Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο σε όλους σας παιδιά για την σκέψη και την κινητοποίηση!!!
Θα κάνει Ανάσταση το παιδί!!
Ας μη ξεχνάμε ότι στο Γυμνάσιο χρειάζεσαι τον υπολογιστή για να εξερευνήσεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 18/3/2018 στις 12:55 ΠΜ, Kenny McCormick είπε

Μπράβο σε όλους σας παιδιά για την σκέψη και την κινητοποίηση!!!
Θα κάνει Ανάσταση το παιδί!!
Ας μη ξεχνάμε ότι στο Γυμνάσιο χρειάζεσαι τον υπολογιστή για να εξερευνήσεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα...

Ελπίζω να μην το λες ειρωνικά, γιατί στις μέρες μας όντως είναι απαραίτητη η χρήση υπολογιστή από το Γυμνάσιο κιόλας. Όλα πλέον (ακόμα και τα σχολικά βοηθήματα) είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή. Για να μην πω και για τα project, για τα οποία απαιτείται πλέον η  χρήση PowerPoint και άλλων διαδραστικών μέσων. Στο κάτω κάτω το παιδί δεν ζητάει και κανέναν υπέρ-υπολογιστή, αλλά έναν απλό και βασικό, προφανώς για να κάνει τη δουλεία του. Και όντως η κινητοποίηση του κόσμου εδώ είναι αξιοθαύμαστη. Μπράβο σε όλους!

• Like 3
Δημοσ.

Ειλικρινά το λέει ρε παιδιά. Πολλά έχει να μάθει, και όχι μόνο από το σχολείο. :-)

Αναμενω την συνομιλία λοιπόν εγώ, να δούμε τι θα δώσει ο καθένας.

• Like 2
Δημοσ.

Σε περίπτωση που γίνει το 775 socket build μπορώ να βοηθήσω παραχωρώντας κάποιον 775 επεξεργαστή και ίσως μνήμες ddr2.

Για τις μνήμες πρέπει να τις δοκιμάσω πρώτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γίνει συνολική προσπάθεια μπορώ κι εγώ να συνεισφέρω με διάφορα περιφερειακά:)

Επεξ/σία από MiP
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω μια παλιά μονάδα δε θυμάμαι χαρακτηριστικά πρέπει να είναι pentim 4 αλλά δίνετε χωρίς σκληρό δίσκο και έβγαλε ένα θέμα τον ανάβεις μένει αναμμένος μερικά δευτερόλεπτα και σβήνει οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραλάβει από περιοχή Γλυφάδα -Ελληνικό -Βούλα 

Το χαρίζω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν καποιος απο όσους ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν μενει κοντα στον φίλο και μπορει να το πάρει να δουμε τι εχει και εαν μπορει κατι να αξιοποιηθεί σαν βάση ας κάνει το καλό να μην παει χαμένο...(που το πιο πιθανό ειναι να θελει απλα καθαρισμα+μια παστα) ακομα και το αδεια μεταλλικο κουτι θα μας ήταν χρήσιμο...

τροφοδοτικό και δισκο βρήκα ήδη - τωρα μενει να δω μητρική επεξεργαστη και μνήμες τι εχω και κάποιος να κάνει το καλό για οθόνη (εχω crt 19αρα αλλα εχουμε 2018 δε λεει)...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 18/3/2018 στις 5:50 ΜΜ, paylidis είπε

Εαν καποιος απο όσους ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν μενει κοντα στον φίλο και μπορει να το πάρει να δουμε τι εχει και εαν μπορει κατι να αξιοποιηθεί σαν βάση ας κάνει το καλό να μην παει χαμένο...(που το πιο πιθανό ειναι να θελει απλα καθαρισμα+μια παστα) ακομα και το αδεια μεταλλικο κουτι θα μας ήταν χρήσιμο...

τροφοδοτικό και δισκο βρήκα ήδη - τωρα μενει να δω μητρική επεξεργαστη και μνήμες τι εχω και κάποιος να κάνει το καλό για οθόνη (εχω crt 19αρα αλλα εχουμε 2018 δε λεει)...

Έγραψα παραπάνω για οθόνη. 17αρα LG lcd με αναλογία 4:3.

• Like 2
Δημοσ.

απο οτι ειδα εχω βρει ενα  πληκτρολογιο ποντικι  , θα κοιταξω στην αποθηκη μηπως βρω και αλλα εξαρτηματα

χωρις παρεξηγηση   οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα μυαλα  μας πονηρα..

πως θα σιγουρευτουμε αυτα που θα δωσει ο καθενας οτι πανε σε καλο σκοπο?

Δημοσ.
  Στις 20/3/2018 στις 12:08 ΜΜ, christopher0016 είπε

απο οτι ειδα εχω βρει ενα  πληκτρολογιο ποντικι  , θα κοιταξω στην αποθηκη μηπως βρω και αλλα εξαρτηματα

χωρις παρεξηγηση   οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα μυαλα  μας πονηρα..

πως θα σιγουρευτουμε αυτα που θα δωσει ο καθενας οτι πανε σε καλο σκοπο?

Μπορεί να τα μαζέψει κάποιος (που ίσως δώσει και αυτός) απο Αθήνα-Πειραιά, και να τα μεταφέρει μαζί με τον κ Γιώργο στην οικογένεια.

Δημοσ.
  Στις 20/3/2018 στις 12:18 ΜΜ, Sheogorath είπε

Μπορεί να τα μαζέψει κάποιος (που ίσως δώσει και αυτός) απο Αθήνα-Πειραιά, και να τα μεταφέρει μαζί με τον κ Γιώργο στην οικογένεια.

γιαυτο ρωταω επειδη ο T.S  λεει οτι το pc θα παει σε καποιο χωριο.

Στις 13/3/2018 στις 11:57 ΠΜ, georgios65 είπε

῾Ο ὑπολογιστής προορίζεται γιά ἕνα παιδί στό χωριό μου πολύτεκνης οἰκογένειας,πού ὁ πατέρας του ἀντιμετωπίζει σοβαρά οἰκονομικά προβλήματα τά ὁποῖα δέν τοῦ ἐπιτρέπουν  τήν ἀγορά ἔστω καί μεταχειρισμένου desktop ἤ laptop.Σᾶς εὐχαριστῶ καί πάλι καί ἐλπίζω ὅτι κάποιος ἀπό ἐσᾶς μπορεῖ νά φανεῖ χρήσιμος.   

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια στελνω τωρα ομαδική να συνεννοηθούμε, δυστυχως νομιζω οτι εχει περιορισμό στα άτομα οποτε οσοι δε χωρανε στη μια συνομιλια θα τους βαλω σε δευτερη.

@Sheogorath δε μπορεις να λαβεις μυνηματα

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
  Στις 20/3/2018 στις 1:32 ΜΜ, paylidis είπε

παιδια στελνω τωρα ομαδική να συνεννοηθούμε, δυστυχως νομιζω οτι εχει περιορισμό στα άτομα οποτε οσοι δε χωρανε στη μια συνομιλια θα τους βαλω σε δευτερη.

@Sheogorath δε μπορεις να λαβεις μυνηματα

Έχεις δίκιο, το έφτιαξα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν λίγο πολύ τα βασικά κομμάτια βρέθηκαν με τη βοήθεια όλων εδώ. Το θέμα είναι ότι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη κατά βάση.

Που βρίσκεται το παιδί που χρειάζεται υπολογιστή ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...