georgios65 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, paylidis είπε εντος των διακοπών θα δω τι κομματια εχω, ισως κανουμε μια συλλογική προσπάθεια με καποιον/ους ακομα απο εδώ μεσα και βγάλουμε ενα πλήρες σετ να το δώσουμε εφόσον η οικογένεια το εχει αναγκη... Καλησπέρα σας. Σᾶς εὐχαριστῶ πάρα πολύ.
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε εντος των διακοπών θα δω τι κομματια εχω, ισως κανουμε μια συλλογική προσπάθεια με καποιον/ους ακομα απο εδώ μεσα και βγάλουμε ενα πλήρες σετ να το δώσουμε εφόσον η οικογένεια το εχει αναγκη... Μέσα και εγώ, θα μιλήσουμε και σε πμ αν θες να δούμε τι έχει ο καθένας. Αν θέλουν και άλλοι, κάνε συνομιλία με πολλά άτομα. 1
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ας μας πει κανενας ακομα αν εχει κατι για δωσιμο και κανουμε μετα μια ομαδικη συνομιλία να δουμε τι καλο βγαίνει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Αν και δεν μπορω να βοηθησω χαιρομαι για την προθεση αλλων μελων και ειμαι ευχαριστημενος ου δεν κλειδωθηκε το παρον θεμα που εμμεσως παραβαινει τους κανονες για αιτημα να ζητησει καποιος κατι που αναφερεται στο θεμα "Χαριζεται" . 2
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και δεν μπορω να βοηθησω χαιρομαι για την προθεση αλλων μελων και ειμαι ευχαριστημενος ου δεν κλειδωθηκε το παρον θεμα που εμμεσως παραβαινει τους κανονες για αιτημα να ζητησει καποιος κατι που αναφερεται στο θεμα "Χαριζεται" . δεν ειναι στο "χαριζεται" οποτε δε νομιζω οτι παραβαινει καποιον κανονα (ισως κάνω λάθος)... η αντιστοιχη δημοσιευση εκει θα τον ειχε παραβει...
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Βάλτε και εμένα αν θέλετε στην συζήτηση, δεν με έχουν μείνει πολλα πραγματα μιας και εχω αρχίσει να ξανά χρησιμοποιώ τα παλιά μου εφόσον δεν παίζουν λεφτά για καινούρια αλλα ίσως εχω κατι να συμπληρώσω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, paylidis είπε δεν ειναι στο "χαριζεται" οποτε δε νομιζω οτι παραβαινει καποιον κανονα (ισως κάνω λάθος)... η αντιστοιχη δημοσιευση εκει θα τον ειχε παραβει... Εγω στο ¨Χαριζεται" θα ηθελα και μια ενοτητα "Ζητειται δωρεαν¨ Δεν το θεωρω κακο . 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω στο ¨Χαριζεται" θα ηθελα και μια ενοτητα "Ζητειται δωρεαν¨ Δεν το θεωρω κακο . Θα γινόταν χαμός. Όχι... Εκτός αν είχε κανόνες. Για να μην το κάνουν μπρδελο τα κοράκια το λέω. Άλλα δεν είναι άσχημη ιδέα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 4 1
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω στο ¨Χαριζεται" θα ηθελα και μια ενοτητα "Ζητειται δωρεαν¨ Δεν το θεωρω κακο . 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θα γινόταν χαμός. Όχι... Εκτός αν είχε κανόνες. Για να μην το κάνουν μπρδελο τα κοράκια το λέω. Άλλα δεν είναι άσχημη ιδέα. συμφωνω στο θα γινοταν χαμος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θα γινόταν χαμός. Όχι... Εκτός αν είχε κανόνες. Για να μην το κάνουν μπρδελο τα κοράκια το λέω. Άλλα δεν είναι άσχημη ιδέα. Εννοειται οτι οι κανονες ειναι απαραιτητοι .
Alejandro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, paylidis είπε Ας μας πει κανενας ακομα αν εχει κατι για δωσιμο και κανουμε μετα μια ομαδικη συνομιλία να δουμε τι καλο βγαίνει... Έχω μια οθόνη 17αρα lcd LG με αναλογία 4:3. Μπορώ να τη δώσω. 3
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 τελεια σε υπολογιζουμε... εγω εχω σιγουρα δισκο sata (ισως και ATA), ενα κουτι αλλα ειναι σχετικά μικρό και δε ξερω τι μητρικές παιρνει, τροφοδοτικό, και καποιες μητρικές-επεξεργαστες και ραμ αλλα πρεπει να δω το πασχα αν ειναι περιοπης (θυμαμαι οτι εχω 775 αλλα ειναι pentium απλός ή D δε ξερω...)... θα κανουμε μολις μαζευτουμε κανα δυο ακομα ενα κοινο τσατ να τα μαζεψουμε να τα στησουμε και να τα παρει ο γιωργος για το παιδι
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε αλλά το να ζητάει κάποιος βοήθεια σε forum δείχνει και failed state. Είμαι δηλαδή προσωπικά υπέρ πιο οργανωμένου κράτους που τα λεφτά πάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι σε ρουσφέτια ας πούμε. Πραγματικά δεν πιστεύω να διαφωνεί ούτε ένας μέσα στο forum με αυτά που γράφω. 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Συγχαρητήρια σε όσους βοηθάνε αλλά το να ζητάει κάποιος βοήθεια σε forum δείχνει και failed state. Είμαι δηλαδή προσωπικά υπέρ πιο οργανωμένου κράτους που τα λεφτά πάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι σε ρουσφέτια ας πούμε. Πραγματικά δεν πιστεύω να διαφωνεί ούτε ένας μέσα στο forum με αυτά που γράφω. Κανένας, αλλά έχω δει και τι άτομα παίρνουν επιδόματα. Γύφτοι που κάνουν 10 παιδιά, δεν τους δίνουν παιδία, εκπαίδευση και μόρφωση, και ζούνε με 6-7 επιδόματα. Καλύτερη διαχείρηση θέλει, όχι περισσότερα λεφτά. Ας μην πάμε εκεί όμως γιατί και εκνευρίζομαι, και είναι εκτός θέματος, και θα κλειδώσει. 6
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κανένας, αλλά έχω δει και τι άτομα παίρνουν επιδόματα. Γύφτοι που κάνουν 10 παιδιά, δεν τους δίνουν παιδία, εκπαίδευση και μόρφωση, και ζούνε με 6-7 επιδόματα. Καλύτερη διαχείρηση θέλει, όχι περισσότερα λεφτά. Ας μην πάμε εκεί όμως γιατί και εκνευρίζομαι, και είναι εκτός θέματος, και θα κλειδώσει. Μα δεν είπα κάπου για περισσότερα λεφτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα