Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη με ενδιαφερει η 200αρα(εχω ηδη 100 ) εχει κανεις βαλει? Διοτι απο γνωστους και γενικοτερα σε φορουμς δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει . Μηπως δεν ηταν ακομα ετοιμη σε επιπεδο εξοπλισμου η Cosmote ωστε να την παρεχει εμπορικα σε κανονικη κλιμακα και οχι "πειραματικα "? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Fotis13
postfire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 για να το δινουν λογικα το υποστιριζουν μεσα στο ρουτερ σου γραφει μαξ ποσα πιανει ωστε να δεις αν πιασεις 200
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, postfire είπε για να το δινουν λογικα το υποστιριζουν μεσα στο ρουτερ σου γραφει μαξ ποσα πιανει ωστε να δεις αν πιασεις 200 Μπαινει σε αλλο προφιλ και δινουν αλλο ρουτερ ,επισης το θεμα ειναι αυτο ακριβως οτι δεν το δινουν δλδ δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο σε ευρεια κλιμακα.Αν προς το παρον εχει προσβαση το 0.5% αυτο ειναι σε δοκιμαστικο σταδιο δεν μπορουμε να μιλαμε για υπηρεσια .
postfire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τοτε γιατι το διαφημιζουν το 200? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από postfire
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 το Dslam μπορει να υποστηριξει 200.οποιος εχει kv Κοντα και σωστη καλωδιωση θεωρητικα μπορει να πιασει αυτην την ταχυτητα .εξοπλισμος υπαρχει και για super vectoring και για 200 και 35b,g.fast Κτλ.οτι το δινουν δοκιμαστικα να δουν πως θα παει για χ ψ λογους οπως και ποσο καλα θα παιξει λογω του χαλκου που εχουμε δεν σημαινει οτι δεν ειναι υπηρεσια.ολα δοκιμαστικα δινονται παντα ακομα και αν ξερουν οτι θα παιξει σωστα.παντα καποιος κανει το testing. 2 hours ago, postfire said: για να το δινουν λογικα το υποστιριζουν μεσα στο ρουτερ σου γραφει μαξ ποσα πιανει ωστε να δεις αν πιασεις 200 Δεν θα δεις 200 γιατι δεν θα εισαι σε Profile 35b τωρα που εισαι στα 50 Mbit.συνηθως 120 -130 Mbit βλεπεις σε πολυ καλες γραμμες. 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, postfire είπε τοτε γιατι το διαφημιζουν το 200? Την ιδια απορια εχω και εγω
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 ακομα και το 100αρι που ειχε δωσει η Forthnet στην νεα σμυρνη παροτι ειναι ινα που πιανεις και 100 και 1000 πιλοτικο θεωρειται.για αυτο και πολλες φορες οπως και με το vdsl καποιοι δεν πληρωνουν τιποτα παραπανω για το 100αρι ή για το 200αρι ακριβως επειδη ειναι σαν beta users
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πουλινε το 100αρι πλεον ειναι διαθεσιμο σχεδον οπου υπαρχει 50αρα απο καμπινα απο ΟΤΕ ..Δεν ειναι ουτε δοκιμαστικο πλεον ουτε τιποτα μια χαρα πληρωνεις .Εχουν βαλει και γνωστοι και φιλοι μου και εχω και εγω ο ιδιος σε αντιθεση με την 200 που δεν την δινει διαθεσιμη ακομα . Επισης δεχομαι να γινω beta user για την 200αρα με μεγαλη μου χαρα χαχαχα Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Fotis13
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, Fotis13 said: Πουλινε το 100αρι πλεον ειναι διαθεσιμο σχεδον οπου υπαρχει 50αρα απο καμπινα απο ΟΤΕ ..Δεν ειναι ουτε δοκιμαστικο πλεον ουτε τιποτα μια χαρα πληρωνεις .Εχουν βαλει και γνωστοι και φιλοι μου και εχω και εγω ο ιδιος σε αντιθεση με την 200 που δεν την δινει διαθεσιμη ακομα . Επισης δεχομαι να γινω beta user για την 200αρα με μεγαλη μου χαρα χαχαχα ετσι θα γινει και με το 200αρι.στην αρχη ηταν πιλοτικο το vdsl το 30 αρι μετα εγινε το 50 αρι μετα καποιοι πηγαν 100 πιλοτικα και τωρα καποιοι θα δοκιμασουν το 200.ναι το 100 αρι ειναι ευκολο να παιξει χωρις να δωσεις 35b profile οποτε δεν υπαρχει λογος για πολυ testing συν οτι ουτε αλλο εξοπλισμο θελει ουτε ειναι πολυ δυσκολο στα μεγαλα αστικα κεντρα που υπαρχουν αρκετα kv να το πιασεις. απο εκει και περα ναι θα πεσει Marketing Οτι fiber 200 ασχετα με το αν μπορουν να βαλουν 5 ατομα για αρχη.οτι λεγεται fiber πρωτα απο ολα και οχι vdsl δειχνει οτι παιζει marketing απο πισω.θα νομιζει ο κοσμος οτι θα εχει Ftth οπως το λενε.vdsl = χαλκος και οχι Fiber.οτι οτι φτανει fiber στο Kv δεν λεει κατι.και πριν στο αστικο κεντρο Fiber εφτανε αλλα δεν ελεγαν fiber 24
BlueBlade Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Βασικά ακόμα δεν έχω βρει περιοχή που να υποστηρίζει τουλάχιστον το 100αρι, ακόμα και σε γνωστούς μου (προς Νοτια μεριά) που έψαξα και ήταν από τους πρώτους που είχαν VDSL ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα 100αρας. Ακόμα και σε Κηφισιά μεριά που ρώτησα κάτι φίλους ούτε αυτοί έχουν δυνατότητα να βάλουν 100mbps. Το παραπάνω εμένα μου δίνει την εντύπωση πως και το 100αρι ακόμα σε πειραματικό στάδιο βρίσκετε ή απλά προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένουμε όπως και να έχει.
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Βασικά ακόμα δεν έχω βρει περιοχή που να υποστηρίζει τουλάχιστον το 100αρι, ακόμα και σε γνωστούς μου (προς Νοτια μεριά) που έψαξα και ήταν από τους πρώτους που είχαν VDSL ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα 100αρας. Ακόμα και σε Κηφισιά μεριά που ρώτησα κάτι φίλους ούτε αυτοί έχουν δυνατότητα να βάλουν 100mbps. Το παραπάνω εμένα μου δίνει την εντύπωση πως και το 100αρι ακόμα σε πειραματικό στάδιο βρίσκετε ή απλά προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένουμε όπως και να έχει. Cosmote N Ερυθραια δινει ,οπως επισης και Μελισσια και Χαιδαρι και Περιστερι .Αυτα τα ξερω σιγουρα απο φιλους και απο προσωπικη εμπειρια . 1
BlueBlade Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Άρα υποθέτω πως απλά αργεί να επεκταθεί σαν υπηρεσία. Περιμένουμε όπως είπα.
timos71 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Όπου υπαρχουν καμπινες με vectoring υποστηριζονται κανονικά τα πακέτα 100 και 200 mbps. Τα μονα προβληματα που εχονυν αναφερθει ειναι σε καμπινες wind και παροχο οτε υπάρχουν καποιες αποσυνδεσεις. Απο εκει και περα αν και δεν εχουν πολλοι ακομα υπαρχουν καποιες αναφορες σε φορουμ κτλ. π.χ https://www.adslgr.com/forum/threads/1030671-COSMOTE-Double-Play-Fiber-200?p=6332036#post6332036
rofl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Fotis13 είπε Μηπως δεν ηταν ακομα ετοιμη σε επιπεδο εξοπλισμου η Cosmote ωστε να την παρεχει εμπορικα σε κανονικη κλιμακα και οχι "πειραματικα "? και αν ειναι αυτο που το προβλημα? δεν μπορεις να περιμενεις ενα 6μηνο στα 100 που ησουνα 10 χρονια στα 5 ^^ αλλο ενα thread μας παραπλανουν και μας κοροιδευουν γι αυτη τη βδομαδα. και ναι για να σου απαντησω αυτο ειναι. αλλα δεν ειναι η cosmote η οι αλλοι παροχοι. μαλλον δεν γνωριζεις ποσο καιρο διατιθεται εμπορικα το 35b σαν πρωτοκολλο γενικα, οχι μονο εδω . Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από rofl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Fotis13 said: Μηπως δεν ηταν ακομα ετοιμη σε επιπεδο εξοπλισμου η Cosmote ωστε να την παρεχει εμπορικα σε κανονικη κλιμακα και οχι "πειραματικα "? Νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τα modem/routers. Αυτά που υποστηρίζουν 35b profile είναι πιο ακριβά κι αν δεν κάνω λάθος περιμένει διαθεσιμότητα από τις κλασικές εταιρείες που προμηθεύεται εξοπλισμό. Γι' αυτό δεν δίνει ευρέως 200Mbps ακόμα και σε καμπίνες που έχει ενεργοποιηθεί το Vectoring. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα