mkp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εγώ θυμάμαι είχα ρωτήσει την cosmote πριν 2 μήνες περίπου για 200αρα και μου είπαν για την περιοχή μου μέχρι 115 mbps max (άλλα λέγανε ότι είναι αρχή ακόμα θα βελτιωθεί στο μέλλων κλπ), ε και έβαλα 100αρα και πιάνω περίπου 92 mbps
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, rofl είπε και αν ειναι αυτο που το προβλημα? δεν μπορεις να περιμενεις ενα 6μηνο στα 100 που ησουνα 10 χρονια στα 5 ^^ αλλο ενα thread μας παραπλανουν και μας κοροιδευουν γι αυτη τη βδομαδα. και ναι για να σου απαντησω αυτο ειναι. αλλα δεν ειναι η cosmote η οι αλλοι παροχοι. μαλλον δεν γνωριζεις ποσο καιρο διατιθεται εμπορικα το 35b σαν πρωτοκολλο γενικα, οχι μονο εδω . Το προβλημα ειναι πως διαφημισαν 200 και εμπορικη διαθεση εδω και 3 μηνες δεν εχουν δωσει . Οχι πλεον δεν μπορω να περιμενω απο την στιγμη που εχω καμπινα vdsl στα 30 και 50 μετρα θελω την μεγαλυτερη ταχυτητα που μπορω να βαλω . Το 6 μηνες αναμονη απο που προκυπτει εχεις καποια στοιχεια ? 19 λεπτά πριν, ThReSh είπε Νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τα modem/routers. Αυτά που υποστηρίζουν 35b profile είναι πιο ακριβά κι αν δεν κάνω λάθος περιμένει διαθεσιμότητα από τις κλασικές εταιρείες που προμηθεύεται εξοπλισμό. Γι' αυτό δεν δίνει ευρέως 200Mbps ακόμα και σε καμπίνες που έχει ενεργοποιηθεί το Vectoring. Και εγω ετσι πιστευω γιατι η υποδομη που ηταν το δυσκολο οι καμπινες δλδ πλεον υπαρχουν .Μαλλον εχουν ελλειψεις σε εξοπλισμο προκειμενου να προβουν σε ευρειας κλιμακα διαθεση . Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Fotis13
jkoukos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Υπάρχει γενικά έλλειψη σε πολλές χώρες εξοπλισμός CPE συμβατός με το 35b και σε λογικά οικονομικά πλαίσια, από το οποίο δίνονται τα 200Mbps. 2
Mitsakos_Mavr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλησπερα πριν απο 1 μηνα αναβαθμισα σε 100mbps αλλα μια φορα μαξιμουν επιασε 62 κ μετα απο κει κ περα 52 και πολλες αποσυνδεσεις.. ερχομενος ο τεχνικος μου ειπε οτι αν κ η περιοχη δηλωνει 100 κ 200 λογω του χαλκου κ με την μεγαλη αποσταση που εχουν οι κολωνες δεν προκειται κανεις να πιασει παραπανω ειχαν κ οι γειτονες το ιδιο προβλημα.. απο κει κ περα η μονη λυση ειναι αυτο που κανουν σιγα σιγα τωρα κ περιμενουμε τη οπτικη ινα ος στο σπιτι κ την καταργηση τελειως του χαλκου για μαξιμουν ταχυτητες.. ευχαριστω πολυ
Exorgistis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Έχω κάνει αίτηση (με εταιρικό ΑΦΜ) από 03/01/2019 στην Wind και στις 12/05/2019 στην Cosmote. To "κουτί" είναι του ΟΤΕ και είναι σε απόσταση 2,2 μέτρων απο την εισοδο του καταστήματός μου. Ακόμα περιμενω και τους δυο να με συνδέσουν. Η απάντηση και στις 17!!! καταγγελίες μου (11 στην Wind και 6 στην Cosmote) στον ΕΕΤ, είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος βρόγχος. Η διαφήμιση μπορεί να αφορά περιοχή που υπάρχει βρογχος. Η διαθεσιμότητα στο site τους ομως είναι ΑΠΑΤΗ. Ετσι λοιπόν κι εγω, σας πουλάω 50.000€, στην τιμή των 6€. Κάντε μου μια αίτηση και όταν θα έχω διαθέσιμα θα σας τα στείλω...... Τσοπαναραίους μεγάλωσαν οι γονείς τους όσο κι αν κυμάτιζαν τα πτυχία και τις προσλήψεις των παιδιών τους στην γειτονιά.
prometheas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2018 στις 5:05 ΜΜ, BlueBlade είπε Βασικά ακόμα δεν έχω βρει περιοχή που να υποστηρίζει τουλάχιστον το 100αρι, ακόμα και σε γνωστούς μου (προς Νοτια μεριά) που έψαξα και ήταν από τους πρώτους που είχαν VDSL ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα 100αρας. Ακόμα και σε Κηφισιά μεριά που ρώτησα κάτι φίλους ούτε αυτοί έχουν δυνατότητα να βάλουν 100mbps. Το παραπάνω εμένα μου δίνει την εντύπωση πως και το 100αρι ακόμα σε πειραματικό στάδιο βρίσκετε ή απλά προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένουμε όπως και να έχει. Δεν νομίζω. Πάντως όλο σχεδόν το Μαρούσι, το Ηράκλειο Αττικής και τα Μελίσσια (όπου μένω) υποστηρίζουν παντού 100άρι και σε πολλές περιοχές 200άρι. Δυστυχώς ο σάπιος χαλκός κάνει δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν είναι κάποιος κοντά σε καμπίνα (μέχρι 100μ ) νομίζω δύσκολα θα δεί 200Mbps. Πάντως μην ξεχνάτε οτι σε μια χώρα γερόντων (δυστυχώς) με ελάχιστο "ψηφιακό" κράτος οι ανάγκες για τέτοιες ταχύτητες ειναι μικρές συνεπώς οι πάροχοι δεν βιάζονται να επενδύσουν διότι ξέρουν οτι θα αργήσουν να κάνουν απόσβεση. Τα σημάδια της κρίσης που περάσαμε και ακόμα περνάμε είναι έκδηλα παντού. Ο μέσος πολίτης που δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα σε καθημερινή βάση θα μείνει στο φτηνό ADSL όσο αυτό καλύπτει τις ανάγκες του. Το πολύ να αναβαθμίσει σε 50άρι. Αν δεν πέσουν οι τιμές και δεν αυξηθεί η ανάγκη για γρήγορο internet λίγοι θα δώσουν 40+ Ευρώ για 200Mbps.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από prometheas
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 12/06/2019 at 22:53, Exorgistis said: Έχω κάνει αίτηση (με εταιρικό ΑΦΜ) από 03/01/2019 στην Wind και στις 12/05/2019 στην Cosmote. To "κουτί" είναι του ΟΤΕ και είναι σε απόσταση 2,2 μέτρων απο την εισοδο του καταστήματός μου. Ακόμα περιμενω και τους δυο να με συνδέσουν. Η απάντηση και στις 17!!! καταγγελίες μου (11 στην Wind και 6 στην Cosmote) στον ΕΕΤ, είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος βρόγχος. Η διαφήμιση μπορεί να αφορά περιοχή που υπάρχει βρογχος. Η διαθεσιμότητα στο site τους ομως είναι ΑΠΑΤΗ. Ετσι λοιπόν κι εγω, σας πουλάω 50.000€, στην τιμή των 6€. Κάντε μου μια αίτηση και όταν θα έχω διαθέσιμα θα σας τα στείλω...... Τσοπαναραίους μεγάλωσαν οι γονείς τους όσο κι αν κυμάτιζαν τα πτυχία και τις προσλήψεις των παιδιών τους στην γειτονιά. το εχω πει και το ξαναλεω. η διαθεσιμοτητα στο καθε site δεν εχει να κανει με το αν υπαρχει ελευθερος χαλκος αλλα αμα υπαρχει vdsl.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα εντελως και δεν ειναι ευκολο για απειρους λογους να σου πουν απο πριν αν υπαρχει χαλκος.και 305 καταγγελιες να φτασει ο οτε και ουτε η wind ειναι καθολικοι παροχοι οποτε δεν τους κανεις τιποτα.σορρυ που τα λεω χυμα αλλα οσο και να μην συμφωνω που δεν υπαρχει ζευγαρι για σενα ,δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα