Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες μου εκανε διαφορα restart 2-3 φορες και νομιζα πως θα ηταν απο το τελεφταιο bios update που ειχα κανει σημερα παλι μου εκανε 2 restart και στο τριτο προσπαθουσε να ανοιξει και δεν ανοιγε το δοκιμασα 3-4 φορες και προσπαθουσε αλλα τιποτα

εβγαλα τις ραμ τιποτα με το που εβγαλα την καρτα ηχου ανοιξε την ξαναεβαλα και λειτουργει κανονικα... μηπως μπορει να φταιει το τροφοδοτικο? το εχω απο το 2008 αν και μερικες φορες δεν την διαβαζει την καρτα ηχου και την κουναω λιγο και την διαβαζει μου το εχει κανει καμια 10αρα φορες εδω και 2 χρονια την εχω απο το 2010 καπου εκει αν θυμαμαι καλα το pc ειναι στην υπογραφη μου

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τροφοδοτικο με ζωη πανω απο 5 χρονια, αυτοματα καθισταται ως υποπτο. Ειδικα εαν:

- δεν προκειται για καποιο ακριβο και με πολυχρονη εγγυηση τουλαχιστον 5ετιας

- δεν ειναι πανω σε ups

- με την παρεχομενη ποιοτητα ρευματος της καλης μας της ΔΕΗ

Θα ηταν λοιπον το πρωτο που θα αλλαζα, βασικα ετσι κι αλλιως,  και στη συνεχεια εαν το προβλημα συνεχιζοταν θα τσεκαρα και τα υπολοιπα υποσυστηματα.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sozz είπε

χθες μου εκανε διαφορα restart 2-3 φορες και νομιζα πως θα ηταν απο το τελεφταιο bios update που ειχα κανει σημερα παλι μου εκανε 2 restart και στο τριτο προσπαθουσε να ανοιξει και δεν ανοιγε το δοκιμασα 3-4 φορες και προσπαθουσε αλλα τιποτα

εβγαλα τις ραμ τιποτα με το που εβγαλα την καρτα ηχου ανοιξε την ξαναεβαλα και λειτουργει κανονικα... μηπως μπορει να φταιει το τροφοδοτικο? το εχω απο το 2008 αν και μερικες φορες δεν την διαβαζει την καρτα ηχου και την κουναω λιγο και την διαβαζει μου το εχει κανει καμια 10αρα φορες εδω και 2 χρονια την εχω απο το 2010 καπου εκει αν θυμαμαι καλα το pc ειναι στην υπογραφη μου

Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό για αρχή. Μιλάμε για 10 χρονών τροφοδοτικό και γενικά θέλουν προσοχή αυτά. Μετά μπορεί να έχει θέμα η κάρτα ήχου. Δες για αρχή το τροφοδοτικό που είναι πιο σημαντικό για την ορθή λειτουργία του Η/Υ σου και μετά προχωράς και στα υπόλοιπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχετε να προτεινεται κανενα καλο τροφοδοτικο γτ και εγω το σκεφτομαι μιας και εφτιαξα καινουργιο συστημα να μην μου κανει καμια το τροφοδοτικο και τρεχω...

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο τι λετε?

Corsair TX-M Series TX650M

Corsair RMx Series 650X

ποια ειναι διαφορα τους?

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.

εβγαλα την καρτα γραφικων και την καρτα ηχου και το ρευμα στο 12v πηγε απο 11,5 που ηταν στο 12,2 οποτε λογικα θα ειναι το τροφοδοτικο.παραγγειλα το tx-m 650watt μακαρι να με βγαλει αλλα 10 χρονια οπως το προηγουμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...