muvaphotoblog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους σας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα. Έχω χάσει κάθε επαφή με τους σταθερούς υπολογιστές. Τελευταία φορά που είχα έναν πρέπει να ήταν το 2002 που σημαίνει ότι πελάγωσα λιγάκι. Βρήκα στο ‘περίπου’ κάτι και θέλω γνώμες. Μπορεί με φθηνότερες επιλογές από αυτές που έχω βρει να κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου. Φόρμα Αγοράς Ποσό που διαθέτουμε : Το ψυχολογικό φράγμα είναι 1000 αλλά θα ανέβαινα και λίγο παραπάνω αν και εφόσον. Ειναι που δεν έχω ούτε οθόνη. Χρήση υπολογιστή : Video Photo Editing για ερασιτεχνική χρήση, Office, Internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere, Lightroom, Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Ναι και οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Επαρχία Μεγαλόπολη Τριπολη Καλαματα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Κατά προτίμηση από ένα. Το κακό είναι ότι ανεβαίνει η τιμή. Αν είναι τεράστια η διαφορά τότε από διαφορετικά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί : Ναι Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι Windows 10 -CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box -Motherboard: Asus Prime B350 Plus -Σκληρός: Sandisk SSD Plus 120GB -Κάρτα Γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce OC * Ίσως εδώ κάνω την δουλειά μου με ποιο οικονομική (Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD) ) -Μνήμη: Εδώ ειλικρινά έχει τόσος πολλές που δεν ξέρω. Σαν επιλογή είναι η G.Skill Fortis 16GB DDR4-2400MHz (F4-2400C16D-16GFT) Ενναλακτικά καμια σε καλύτερη τιμή? Θέλει πολύ πράμα ακόμα. CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από muvaphotoblog
adtakhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θες οπωσδήποτε τον 1600X ή τον έχεις ήση αγοράσει ? AMD R5 1600X Enermax ETS-N31-02 ASROCK AB350M PRO 4 G. SKILL 16GB AEGIS 3000Mhz SAMSUNG 960 EVO 250 NVME SSD PALIT GTX1050 TI 4GB DDR5 SEASONIC MII12 EVO 520 WATT COOLERMASTER ELITE 3.1 MICRO TG TOSHIBA P300 3TB HDD SATA 3.0 MICROSOFT DESKTOP 600 SET DELL 2717H Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από adtakhs
muvaphotoblog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, adtakhs είπε Θες οπωσδήποτε τον 1600X ή τον έχεις ήση αγοράσει ? Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου. Είδα ότι ο Ryzen 5 1600 είναι λουκούμι για βιντεο εντιτινγκ έτσι αφού βγήκε ο 1600χ είπα να πάω γι αυτόν.
tanasen01 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, muvaphotoblog είπε Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου. Είδα ότι ο Ryzen 5 1600 είναι λουκούμι για βιντεο εντιτινγκ έτσι αφού βγήκε ο 1600χ είπα να πάω γι αυτόν. Μαζί είχαν βγει πέρυσι τέτοια εποχή περίπου.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, muvaphotoblog είπε Καλησπέρα σε όλους σας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα. Έχω χάσει κάθε επαφή με τους σταθερούς υπολογιστές. Τελευταία φορά που είχα έναν πρέπει να ήταν το 2002 που σημαίνει ότι πελάγωσα λιγάκι. Βρήκα στο ‘περίπου’ κάτι και θέλω γνώμες. Μπορεί με φθηνότερες επιλογές από αυτές που έχω βρει να κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου. Φόρμα Αγοράς Ποσό που διαθέτουμε : Το ψυχολογικό φράγμα είναι 1000 αλλά θα ανέβαινα και λίγο παραπάνω αν και εφόσον. Ειναι που δεν έχω ούτε οθόνη. Χρήση υπολογιστή : Video Photo Editing για ερασιτεχνική χρήση, Office, Internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere, Lightroom, Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Ναι και οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Επαρχία Μεγαλόπολη Τριπολη Καλαματα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Κατά προτίμηση από ένα. Το κακό είναι ότι ανεβαίνει η τιμή. Αν είναι τεράστια η διαφορά τότε από διαφορετικά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί : Ναι Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι Windows 10 -CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box -Motherboard: Asus Prime B350 Plus -Σκληρός: Sandisk SSD Plus 120GB -Κάρτα Γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce OC * Ίσως εδώ κάνω την δουλειά μου με ποιο οικονομική (Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD) ) -Μνήμη: Εδώ ειλικρινά έχει τόσος πολλές που δεν ξέρω. Σαν επιλογή είναι η G.Skill Fortis 16GB DDR4-2400MHz (F4-2400C16D-16GFT) Ενναλακτικά καμια σε καλύτερη τιμή? Θέλει πολύ πράμα ακόμα. CPU: AMD Ryzen 5 1600X Box Δώσε κάτι παραπάνω https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=13617560%2C12468268 Άν πάς σε ryzen άσε τον 1600x και βάλε 1700.
muvaphotoblog Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, radiohead είπε Δώσε κάτι παραπάνω Άν πάς σε ryzen άσε τον 1600x και βάλε 1700. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που μου αφιέρωσες. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και λίγο παραπάνω αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και θα μου κάνει απόσβεση τα χρήματα σε βάθος χρόνου. -Το πρόβλημα μου είναι ότι επιλέξω να μην έχω κάποια ασυμβατότητα -Επίσης προτιμώ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα να κάνει και το στήσιμο. Βέβαια είδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσω κάτι παραπάνω. -Ryzen 5 με Ryzen 7 είναι περίπου 70 ευρώ διαφορά. Νομίζεις ότι αξίζει αυτήν την επένδυση? Ο 7αρης έχει μικρότερη συχνότητα λειτουργίας αλλά 2 πυρήνες παραπάνω είναι κατά την γνώμη σου καταλληλότερος για επεξεργασία βιντεο? Thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που μου αφιέρωσες. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και λίγο παραπάνω αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και θα μου κάνει απόσβεση τα χρήματα σε βάθος χρόνου. -Το πρόβλημα μου είναι ότι επιλέξω να μην έχω κάποια ασυμβατότητα -Επίσης προτιμώ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα να κάνει και το στήσιμο. Βέβαια είδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσω κάτι παραπάνω. -Ryzen 5 με Ryzen 7 είναι περίπου 70 ευρώ διαφορά. Νομίζεις ότι αξίζει αυτήν την επένδυση? Ο 7αρης έχει μικρότερη συχνότητα λειτουργίας αλλά 2 πυρήνες παραπάνω είναι κατά την γνώμη σου καταλληλότερος για επεξεργασία βιντεο? Thanks Το dexter στηνει δωρεαν. 8700 η 1700 παρε αφου δινεις που δινεις χιλιαρικο, μην τσιγκουνευτεις. Καρτα και η 1050 αρκει δεν χρειαζεται ti. Αν επαιζες games τοτε μονο. 19 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που μου αφιέρωσες. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και λίγο παραπάνω αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και θα μου κάνει απόσβεση τα χρήματα σε βάθος χρόνου. -Το πρόβλημα μου είναι ότι επιλέξω να μην έχω κάποια ασυμβατότητα -Επίσης προτιμώ να τα πάρω όλα από ένα κατάστημα να κάνει και το στήσιμο. Βέβαια είδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσω κάτι παραπάνω. -Ryzen 5 με Ryzen 7 είναι περίπου 70 ευρώ διαφορά. Νομίζεις ότι αξίζει αυτήν την επένδυση? Ο 7αρης έχει μικρότερη συχνότητα λειτουργίας αλλά 2 πυρήνες παραπάνω είναι κατά την γνώμη σου καταλληλότερος για επεξεργασία βιντεο? Thanks Το dexter στηνει δωρεαν. 8700 η 1700 παρε αφου δινεις που δινεις χιλιαρικο, μην τσιγκουνευτεις. Καρτα και η 1050 αρκει δεν χρειαζεται ti. Αν επαιζες games τοτε μονο.
muvaphotoblog Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, radiohead είπε 8700 η 1700 παρε αφου δινεις που δινεις χιλιαρικο, μην τσιγκουνευτεις. Καρτα και η 1050 αρκει δεν χρειαζεται ti. Αν επαιζες games τοτε μονο. 1000 Ευχαριστώ 4 ώρες πριν, radiohead είπε η 1700 παρε Ξέχασα ... motherboard για τον 1700 ποιο θα έλεγες? ειμαι οκ με asus?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ποια asus και ποσα χρηματα; Θα κλοκαρεις φουλ;
muvaphotoblog Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Ποια asus και ποσα χρηματα; Θα κλοκαρεις φουλ; Asus Prime B350 Plus - οβερκλοκινγκ οχι τουλαχιστον τώρα. thx
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Κομπλε ειναι αν και vfm ειναι η b350m pro4. Προσεχε τα μεγεθη μητρικης και κουτιου μονο.
muvaphotoblog Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, radiohead είπε Κομπλε ειναι αν και vfm ειναι η b350m pro4. Προσεχε τα μεγεθη μητρικης και κουτιου μονο. Ok so;yper. δεν ξερω τι σημαίνει vfm θα προσέξω το μέγεθος. Εισαι πρώτος!
akoinonitos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε Asus Prime B350 Plus - οβερκλοκινγκ οχι τουλαχιστον τώρα. thx Προτιμησε την asrock ab350m pro η asrock ab350 pro. Tις b350 asus δεν τις εχω καθολου σε εκτιμηση. Επισης εγω θα προσθετα και εναν hdd για αποθηκη. Για οθονη σχετικα με την dell 2717h που προτεινε ο adtakhs αν εννοει την p2717h θα την απεφευγα γτ τα μοντελα που εχουν παραχθει τελος του 2017 εχουν θεμα με το πορτοκαλι και το μπλε. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από akoinonitos
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, muvaphotoblog είπε Ok so;yper. δεν ξερω τι σημαίνει vfm θα προσέξω το μέγεθος. Εισαι πρώτος! Value for money
muvaphotoblog Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε Προτιμησε την asrock ab350m pro η asrock ab350 pro. Tις b350 asus δεν τις εχω καθολου σε εκτιμηση. Επισης εγω θα προσθετα και εναν hdd για αποθηκη. Για οθονη σχετικα με την dell 2717h που προτεινε ο adtakhs αν εννοει την p2717h θα την απεφευγα γτ τα μοντελα που εχουν παραχθει τελος του 2017 εχουν θεμα με το πορτοκαλι και το μπλε. Δεν τις έχεις σε εκτίμηση? Τι ακριβώς είναι αυτό που σε προβληματίζει? Στην εποχή μου ήταν κορυφαίες με την gigabyte η asrock αν θυμάμαι καλά τότε είχε κάνει τα πρώτα της βήματα. Πάνε κάτι χρονάκια. Σχετικά με την οθόνη έχεις κάποια σε εκτίμηση? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα