ST0RM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Γεια σας! So ... το story here ειναι οτι φτιαχνω μια ιστοσελιδα για μια φιλη στην Αμερικη, η οποια θελει να ανοιξει ενα πολυ μικρο μαγαζι με μια ιδεα που της ηρθε. Ειπα για ευκολια να το κανω με wordpress, και το frontpage μου αυτη την στιγμη, φαινεται στη φωτο που εχω κανει επισυναψη. Το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο μου φαινεται κενο. Εχετε καμια συμβουλη για οπως το εχω κανει ετσι, η γενικα οταν ασχολουμαι με το design καποιας ιστοσελιδας (ισως το ξανα κανω στο μελλον, ποιος ξερει). Σας ευχαριστω πολυ!
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ST0RM είπε Γεια σας! So ... το story here ειναι οτι φτιαχνω μια ιστοσελιδα για μια φιλη στην Αμερικη, η οποια θελει να ανοιξει ενα πολυ μικρο μαγαζι με μια ιδεα που της ηρθε. Ειπα για ευκολια να το κανω με wordpress, και το frontpage μου αυτη την στιγμη, φαινεται στη φωτο που εχω κανει επισυναψη. Το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο μου φαινεται κενο. Εχετε καμια συμβουλη για οπως το εχω κανει ετσι, η γενικα οταν ασχολουμαι με το design καποιας ιστοσελιδας (ισως το ξανα κανω στο μελλον, ποιος ξερει). Σας ευχαριστω πολυ! Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ώρα, αλλά ή δεν κατάλαβα καλά ή κάτι δεν βγαίνει απο τα γραφόμενα... Ασχολείσαι με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και θες κάποια συμβουλή για το πως θα υλοποιήσεις ένα wordpress ή δεν έχεις γνώση στο κομμάτι αυτό και θες κάποιος να σε βοηθήσει να την υλοποιήσεις;
ST0RM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Οχι δεν ασχολούμαι επαγγελματικα με τον σχεδιασμο ιστοσελιδων. Θελω ομως να μαθω, και επιδη τωρα βρεθηκε μια ευκαιρια με μια φιλη μου που θελει μια ιστοσελιδα, ειπα να ασχοληθω ... και εφοσον δεν εχω εμπειρια στο κομματι ιδιαιτερη οπως βλέπεται, ηθελα να μου πειτε εσεις τι μου προτείνετε, ετσι ωστε να παρω γνωμη απο καποιους που εχουν εμπειρια στον τομεα.
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, ST0RM είπε Οχι δεν ασχολούμαι επαγγελματικα με τον σχεδιασμο ιστοσελιδων. Θελω ομως να μαθω, και επιδη τωρα βρεθηκε μια ευκαιρια με μια φιλη μου που θελει μια ιστοσελιδα, ειπα να ασχοληθω ... και εφοσον δεν εχω εμπειρια στο κομματι ιδιαιτερη οπως βλέπεται, ηθελα να μου πειτε εσεις τι μου προτείνετε, ετσι ωστε να παρω γνωμη απο καποιους που εχουν εμπειρια στον τομεα. Θα σου πρότεινα για αρχή μιας και όπως αναφέρεις πρόκειτε η σελίδα που θες να ασχοληθείς για επιχείρηση, να μεταφέρεις την υλοποίηση σε κάποιον επαγγελματία γιατί είναι πλέον το Α και το Ω της εικόνας του μαγαζιού ένα website. Απο εκεί και πέρα μπορείς να ασχοληθείς ερασιτεχνικά μόνος σου εγκαθιστώντας το Mamp, Xampp, Lamp τοπικά στον υπολογιστή σου και να πειραματιστείς όσο θέλεις. ΜΦΧ
becoming_I Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, kormos είπε να μεταφέρεις την υλοποίηση σε κάποιον επαγγελματία Αυτό έπρεπε να το κάνει ο "κύριος του έργου" ή μάλλον η "κυρία". Κατά τα άλλα @ST0RM μαντεύω ότι έχεις πάρει δωρεάν theme και προφανώς το "δωρεάν" δεν έχει καμία σχέση με το demo. Αν δεν έχεις την κατάλληλη υποδομή (κοινώς να πειράζεις HTML/CSS/Javascript) μάλλον δε θα πετύχεις και πολλά. Άκουσε τις συμβουλές του @kormos γιατί μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις Γιούλ Μπρίνερ
The King Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ST0RM είπε Γεια σας! So ... το story here ειναι οτι φτιαχνω μια ιστοσελιδα για μια φιλη στην Αμερικη, η οποια θελει να ανοιξει ενα πολυ μικρο μαγαζι με μια ιδεα που της ηρθε. Έχουν δίκιο παραπάνω, ό,τι και να σου πούμε (αν και δεν κατάλαβα πολλά), πάλι μετά θα πέσεις σε τοίχο και πάει λέγοντας. Το story here.. πάει πως καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα Wix η οποία ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ανάπτυξη ιστότοπων καθώς (αν δεν κάνω λάθος) έχει έτοιμα blocks και παίζεις με drag'n'drop builder. Εντάξει, φυσικά θα πληρώσεις (βλέπω γύρω στα 7€ το μήνα με domain) ένα ασήμαντο ποσό σε σχέση με τη διαδικτυακή προβολή του μαγαζιού. Ελπίζω να μην έχεις και εσύ/αυτή την ίδια νοοτροπία δωρεάν τα πάντα όλα για προβολή επιχείρησης όπως το 95% όσων ρωτάνε εδώ, στην τελική τη φυσική βιτρίνα τσάμπα τη φτιάχνεις; Νομίζω και στην Αμερική κοστίζει, θα καταλάβει η φίλη σου.. Γενικότερα όποια ιδέα δεν κοστίζει, δεν αξίζει! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από The King
ST0RM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καταρχας html, CSS και javascript ξερω. Δεν εφτιαξα ποτε ομως μια ολοκληρωμένη λυση για καποιον σαν ιστοσελιδα, γιατι δεν ειναι ο τομεας μου. Δεν κανω απλα drag and drop. Δεν σας ειπα οτι ψαχνω ΠΩΣ να κανω μια σελιδα, αλλα ιδεες σχετικα με το design στο front page. Εφοσον σας ξεπερναει η ερωτηση μου και δεν μπορειτε να βοηθήσετε τελειωσε η ιστορια, θα παρω ιδεες απο αλλου. Υ.Γ Δεν ειμαι υπερ των φθηνιαρικων λυσεων, αλλα το οτι το καλο ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι πανακριβο ειναι οτι πιο λαθος υπαρχει. Καλη συνεχεια
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν καν αρχίσεις με το html, css,... πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο: Σε ποιον απευθύνεσαι; Τι θέλεις να πουλήσεις; Πως θα "δέσεις" τους επισκέπτες σου; Πως θα το προωθήσεις στην Google; Ποια στρατηγική για social media integration θα ακολουθήσεις; Η βάση για όλα αυτά είναι το περιεχόμενο. Μια μηχανή αναζήτησης, σαν την Google, κάνει φυσικά ... ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ και μετά αξιολόγηση αυτών που βρήκε. Άρα πρέπει να της δώσεις κάτι να "Βρει". Το να πεις: "Προσφέρουμε Workshops για..." δεν επαρκεί. Γράψε λοιπόν άρθρα. 1. Τι είναι "Old School Wool"; 2. Τι είναι "Old School Weaving"; 3. Σε τι διαφέρουν τα υλικά και οι τεχνικές "Old School" από τα αντίστοιχα "New School" 4. Βάλε κάποια reviews για Workshops που έχουν ήδη γίνει. Όσο ποιο πολλά τα περιεχόμενα τόσο ποιο πολλά έχει η Google να βρει. Τάισε λοιπόν της μηχανές αναζήτησης και συνάμα και τους επισκέπτες σου. Όσο ποιο πολλές ωφέλιμες πληροφορίες τους δίνεις για το αντικείμενο τόσο περισσότερο τους "Δένεις" στο σίτε σου. Και φυσικά τους δίνεις έτσι και στόχους να κάνουν link to -> Natural Back Link Generation. Κανε και μια σελίδα για το σίτε στο facebook και ενσωμάτωσε αυτήν στην comment section του σίτε σου. Έτσι κάθε comment γίνεται αυτομάτως shared μέσω facebook. Κανε επίσης σελίδα στο Linked in, Κανάλι στο Youtube. Κανε και ένα Blog.... Κανε όλα αυτά και έκανες μια καλή αρχή. Nothing more. Nothing less. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από ajaxmonkey4hire
XPHSTOS_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1) Υπάρχουν και δημιουργικά γραφεία ή designers οι οποίοι δεν είναι πανάκριβοι. Σίγουρα ακριβότεροι από το τζάμπα αλλά όχι πανάκριβοι. Η σελίδα φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικό σκοπό, οπότε από την στιγμή που θέλεις να βγάλεις χρήμα, πρέπει και να δώσεις χρήμα για να το προβάλλεις σωστά. 2) Σου φαίνεται άδειο το design γιατί όντως είναι! Χωρίς brief, ιδέες για δημιουργικό δεν πρόκειται να πάρεις. Αν θέλεις να πάρεις και ίδιος ιδέες, ρώτα την ίδια τι φαντάζεται και έπειτα κάνε μια έρευνα ανταγωνισμού. Δες τι έχουν οι ανταγωνιστές, τι θέλεις να έχεις εσύ, τι παραπάνω θα δίνεις, τι λιγότερο, τι "λάθη" ή δυσκολίες αντιμετώπισες κατα την έρευνα σου... Και όλα αυτά αποτελούν ένα πρωταρχικό κομμάτι του σχεδιασμού... Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να φτάσεις από το "άδειο" περιεχόμενο σε κάτι σωστό. Καλή σου τύχη.
ST0RM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τωρα εχουμε 2 comments που οντως βοηθανε. Ευχαριστω πολυ, αυτο ηταν ωραιο food for thought για το πως θα συνεχισω. Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα