bill2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 αστο κανονική τηλεφωνία έχεις το τηλέφωνο στξ πρίζα με spliter η φίλτρο
sgiannios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Με σπλιτερ.... το κλασικο που εχει μεσα η συσκευασια...ειτε βαζω στο σπλιτερ και το καλωδιο του ρουτερ και το τηλεφωνο ειτε μονο το τηλεφωνο....δε εχω dial tone
bill2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Με σκέτο τηλέφωνο δοκίμασες ; Επίσης ρώτα μίπως ενα στα 1000 σε έβαλαν σε τηλεφωνια voip και εκπαραδρομης σου εστειλαν αυτο το ρουτερ αλλίως το δηλώνεις βλάβη καλέις απο σταθερο και κινητο wind 1212 απο άλλο πάροχο στο 2111201212
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 11 hours ago, sgiannios said: Με σπλιτερ.... το κλασικο που εχει μεσα η συσκευασια...ειτε βαζω στο σπλιτερ και το καλωδιο του ρουτερ και το τηλεφωνο ειτε μονο το τηλεφωνο....δε εχω dial tone δες αν στην κεντρικη πριζα εχεις τηλεφωνο.αν εχεις κατι φταιει στην καλωδιωση .αν δεν εχεις ουτε εκει δες μηπως ειναι θεμα συσκευης ή εχει θεμα το σπλιττερ.
sgiannios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Παιδια σορρυ για το delay...απλα ημουν εκτος αττικης λογω δουλειας...σημερα λοιπον εγινε το εξης μαγικο...αλλα και παλι μισο...ενω μπορω να παρω απο το σταθερο στο κινητο ή σε αλλο σταθερο...δε μπορω να δεχτω κλησεις στο σταθερο...ειτε με σπλιτερ ειτε οχι...ειτε με ασυρματο σταθερο είτε με ενσυρματο...ειτε με το ιντερνετ ειτε οχι. Επισης οταν παιρνω απο το σταθερο στο κινητο ή σε αλλο σταθερο φαινεται κανονικα το νουμερο του σταθερου μου...αρα τι μπορει να φταιει? Συγνωμη για το μεγεθος απλα εχω τρελαθει...14 μερες χωρις σταθερο καταλαβαινετε
theopan Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Πρόβλημα στη δρομολόγηση των κλήσεων έχεις. Δεν έχει καμία σχέση με καλώδια και συνδέσεις δηλαδή. Δήλωσε βλάβη και καλή τύχη εύχομαι. Υ.Γ. Η Wind δεν δίνει voip -ακόμα- σε καμία περίπτωση.
bill2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δίνει έχει προμηθευτεί και voip router έχω τύχει μέσα σε άλλο forum πελάτη wind fiber με voip
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 5/4/2018 at 12:57 PM, bill2015 said: Δίνει έχει προμηθευτεί και voip router έχω τύχει μέσα σε άλλο forum πελάτη wind fiber με voip μηπως ειναι Professional πακετο.και η forthnet δινει voip αλλα σε Professional Πακετα.και αν εχει voip κανονικα θα πρεπε να του ειχαν κλεισει την tdm και να μην εχει τονο εκει και να εχει μονο στην Fxs του ρουτερ. επισης το ZXHN H168N δεν δινει fxs θυρα.
bill2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 υπάρχουν πακέτα όπως στην vodafone-hol επαγγελματικά πακέτα που δίνει ένα κανάλι στη πρίζα ένα κανάλι στο ρουτερ σύνολο 2 κανάλια ένα tdm ενα voip
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 minutes ago, bill2015 said: υπάρχουν πακέτα όπως στην vodafone-hol επαγγελματικά πακέτα που δίνει ένα κανάλι στη πρίζα ένα κανάλι στο ρουτερ σύνολο 2 κανάλια ένα tdm ενα voip ναι και στην Forthnet εχουν παρομοια.2 voip,2 voip + 1 tdm ,1 tdm + 1 voip και μετα και πιο πολλα καναλια φωνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα