Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, phanispal είπε

Τώρα σχετικά με το αν είναι απάτη, αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται κάποιος που η εγγύηση της δικής του λήγει π.χ. σε 3 μέρες και παίρνει το ρίσκο να χάσει την εγγύηση μόνο για αυτές τις μέρες βγάζοντας ένα καλό ποσό, τι να πω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι.

Ωραιο σκεπτικο!

Η εγγυηση παρεχεται μεσω αποδειξης για ενα (1) συγκεκριμενο κομματι με συγκεκριμενο SN.

Αυτο που λες δεν παυει να ειναι απατη και καλο θα ηταν να σταματισεις να μιλας γι'αυτο.

Επεξ/σία από mixalis95320
Δημοσ.

μιας και αναφερεται gigabyte καρτα γραφικων.μηπως ξερει κανεις που μπορω να χτυπησω το SN για να τσεκαρω αν βρισκεται σε εγγυηση ακομα η δικια μου καρτα?παλια που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Ωραιο σκεπτικο!

Η εγγυηση παρεχεται μεσω αποδειξης για ενα (1) συγκεκριμενο κομματι με συγκεκριμενο SN.

Αυτο που λες δεν παυει να ειναι απατη και καλο θα ηταν να σταματισεις να μιλας γι'αυτο.

Είχα ήδη σταματήσει να μιλάω γι' αυτό, πλέον όπως είπα συζητάμε κάτι άλλο.

Αλλά μιας και το επαναφέρεις, σε ρωτάω, το ότι δε φαίνεται στην απόδειξή μου πουθενά το συγκεκριμένο SN της κάρτας μου, τι σου λέει;

Που και πάλι εγώ έκανα λόγο για μεταβίβαση του δικαιώματος της εγγύησης, σε συνεννόηση με εκείνον που θα μου την παρείχε έναντι αμοιβής. Βρες μου το νόμο που υποδεικνύει ότι απαγορεύεται να το βουλώσω. Που και πάλι², μια ερώτηση έκανα. Δεν είπα ότι θα το κάνω τελικά.

Επεξ/σία από phanispal
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Είχα ήδη σταματήσει να μιλάω γι' αυτό, πλέον όπως είπα συζητάμε κάτι άλλο.

Αλλά μιας και το επαναφέρεις, σε ρωτάω, το ότι δε φαίνεται στην απόδειξή μου πουθενά το συγκεκριμένο SN της κάρτας μου, τι σου λέει;

Που και πάλι εγώ έκανα λόγο για μεταβίβαση του δικαιώματος της εγγύησης, σε συνεννόηση με εκείνον που θα μου την παρείχε έναντι αμοιβής. Βρες μου το νόμο που υποδεικνύει ότι απαγορεύεται να το βουλώσω. Που και πάλι², μια ερώτηση έκανα. Δεν είπα ότι θα το κάνω τελικά.

Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα με το προβλημα που εχεις, που στην περιπτωση σου πιστευω θα ειναι "Πως να κοροιδεψω την Χ εταιρια ωστε να μου παρεχει εγγυηση" 

Μεταβιβαση του δικαιωματος εγγυησης δεν υπαρχει μιας και οπως ειπα συνοδευει συγκεκριμενο προιον με συγκεκριμενο SN. Τωρα απο εκει και περα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ να μαθεις πως γινεται να ξερει η gigabyte ποτε το αγορασες και τι SN ειχε να ανοιξεις ενα θεμα και ισως  καποιος που ειναι γνωστης να σου απαντησει. 

Δεν ξερω για τον νομο που αναφερεσαι ομως αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο που λες και σκεφτεσαι να κανεις(αλλο που λες δεν σε ενδιαφερει και απλα ρωτας) ειναι παρανομο και λεγεται εξαπατηση. 

Δεν ειναι το αν θα σου δωσει καποιος αποδειξη η οχι και κατα ποσο χρησημη θα σου ειναι τελικα, εχει να κανει με εσενα και την εταιρια, προσπαθεις να τους κοροιδεψεις.

Τωρα θα μου πεις παλι, εγω απλα ρωτησα ετσι ενημερωτικα γιατι το ειχα απορια, και εγω θα σου απαντησω... τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. 

Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...