Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ναι, συμφωνώ, συγνώμη αν το έγραψα με παρεξηγήσιμο τρόπο.
jeep13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω εναν ε2200 s775. Για πεντιουμ εχω απ'ολα, αλλα ας ειναι εσχατη λυση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από jeep13 1
georgios65 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Θά ἤθελα,νά ἐκφράσω τίς θερμές μου εὐχαριστίες σέ ὅλους γιά τήν προσφορά σας καί εὐελπιστῶ στήν καλοσύνη καί τήν γενναιοδωρία σας, ὥστε νά κάνουμε ἕνα ταλαιπωρημένο παιδί χαρούμενο. Πραγματικά μέ ἔχετε συγκινήσει. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 6
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Πως καταφερες και εγραψες πολυτονικό σε υπολογιστη εν ετη 2018; 1
skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πως καταφερες και εγραψες πολυτονικό σε υπολογιστη εν ετη 2018; Νομίζω το φαινόμενο αυτό ονομάζεται προγονολατρεία. 2
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Νομίζω το φαινόμενο αυτό ονομάζεται προγονολατρεία. Προσωπικά το βρίσκω προτιμότερο από τα greeklish ή τα αιλινυκά των insta-μηνυμάτων.... 7
sargio01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Το 'χω απορία, πραγματικά, πώς; Θέλω να πω υπάρχει πληκτρολόγιο που υποστηρίζει πολυτονικό σύστημα;
scullyist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sargio01 είπε Το 'χω απορία, πραγματικά, πώς; Θέλω να πω υπάρχει πληκτρολόγιο που υποστηρίζει πολυτονικό σύστημα; + με πολυτονική γραμματοσειρά και γνώση των συνδυασμών των πλήκτρων = job done Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από scullyist 3 1
sargio01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμ... αμα μιλάνε zulu τα windows, δεν θα υποστήριζαν ελληνικό πολυτονικό; Έπρεπε να το καταλάβω... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από sargio01
scullyist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) LOL Και τα μακ επίσης. Μην ξεχνάς π.χ., πως στο χώρο των εκδόσεων (έντυπου ή ηλεκτρονικού) ακόμη και τώρα βγαίνουν κάποια βιβλία ή κείμενα / άρθρα σε πολυτονικό. Η' μπορεί να μην είναι όλο το βιβλίο, αλλά μέσα να υπάρχουν κάποια αποσπάσματα / πηγές/ ρήσεις / αναφορές / ιστορικό κείμενο κλπ που τα παραθέτει o συγγραφέας στο original πολυτονικό (η φρίκη του γραφίστα...). Οπότε γενικά δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ από τα πληκτρολόγια το 'εργαλείο'... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από scullyist
tsioulak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, sargio01 είπε Εμ... αμα μιλάνε zulu τα windows, δεν θα υποστήριζαν ελληνικό πολυτονικό; Έπρεπε να το καταλάβω... Γιατι σου εκανε τοση εντυπωση; το πολυτονικο ακομα χρησιμοποιειται απο καποιους και να μην υποστιρηζοταν απευθειας απο την microsoft θα υπηρχαν αλλα προγραμματα.
sargio01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός απο τώρα και άλλη μια φορά παλιότερα, πάλι εδώ στο insomnia, δεν το 'χα συναντήσει ποτέ live! Είναι πεθαμένο σύστημα...(χωρίς παρεξήγηση ) (...και συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από sargio01
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Είναι σίγουρα ακόμα ένας εδώ που γράφει πολυτονικό. Για πράγματα θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω κάτι, σε λίγες μέρες όμως.
.:Cabal:. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα και από μένα, Δεν γνωρίζω σε τι φάση οργάνωσης βρίσκεστε σχετικά με το θέμα, αλλά θέλω κι εγώ να συνεισφέρω, διαθέτω ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα το οποίο είμαι διατεθειμένος να χαρίσω. Το μηχάνημα είναι ικανότατο και για gaming (όχι πως ενδιαφέρει το παιδί) απλώς το αναφέρω εδώ. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Σε γενικές άκρες έχει τροφοδοτικό 550W, Gigabyte Motherboard, AMD CPU, 8GB DDR3 Ram, Radeon HD 7870 Sapphire και έναν 320GB Seagate HDD. Θα παραθέσω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναλυτικά αύριο. 15
petroudis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, .:Cabal:. είπε Καλησπέρα και από μένα, Δεν γνωρίζω σε τι φάση οργάνωσης βρίσκεστε σχετικά με το θέμα, αλλά θέλω κι εγώ να συνεισφέρω, διαθέτω ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα το οποίο είμαι διατεθειμένος να χαρίσω. Το μηχάνημα είναι ικανότατο και για gaming (όχι πως ενδιαφέρει το παιδί) απλώς το αναφέρω εδώ. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Σε γενικές άκρες έχει τροφοδοτικό 550W, Gigabyte Motherboard, AMD CPU, 8GB DDR3 Ram, Radeon HD 7870 Sapphire και έναν 320GB Seagate HDD. Θα παραθέσω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναλυτικά αύριο. Στο τέλος το παλικάρι θα έχει καλύτερο pc και από το δικό μου (εννοήτε κάνω πλακίτσα) χαίρομε για την φιλοτιμία όλων σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα