Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα. Έχω χάσει κάθε επαφή με τους σταθερούς υπολογιστές. Τελευταία φορά που είχα έναν πρέπει να ήταν το 2002 που σημαίνει ότι πελάγωσα λιγάκι. Βρήκα στο ‘περίπου’ κάτι και θέλω γνώμες. Μπορεί με φθηνότερες επιλογές από αυτές που έχω βρει να κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου. 

Φόρμα Αγοράς

Ποσό που διαθέτουμε : Το ψυχολογικό φράγμα είναι 1000 αλλά θα ανέβαινα και λίγο παραπάνω αν και εφόσον. Ειναι που δεν έχω ούτε οθόνη.

Χρήση υπολογιστή : Video Photo Editing για ερασιτεχνική χρήση, Office, Internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere, Lightroom, Photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Ναι και οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Επαρχία Μεγαλόπολη Τριπολη Καλαματα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Κατά προτίμηση από ένα. Το κακό είναι ότι ανεβαίνει η τιμή. Αν είναι τεράστια η διαφορά τότε από διαφορετικά.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί : Ναι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι Windows 10

-CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box 

-Motherboard: Asus Prime B350 Plus

-Σκληρός: Sandisk SSD Plus 120GB

-Κάρτα Γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce OC 
* Ίσως εδώ κάνω την δουλειά μου με ποιο οικονομική (Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD) )

-Μνήμη:  Εδώ ειλικρινά έχει τόσος πολλές που δεν ξέρω. Σαν επιλογή είναι η G.Skill Fortis 16GB DDR4-2400MHz (F4-2400C16D-16GFT)
Ενναλακτικά καμια σε καλύτερη τιμή?

Θέλει πολύ πράμα ακόμα. 

CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box 

Επεξ/σία από muvaphotoblog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες οπωσδήποτε τον 1600X ή τον έχεις ήση αγοράσει ?

AMD R5 1600X

Enermax ETS-N31-02

ASROCK AB350M PRO 4

G. SKILL 16GB AEGIS 3000Mhz

SAMSUNG 960 EVO 250 NVME SSD

PALIT GTX1050 TI 4GB DDR5

SEASONIC MII12 EVO 520 WATT

COOLERMASTER ELITE 3.1 MICRO TG

TOSHIBA P300 3TB HDD SATA 3.0

MICROSOFT DESKTOP 600 SET

DELL 2717H

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Θες οπωσδήποτε τον 1600X ή τον έχεις ήση αγοράσει ?

Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου. Είδα ότι ο Ryzen 5 1600 είναι λουκούμι για βιντεο εντιτινγκ έτσι αφού βγήκε ο 1600χ είπα να πάω γι αυτόν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, muvaphotoblog είπε

Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου. Είδα ότι ο Ryzen 5 1600 είναι λουκούμι για βιντεο εντιτινγκ έτσι αφού βγήκε ο 1600χ είπα να πάω γι αυτόν.

Μαζί είχαν βγει πέρυσι τέτοια εποχή περίπου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, muvaphotoblog είπε

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα. Έχω χάσει κάθε επαφή με τους σταθερούς υπολογιστές. Τελευταία φορά που είχα έναν πρέπει να ήταν το 2002 που σημαίνει ότι πελάγωσα λιγάκι. Βρήκα στο ‘περίπου’ κάτι και θέλω γνώμες. Μπορεί με φθηνότερες επιλογές από αυτές που έχω βρει να κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου. 

Φόρμα Αγοράς

Ποσό που διαθέτουμε : Το ψυχολογικό φράγμα είναι 1000 αλλά θα ανέβαινα και λίγο παραπάνω αν και εφόσον. Ειναι που δεν έχω ούτε οθόνη.

Χρήση υπολογιστή : Video Photo Editing για ερασιτεχνική χρήση, Office, Internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere, Lightroom, Photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Ναι και οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Επαρχία Μεγαλόπολη Τριπολη Καλαματα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Κατά προτίμηση από ένα. Το κακό είναι ότι ανεβαίνει η τιμή. Αν είναι τεράστια η διαφορά τότε από διαφορετικά.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί : Ναι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι Windows 10

-CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box 

-Motherboard: Asus Prime B350 Plus

-Σκληρός: Sandisk SSD Plus 120GB

-Κάρτα Γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce OC 
* Ίσως εδώ κάνω την δουλειά μου με ποιο οικονομική (Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD) )

-Μνήμη:  Εδώ ειλικρινά έχει τόσος πολλές που δεν ξέρω. Σαν επιλογή είναι η G.Skill Fortis 16GB DDR4-2400MHz (F4-2400C16D-16GFT)
Ενναλακτικά καμια σε καλύτερη τιμή?

Θέλει πολύ πράμα ακόμα. 

CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box 

Δώσε κάτι παραπάνω

dexter.JPG.c4343a76451c831f0a06fb1dc5b94225.JPG

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=13617560%2C12468268

Άν πάς σε ryzen άσε τον 1600x και βάλε 1700.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Δώσε κάτι παραπάνω

Άν πάς σε ryzen άσε τον 1600x και βάλε 1700.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που μου αφιέρωσες. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και λίγο παραπάνω αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και θα μου κάνει απόσβεση τα χρήματα σε βάθος χρόνου.

-Το πρόβλημα μου είναι ότι επιλέξω να μην έχω κάποια ασυμβατότητα

-Επίσης προτιμώ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα να κάνει και το στήσιμο. Βέβαια είδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσω κάτι παραπάνω.

-Ryzen 5 με Ryzen 7 είναι περίπου 70 ευρώ διαφορά. Νομίζεις ότι αξίζει αυτήν την επένδυση? Ο 7αρης έχει μικρότερη συχνότητα λειτουργίας αλλά 2 πυρήνες παραπάνω είναι κατά την γνώμη σου καταλληλότερος για επεξεργασία βιντεο?

Thanks

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που μου αφιέρωσες. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και λίγο παραπάνω αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και θα μου κάνει απόσβεση τα χρήματα σε βάθος χρόνου.

-Επίσης προτιμώ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα να κάνει και το στήσιμο. Βέβαια είδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσω κάτι παραπάνω.

-Ryzen 5 με Ryzen 7 είναι περίπου 70 ευρώ διαφορά. Νομίζεις ότι αξίζει αυτήν την επένδυση? Ο 7αρης έχει μικρότερη συχνότητα λειτουργίας αλλά 2 πυρήνες παραπάνω είναι κατά την γνώμη σου καταλληλότερος για επεξεργασία βιντεο?

Thanks

Το dexter στηνει δωρεαν.

8700 η 1700 παρε αφου δινεις που δινεις χιλιαρικο, μην τσιγκουνευτεις. Καρτα και η 1050 αρκει δεν χρειαζεται ti. Αν επαιζες games τοτε μονο. 

19 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε

Thanks

Το dexter στηνει δωρεαν.

8700 η 1700 παρε αφου δινεις που δινεις χιλιαρικο, μην τσιγκουνευτεις. Καρτα και η 1050 αρκει δεν χρειαζεται ti. Αν επαιζες games τοτε μονο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

1000 Ευχαριστώ

4 ώρες πριν, radiohead είπε

η 1700 παρε 

Ξέχασα ... motherboard για τον 1700 ποιο θα έλεγες? ειμαι οκ με asus?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποια asus και ποσα χρηματα; Θα κλοκαρεις φουλ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ποια asus και ποσα χρηματα; Θα κλοκαρεις φουλ;

Asus Prime B350 Plus - οβερκλοκινγκ οχι τουλαχιστον τώρα.  thx

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κομπλε ειναι αν και vfm ειναι η b350m pro4.

Προσεχε τα μεγεθη μητρικης και κουτιου μονο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Κομπλε ειναι αν και vfm ειναι η b350m pro4.

Προσεχε τα μεγεθη μητρικης και κουτιου μονο.

Ok so;yper. δεν ξερω τι σημαίνει vfm

θα προσέξω το μέγεθος. Εισαι πρώτος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε

Asus Prime B350 Plus - οβερκλοκινγκ οχι τουλαχιστον τώρα.  thx

Προτιμησε την asrock ab350m pro η asrock ab350 pro. Tις b350 asus δεν τις εχω καθολου σε εκτιμηση. Επισης εγω θα προσθετα και εναν hdd για αποθηκη.

Για οθονη σχετικα με την dell 2717h που προτεινε ο adtakhs αν εννοει την p2717h θα την απεφευγα γτ τα μοντελα που εχουν παραχθει τελος του 2017 εχουν θεμα με το πορτοκαλι και το μπλε. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε

Ok so;yper. δεν ξερω τι σημαίνει vfm

θα προσέξω το μέγεθος. Εισαι πρώτος!

Value for money 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Προτιμησε την asrock ab350m pro η asrock ab350 pro. Tις b350 asus δεν τις εχω καθολου σε εκτιμηση. Επισης εγω θα προσθετα και εναν hdd για αποθηκη.

Για οθονη σχετικα με την dell 2717h που προτεινε ο adtakhs αν εννοει την p2717h θα την απεφευγα γτ τα μοντελα που εχουν παραχθει τελος του 2017 εχουν θεμα με το πορτοκαλι και το μπλε. 

Δεν τις έχεις σε εκτίμηση? Τι ακριβώς είναι αυτό που σε προβληματίζει? Στην εποχή μου ήταν κορυφαίες με την gigabyte η asrock αν θυμάμαι καλά τότε είχε κάνει τα πρώτα της βήματα. Πάνε κάτι χρονάκια.

Σχετικά με την οθόνη έχεις κάποια σε εκτίμηση?  

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...