gorilas13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Η κάρτα μου παρουσιάζει πρόβλημα εδώ και καιρό.. Η οθόνη δείχνει no signal οταν ανοίγω το pc.Μετά απο ανοιγόκλεισε με το powerbutton μπαίνει windows ολα ok και ξαφνικα διακόπτεται ο ηχος και laggaρει όλο το pc. To pc λειτουργει μια χαρα με την onboard, εβαλα άλλη καρτα γραφικων και ολα οκ, οπως και εβαλα την 970 σε μεγαλυτερο psu και παλι προβλημα.Drivers κτλ και οτι άλλο απο software το εκανα. -Την έχω αγοράσει εδώ και 2 χρόνια, έχει 3 χρονια εγγύηση έτσι? -Το κατάστημα (σκρουτζομάγαζο) μου είπε να απευθυνθώ πρώτα στην εταιρεία (Gygabyte) απο μόνος μου για να γλυτώσω χρόνο. Η Gygabyte δεν έχει Ελλάδα τηλ και service, να την στείλω στο κατάστημα και άγιος ο θεός?
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ναι, στο κατάστημα. Αυτοί να γλιτώσουν ευθύνες και μεταφορικά θέλουνε. 4
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Να κάνω μια ερώτηση; Αν βάλω αγγελία ζήτησης για (να αγοράσω) απόδειξη αγοράς της 970 που κάηκε (να είναι εντός εγγύησης έστω και για μια μέρα), λογικά δε θα καταφέρω να βγάλω άκρη με Gigabyte; Το κατάστημα απ' όπου την αγόρασα νομίζω έχει κλείσει.
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τότε αναγκαστικά με gigabyte. Αυτό που λες είναι απάτη, και λογικά γράφει το serial number πάνω. Όποτε δεν θα βγάλεις άκρη. 1
splanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ναι και γω δεν νομίζω ότι γίνεται αφού όντως θα υπάρχει το serial, τζάμπα ψάχνεις
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Αυτό που λες είναι απάτη, και λογικά γράφει το serial number πάνω. Όποτε δεν θα βγάλεις άκρη. 35 λεπτά πριν, splanis είπε Ναι και γω δεν νομίζω ότι γίνεται αφού όντως θα υπάρχει το serial, τζάμπα ψάχνεις Χμμ, στην απόδειξη αγοράς της δικής μου από Polytope (νομίζω έχει κλείσει) δε βλέπω serial number. Νταξ βασικά φλασιά έφαγα, και είπα να ρωτήσω. Τώρα σχετικά με το αν είναι απάτη, αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται κάποιος που η εγγύηση της δικής του λήγει π.χ. σε 3 μέρες και παίρνει το ρίσκο να χάσει την εγγύηση μόνο για αυτές τις μέρες βγάζοντας ένα καλό ποσό, τι να πω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι. 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Τότε αναγκαστικά με gigabyte. Εδώ εννοείς ότι μπορεί να υπάρχει έστω η παραμικρή ελπίδα να γίνει κάτι αν απευθυνθώ απευθείας στη Gigabyte;
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Προφανώς, θα τους πεις ότι το μαγαζί που αγόρασες την κάρτα, έχει κλείσει.
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε και δε θα μου ζητήσουν αντίγραφο της απόδειξης; Εν τω μεταξύ δεν έχω βγάλει άκρη αν έχει κλείσει το Polytope, που ήταν στη Νέα Σμύρνη. Πάντως τα τηλέφωνα δε λειτουργούν. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από phanispal
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τότε πας μέσω s/n αν είσαι στα 3 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής. Εκτος αν θες να φτιάξεις απόδειξη.
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Όχι, έχει λήξει η εγγύηση εδώ και 4 μήνες, διαφορετικά δε θα το έψαχνα, θα επικοινωνούσα με Gigabyte απευθείας. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι παράτυπο πάντως αυτό που λέω, απ' όσο ξέρω η απόδειξη δε συνοδεύει ισόβια τον πρώτο αγοραστή. Αν ήταν έτσι, δε θα μπορούσαμε να αγοράσουμε/πουλήσουμε τίποτα μεταχειρισμένο. Λογικά η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο, οπότε αν υποθετικά βρω κάποιον που δεχτεί να πουλήσει την (λίγων ημερών ακόμα έγκυρη όσον αφορά στην εγγύηση) απόδειξή του, δε βλέπω πού έγκειται παρανομία.
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, έχει λήξει η εγγύηση εδώ και 4 μήνες, διαφορετικά δε θα το έψαχνα, θα επικοινωνούσα με Gigabyte απευθείας. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι παράτυπο πάντως αυτό που λέω, απ' όσο ξέρω η απόδειξη δε συνοδεύει ισόβια τον πρώτο αγοραστή. Αν ήταν έτσι, δε θα μπορούσαμε να αγοράσουμε/πουλήσουμε τίποτα μεταχειρισμένο. Λογικά η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο, οπότε αν υποθετικά βρω κάποιον που δεχτεί να πουλήσει την (λίγων ημερών ακόμα έγκυρη όσον αφορά στην εγγύηση) απόδειξή του, δε βλέπω πού έγκειται παρανομία. Αφού έχει λήξει η εγγύηση, και θες να τους πεις ότι έχει ακομα, δεν βλέπεις την παρανομία; Κανε το, αλλά μην δουλεύεις και εμάς. Ελλαδισταν, για αυτό μας έχουν μαύρη λίστα πολλά μαγαζιά εξωτερικού... 1
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Περίμενε, δεν έχω σκοπό να δουλέψω κάποιον. Ειλικρινά ρωτάω τι ισχύει, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ισχύει ότι μεταβιβάζεται η εγγύηση, ναι ή όχι; Στην απόδειξη αγοράς της δικής μου, δεν αναγράφεται πουθενά SN, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ακόμα και να ήταν εντός εγγύησης, πώς θα πιστοποιούσα ότι αφορά στη συγκεκριμένη κάρτα και όχι σε κάποια άλλη, ίδια; Αν την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη και δεν ήταν καν το δικό μου όνομα στην απόδειξη και δεν είχε ούτε SN, τι θα ίσχυε;
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Περίμενε, δεν έχω σκοπό να δουλέψω κάποιον. Ειλικρινά ρωτάω τι ισχύει, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ισχύει ότι μεταβιβάζεται η εγγύηση, ναι ή όχι; Στην απόδειξη αγοράς της δικής μου, δεν αναγράφεται πουθενά SN, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ακόμα και να ήταν εντός εγγύησης, πώς θα πιστοποιούσα ότι αφορά στη συγκεκριμένη κάρτα και όχι σε κάποια άλλη, ίδια; Αν την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη και δεν ήταν καν το δικό μου όνομα στην απόδειξη και δεν είχε ούτε SN, τι θα ίσχυε; Μεταβιβάζεται, η εγγύηση μαζί με την κάρτα, όχι η εγγύηση σκέτη. Φυσικά θεωρητικά θα μπορούσες αφού δεν έχει κάπου αναφορά s/n, απλώς να ξέρεις δεν είναι νόμιμο, και αν το καταλάβουν ίσως (ακραίο μεν) θα μπλέξεις. Μαζι σου, και αν είχα απόδειξη θα στην εδινα, απλά μην σου ξεφύγει τίποτα κατά το rma. Τώρα συνειδητοποίησα ποιος είσαι... Παντως στην θέση σου θα δοκίμαζα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 1
3DJIN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εστω οτι σου εγκρινει rma βασει αποδειξης, οταν παραλαβει την καρτα η gb μολις δει το sn της καρτας θα βγαλει την καρτα εκτος εγγυησης
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μισό λεπτό, επειδή δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι εννοείς, πώς ακριβώς θα συμπεράνει από το SN της κάρτας ότι είναι εκτός εγγύησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα