Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω εναν υπολογιστη με αυτη την μητρική https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P28.html και επεξεργαστη intel celeron e3400. Επειδη τωρα εχει μονο 1 gb ram και σερνεται πραγματικα σκεφτομαι ή να βαλω ενα dual channel 4 gb ram ή ενα single 4gb και αργοτερα αλλο ενα ιδιο 4 gb για να παιξουν σε dual channel. Τι πιστευτε αξιζει γτ και ο υπολογιστής ειναι παλιος και δεν ξερω αν μπορει να αξιοποιήσει τα 8 gb dual channel ram αν και η μητρικη τ τα υποστηριζει

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, masterone είπε

Γεια σας παιδια εχω εναν υπολογιστη με αυτη την μητρική https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P28.html και επεξεργαστη intel celeron e3400. Επειδη τωρα εχει μονο 1 gb ram και σερνεται πραγματικα σκεφτομαι ή να βαλω ενα dual channel 4 gb ram ή ενα single 4gb και αργοτερα αλλο ενα ιδιο 4 gb για να παιξουν σε dual channel. Τι πιστευτε αξιζει γτ και ο υπολογιστής ειναι παλιος και δεν ξερω αν μπορει να αξιοποιήσει τα 8 gb dual channel ram αν και η μητρικη τ τα υποστηριζει

Καλησπερα να ρωτησω τι λειτουργικο εχεις τωρα κ τι χρηση κανεις?πχ browsing,office

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 10 εχω και ιντερνετ χρησιμοποιω κυριως και youtube και εχω μια εξωτερικη καρτα γραφικων asus randeon hd 5450 1 gb

Επεξ/σία από masterone
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, masterone είπε

Windows 10 εχω και ιντερνετ χρησιμοποιω κυριως και youtube και εχω μια εξωτερικη καρτα γραφικων asus randeon hd 5850 1 gb

Να ομολογησω οτι εχω μπερδευτει με την μητρικη..στα spec της λεει οτι παιρνει ddr3 800-1066 αλλα τετοιες μνημες δεν εχω δει εκτος κ αν δεχεται ddr3 1333 κ ριχνει χρονισμους πχ στα 1066.Τεσπα, για την χρηση που κανεις 4gb σε dual θα ειναι αρκετο...αν βρεις κ φθηνο c2q αργοτερα θα ειναι καλη ενισχυση

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεις στο site π ανεβασα λεει οτι υποστηριζει και 1333 απο οτι κτλβα

Επεξ/σία από masterone
Δημοσ.

Βρες στα μεταχειρισμένα 2x2 gb, σύνολο 4 gb. Παίρνεις και ένα επεξεργαστή ΧΕΟΝ Ε5440 στα 28 ευρώ επίσης από τα μεταχειρισμένα καθώς και ένα φθηνό ssd στα 50 ευρώ και θα έχεις άλλο μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω να ξοδεψω τοσα χρηματα για αυτο το pc αν ειναι να φτασω στα 100 ευρω καλυτερα να φτιαξω σιγα σιγα ενα καινουριο βεβαια ο ssd θα μ μεινει

Δημοσ.
16 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Βρες στα μεταχειρισμένα 2x2 gb, σύνολο 4 gb. Παίρνεις και ένα επεξεργαστή ΧΕΟΝ Ε5440 στα 28 ευρώ επίσης από τα μεταχειρισμένα καθώς και ένα φθηνό ssd στα 50 ευρώ και θα έχεις άλλο μηχάνημα.

φιλε μου δεν μπορω να βρω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη σε χαμηλη τιμη. Υπαρχει καποιος αλλος αντοιστιχος να μ προτεινεις?

Δημοσ.

Υπάρχουν φθηνοί core2 quad στις αγγελίες. Με μια πρόχειρη ματιά είδα Q8400 με 20€. Για xeon από εδώ στείλε μήνυμα στον drove να σου προτείνει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, masterone είπε

φιλε μου δεν μπορω να βρω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη σε χαμηλη τιμη. Υπαρχει καποιος αλλος αντοιστιχος να μ προτεινεις?

Αυτός είναι ο drove. O E5440 βγαίνει  28,5. Ο L5420 στα 56,5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αλλαξω επεξεργαστη και προσθεσω και ραμ αν βαλω και καμια κάρτα γραφικών gt 1030 θα μπορω να παιζω κανενα παιχνιδακι στα low? Και αναλυση χαμηλη  γτ και η οθονη μ ειναι παλια 1368χ1024

Επεξ/σία από masterone
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι θα μπορείς να παίξεις και πολλά από τα καινούργια. 

Αργότερα κοίταξε να αλλάξεις και την οθόνη με μια πιο σύγχρονη fhd ips/va. 

Επεξ/σία από tanasen01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...