειτονιάς.. μπορείς μεχρι και να κανεις salvage καμιά πολυθρόνα απ'αυτες που αφήνουν στο δρόμο για πέταμα

Δημοσ.

Θα βιδωσεις απο εξω απο την καθε πλευρα δυο κομματια κοντρα πλακε στο πλατος του γραφειου και στο υψος που θες. 0€ κοστος και απολυτα σταθερο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και γω παρομοιο προβλημα!

Λυσεις?Υπαρχουν ποδαρακια να βαλω απο κατω?Εμενα δεν εχει ροδακια.Ειναι Flat.......

Edit.Κολλησα απο κατω στα ποδαρακια του γραφειου 3-4(το ενα πανω στο αλλο) απο αυτα τα στοπ που βαζουμε για να μην τριζουν οι καρεκλες και τα επιπλα και ειμαι οκ.Κανενα ποντο υψος ηθελα οποτε μου εκανε δουλεια!

Επεξ/σία από donstefano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...