Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος με ενημέρωσε ότι από ένα γραφείο που έκλεισε έχουν περισσέψει 2 οθόνες και του πρότειναν να κρατήσει την 1.

Είναι
1 HP Compaq LA2306x https://www.bhphotovideo.com/c/product/816840-REG/HP_Hewlett_Packard_XN375A8_ABA_Compaq_LA2306x_23_Widescreen.html
και
1 DELL 2209WAF https://www.cnet.com/au/products/dell-2209wa/review/

Από ότι μου είπε και οι 2 είναι 100% λειτουργικές και σε πολύ καλή κάτασταση και με ρώτησε ποιά να κρατήσει.

Η ΗΡ είναι 23" και σηκώνει 1920χ1080 ανάλυση αλλά κλασσική TFT ενώ η DELL είναι μεν 22" (1680χ1050 ανάλυση) αλλά βρήκα ότι αναφέρεται σαν eIPS πάνελ οπότε φαντάζομαι ότι ίσως είναι καλύτερη χρωματικά ;;;;;
O φίλος παίζει παιχνίδια strategy ή World of Tanks τύπου αλλά όχι τίποτα ποιό βαρύ από όσο ξέρω. (το αναφέρω αν παίζει κάνα ρόλο αυτό)

Επειδή δεν το κατέχω πολύ το άθλημα ζητάω να μου πείτε μία γνώμη.
Ποιά να πάρει;;;;  (ο  κ@λόφαρδος :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα κρατουσα την hp λογο ιντσων και αναλυσης

απο οτι ειδα η hp ειναι led ενω η dell lcd

οποτε αβλεπει hp

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορει να τις δει καποιος απο κοντα. Μπορει να ειναι καμενες,χαλασμενες απο χρηση και οι δυο. Dell  συνηθως εχουν καλυτερα χρωματα απο ΗP .Επισης και ρυθμισεις .

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.

HP λόγω ίντσών/ανάλυσης μακράν. Επίσης εάν ο φίλος σου έχει την δυνατότητα να ελέγξει για καμένα pixels/κτλ. να το κάνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Δημοσ.

Στο αρχικό μήνυμα του TS λέει πως είναι 100% λειτουργικές άρα δεν έχουν κάποια ιδιαιτερότητα ή δυσλειτουργία.

Απο εκεί και πέρα εγώ θα έμενα σταθερά σε DELL.

Βέβαια ενός του χαρίζανε έναν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια (έλεγαν) :P 

Ας πάρει όποια του γεμίσει το μάτι :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ αν και δεν έβγαλα άκρη. :D :D :D
Θα του πώ να τις κοιτάξει και τις 2 και να πάρει αυτήν που θα του «κάτσει» καλύτερα τελικά. :)

Όχι τίποτα άλλο, να μην κατηγορεί εμένα αν κάτι του πάει στραβά στο μέλλον. :D 

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...