Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, paylidis είπε

εντος των διακοπών θα δω τι κομματια εχω, ισως κανουμε μια συλλογική προσπάθεια με καποιον/ους ακομα απο εδώ μεσα και βγάλουμε ενα πλήρες σετ να το δώσουμε εφόσον η οικογένεια το εχει αναγκη...

Καλησπέρα σας. Σᾶς εὐχαριστῶ πάρα πολύ.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

εντος των διακοπών θα δω τι κομματια εχω, ισως κανουμε μια συλλογική προσπάθεια με καποιον/ους ακομα απο εδώ μεσα και βγάλουμε ενα πλήρες σετ να το δώσουμε εφόσον η οικογένεια το εχει αναγκη...

Μέσα και εγώ, θα μιλήσουμε και σε πμ αν θες να δούμε τι έχει ο καθένας. Αν θέλουν και άλλοι, κάνε συνομιλία με πολλά άτομα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας μας πει κανενας ακομα αν εχει κατι για δωσιμο και κανουμε μετα μια ομαδικη συνομιλία να δουμε τι καλο βγαίνει... :) 

Δημοσ.

Αν και δεν μπορω να βοηθησω χαιρομαι για την προθεση αλλων μελων και ειμαι ευχαριστημενος ου δεν κλειδωθηκε το παρον θεμα που εμμεσως παραβαινει τους κανονες για αιτημα να ζητησει καποιος κατι που αναφερεται στο θεμα "Χαριζεται" .

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν και δεν μπορω να βοηθησω χαιρομαι για την προθεση αλλων μελων και ειμαι ευχαριστημενος ου δεν κλειδωθηκε το παρον θεμα που εμμεσως παραβαινει τους κανονες για αιτημα να ζητησει καποιος κατι που αναφερεται στο θεμα "Χαριζεται" .

δεν ειναι στο "χαριζεται" οποτε δε νομιζω οτι παραβαινει καποιον κανονα (ισως κάνω λάθος)... η αντιστοιχη δημοσιευση εκει θα τον ειχε παραβει... ;)

Δημοσ.

Βάλτε και εμένα αν θέλετε στην συζήτηση, δεν με έχουν μείνει πολλα πραγματα μιας και εχω αρχίσει να ξανά χρησιμοποιώ τα παλιά μου εφόσον δεν παίζουν λεφτά για καινούρια αλλα ίσως εχω κατι να συμπληρώσω. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

δεν ειναι στο "χαριζεται" οποτε δε νομιζω οτι παραβαινει καποιον κανονα (ισως κάνω λάθος)... η αντιστοιχη δημοσιευση εκει θα τον ειχε παραβει... ;)

Εγω στο ¨Χαριζεται" θα ηθελα και μια ενοτητα "Ζητειται δωρεαν¨

Δεν το θεωρω κακο .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν το θεωρω κακο .

Θα γινόταν χαμός. Όχι...

Εκτός αν είχε κανόνες. Για να μην το κάνουν μπρδελο τα κοράκια το λέω. Άλλα δεν είναι άσχημη ιδέα.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν το θεωρω κακο .

3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα γινόταν χαμός. Όχι...

Εκτός αν είχε κανόνες. Για να μην το κάνουν μπρδελο τα κοράκια το λέω. Άλλα δεν είναι άσχημη ιδέα.

συμφωνω στο θα γινοταν χαμος...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα γινόταν χαμός. Όχι...

Εννοειται οτι οι κανονες ειναι απαραιτητοι .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ας μας πει κανενας ακομα αν εχει κατι για δωσιμο και κανουμε μετα μια ομαδικη συνομιλία να δουμε τι καλο βγαίνει... :) 

Έχω μια οθόνη 17αρα lcd LG με αναλογία 4:3. Μπορώ να τη δώσω. 

• Like 3
Δημοσ.

τελεια σε υπολογιζουμε... εγω εχω σιγουρα δισκο sata (ισως και ATA), ενα κουτι αλλα ειναι σχετικά μικρό και δε ξερω τι μητρικές παιρνει, τροφοδοτικό, και καποιες μητρικές-επεξεργαστες και ραμ αλλα πρεπει να δω το πασχα αν ειναι περιοπης (θυμαμαι οτι εχω 775 αλλα ειναι pentium απλός ή D δε ξερω...)... θα κανουμε μολις μαζευτουμε κανα δυο ακομα ενα κοινο τσατ να τα μαζεψουμε να τα στησουμε και να τα παρει ο γιωργος για το παιδι

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε αλλά το να ζητάει κάποιος βοήθεια σε forum δείχνει και failed state.

Είμαι δηλαδή προσωπικά υπέρ πιο οργανωμένου κράτους που τα λεφτά πάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι σε ρουσφέτια ας πούμε.

Πραγματικά δεν πιστεύω να διαφωνεί ούτε ένας μέσα στο forum με αυτά που γράφω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε αλλά το να ζητάει κάποιος βοήθεια σε forum δείχνει και failed state.

Είμαι δηλαδή προσωπικά υπέρ πιο οργανωμένου κράτους που τα λεφτά πάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι σε ρουσφέτια ας πούμε.

Πραγματικά δεν πιστεύω να διαφωνεί ούτε ένας μέσα στο forum με αυτά που γράφω.

Κανένας, αλλά έχω δει και τι άτομα παίρνουν επιδόματα. Γύφτοι που κάνουν 10 παιδιά, δεν τους δίνουν παιδία, εκπαίδευση και μόρφωση, και ζούνε με 6-7 επιδόματα.

Καλύτερη διαχείρηση θέλει, όχι περισσότερα λεφτά. Ας μην πάμε εκεί όμως γιατί και εκνευρίζομαι, και είναι εκτός θέματος, και θα κλειδώσει.

• Like 6
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Κανένας, αλλά έχω δει και τι άτομα παίρνουν επιδόματα. Γύφτοι που κάνουν 10 παιδιά, δεν τους δίνουν παιδία, εκπαίδευση και μόρφωση, και ζούνε με 6-7 επιδόματα.

Καλύτερη διαχείρηση θέλει, όχι περισσότερα λεφτά. Ας μην πάμε εκεί όμως γιατί και εκνευρίζομαι, και είναι εκτός θέματος, και θα κλειδώσει.

Μα δεν είπα κάπου για περισσότερα λεφτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...