Predatorkill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 3/14/2018 στις 1:03 ΜΜ, georgios65 είπε Καλησπέρα σας.῾Η οἰκογένεια βρίσκεται σέ ἕνα μικρό ὀρεινό χωριό τοῦ Δήμου ᾿Ανατολικῆς Μάνης. ᾿Εγώ κατοικῶ στόν Δῆμο Πειραιῶς,ἀλλά κατεβαίνω συχνά στήν Μάνη. ᾿Επομένως μπορῶ νά παραλάβω ἐγώ τόν Desktop καί νά τόν παραδώσω στήν οἰκογένεια. Εὐχαριστῶ. 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Που βρίσκεται το παιδί που χρειάζεται υπολογιστή ; 1
paylidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 παιδια τα κομματια εχουν βρεθει, μενει να κατεβουν απο Θεσσαλονίκη στην Αθηνα, υπαρχει καποιος που θα κανει αυτη τη διαδρομη με αμαξι; καθως η αποστολή ειναι επιφοβη για καταστροφες...
chrisxkar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν λειπει κανενα φθηνο κομματι εγω ειμαι διατεθιμενος να το αγορασω και να κανω παραδοση στο μελος που εχει τα υπολοιπα κομματια στειλτε μου μηνυμα αν ειναι για πληροφοριες το τι χρειαζεται Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από chrisxkar 1
nikler Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2018 στις 5:40 ΠΜ, papoys1 είπε Αν και λόγω ηλικίας το έζησα και το έχω ξεχάσει πλέον,μου αρέσει να βλέπω να το χρησιμοποιούν κάποιοι.Μου φέρνει ωραία πράγματα στο μυαλό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά σήμερα και πιθανώς περισσότερα στο μέλλον που δεν έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με απαραίτητα εργαλεία που να βοηθούν τη μάθησή τους. Έστω και αθόρυβα ο καθένας μας ας κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιους από αυτούς.Ζούμε δύσκολα χρόνια (εγώ έζησα πολύ δυσκολότερα) και καλό είναι να υπάρχει αλληλεγγύη εκεί φυσικά που γνωρίζουμε ότι πράγματι υπάρχει ανάγκη γιατί ζούμε και σε πονηρά χρόνια. Μου αρέσει που στον κάδο της γειτονιάς τελευταία βλέπω συχνά στο πλάϊ κρεμασμένες τσάντες με ρούχα ή παπούτσια (καθαρά και σε καλή κατάσταση) και αρκετά άλλα αντικείμενα και μου αρέσει που μετά από λίγο που ξαναπερνάω δεν είναι εκεί.Κάποιοι τα χρειάζονται και τα παίρνουν αλλά θα νοιώσουν άσχημα να έρθουν να σου τα ζητήσουν ή να τα δεχτούν αν τους τα χαρίσεις. Και εμένα μου αρέσει αυτό που αναφέρεις με τους κάδους αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα κάποια απο αυτά προς πώληση στην λαική της γειτονιάς μου. Αξιέπαινη η κινητοποίηση του φόρουμ στο αίτημα του συνανθρώπου μας! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από nikler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα