georgios65 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά σᾶς παρακαλέσω,ἄν κάποιος ἤ κάποια ἔχει κάποιο laptop λειτουργικό,πού δέν τό χρησιμοποιεῖ καί θέλει νά τό χαρίσει,ἄς ἐπικοινωνήσει μαζί μου. ῾Ο ὑπολογιστής προορίζεται γιά μαθητή τῆς Α' Γυμνασίου,πού ἡ οἰκογένεια του βρίσκεται σέ πολύ κακή οἰκονομική κατάσταση καί δέν ἔχει τήν οἰκονομική δυνατότητα γιά ἀγορά laptop. Εὐχαριστῶ. 5
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, κανονικά (θεωρητικά) δεν επιτρέπεται στο φόρουμ αυτό, αλλά ας ρωτησω. Θέλει απαραίτητα λάπτοπ; (Αν επιτρεπόταν θα γεμίζαμε όλοι θέματα "Ζητάω αυτό, ζητάω το άλλο", καταλαβαίνετε...) 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Του '65 ή 65 ετών, makes sense. Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι αν θέλει απαραίτητα λάπτοπ ή βολεύεται με σταθερό, που βρίσκεται (πόλη) και αν μπορεί να περιμένει μέχρι το Πάσχα. Αυτά τα ερωτήματα θέτω εγώ. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 5
tsioulak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Οπως είπε και ο Sheogorath, δωσε λίγες παραπάνω πληροφορίες (οχι προσωπικές εννοείται).
papoys1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Alejandro είπε Το πολυτονικό, τι φάση; Αν και λόγω ηλικίας το έζησα και το έχω ξεχάσει πλέον,μου αρέσει να βλέπω να το χρησιμοποιούν κάποιοι.Μου φέρνει ωραία πράγματα στο μυαλό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά σήμερα και πιθανώς περισσότερα στο μέλλον που δεν έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με απαραίτητα εργαλεία που να βοηθούν τη μάθησή τους. Έστω και αθόρυβα ο καθένας μας ας κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιους από αυτούς.Ζούμε δύσκολα χρόνια (εγώ έζησα πολύ δυσκολότερα) και καλό είναι να υπάρχει αλληλεγγύη εκεί φυσικά που γνωρίζουμε ότι πράγματι υπάρχει ανάγκη γιατί ζούμε και σε πονηρά χρόνια. Μου αρέσει που στον κάδο της γειτονιάς τελευταία βλέπω συχνά στο πλάϊ κρεμασμένες τσάντες με ρούχα ή παπούτσια (καθαρά και σε καλή κατάσταση) και αρκετά άλλα αντικείμενα και μου αρέσει που μετά από λίγο που ξαναπερνάω δεν είναι εκεί.Κάποιοι τα χρειάζονται και τα παίρνουν αλλά θα νοιώσουν άσχημα να έρθουν να σου τα ζητήσουν ή να τα δεχτούν αν τους τα χαρίσεις. 11 1
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν και λόγω ηλικίας το έζησα και το έχω ξεχάσει πλέον,μου αρέσει να βλέπω να το χρησιμοποιούν κάποιοι.Μου φέρνει ωραία πράγματα στο μυαλό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά σήμερα και πιθανώς περισσότερα στο μέλλον που δεν έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με απαραίτητα εργαλεία που να βοηθούν τη μάθησή τους. Έστω και αθόρυβα ο καθένας μας ας κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιους από αυτούς.Ζούμε δύσκολα χρόνια (εγώ έζησα πολύ δυσκολότερα) και καλό είναι να υπάρχει αλληλεγγύη εκεί φυσικά που γνωρίζουμε ότι πράγματι υπάρχει ανάγκη γιατί ζούμε και σε πονηρά χρόνια. Μου αρέσει που στον κάδο της γειτονιάς τελευταία βλέπω συχνά στο πλάϊ κρεμασμένες τσάντες με ρούχα ή παπούτσια (καθαρά και σε καλή κατάσταση) και αρκετά άλλα αντικείμενα και μου αρέσει που μετά από λίγο που ξαναπερνάω δεν είναι εκεί.Κάποιοι τα χρειάζονται και τα παίρνουν αλλά θα νοιώσουν άσχημα να έρθουν να σου τα ζητήσουν ή να τα δεχτούν αν τους τα χαρίσεις. Αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου, δυστυχώς το γεγονός ότι όταν ξαναπερνάς λείπουν τα πράγματα δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πήγαν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Στην περιοχή μου τουλάχιστον, οι παλιατζήδες περνάνε σχεδόν σαν τραινάκι (το πρωί τα φορτηγά και ημιφορτηγά με τις ντουντούκες, το μεσημέρι τα τρίκυκλα και το βράδυ ιχ με ιδιοκατασκευή τεράστιες "κλούβες" στη σχάρα) και άρα οι πιθανότητες να πετύχει αυτός που χρειάζεται κάτι είναι μάλλον ελάχιστες. Φυσικά με την γενικότερη έννοια της λέξης "χρειάζεται" ακόμα και ο παλιατζής το χρειάζεται για να βγάλει μεροκάματο. Φαντάζομαι όμως ότι αυτός που βγάζει τα παπούτσια στον κάδο (κι εγώ το κάνω) δεν έχει στο μυαλό του τον παλιατζή. 5
dimpa16 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά σᾶς παρακαλέσω,ἄν κάποιος ἤ κάποια ἔχει κάποιο laptop λειτουργικό,πού δέν τό χρησιμοποιεῖ καί θέλει νά τό χαρίσει,ἄς ἐπικοινωνήσει μαζί μου. ῾Ο ὑπολογιστής προορίζεται γιά μαθητή τῆς Α' Γυμνασίου,πού ἡ οἰκογένεια του βρίσκεται σέ πολύ κακή οἰκονομική κατάσταση καί δέν ἔχει τήν οἰκονομική δυνατότητα γιά ἀγορά laptop. Εὐχαριστῶ. Κύριε Γιώργο,πραγματικά,λατρεύω τον τρόπο γραφής σας (πολυτονικό) και σας ευχαριστώ που μου το φέρατε στην μνήμη μου. Για το θέμα,μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω,αλλά δεν διαθέτω υπολογιστή που να μην χρειάζομαι.
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 κ. Γιώργο, εαν βολευονται με σταθερό υπολογιστή ισως μπορώ να φτιάξω κάτι βασικό με κάποια κομμάτια που εχω απο παλαιότερα pc (ok δε θα ειναι κατι φοβερο αλλα πιθανώς να ειναι ενας dual core pentium) 14
jeep13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Αυτο ποε λενε και οι πανω. Λαπτοπ δυσκολα θα βρεις και αν βρεις θα ειναι πιο χαλια σε σχεση με desktop, το οποιο βρισκεται πιο ευκολα. Εξαρτηματα εχω και εγω καποια, απλα πρεπει να ξερει καποιος να το συναρολογησει. 6
georgios65 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας. Εὐχαριστῶ γιά τήν ἀνταπόκρισή σας στό αἴτημά μου. Δέν γνωρίζω,ἄν παραβίασα κάποιον ὅρο τοῦ Forum,μέ τήν ἀνάρτηση πού ἔκανα,γιατί εἶμαι καινούργιος στήν κοινότητα σας. Ζήτησα laptop,ἐπειδή θά εἶναι ὁλοκληρωμένος ὑπολογιστής(ὀθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι) καί δέν θά χρειάζονται αὐτά γιά τήν λειτουργία τοῦ desktop. ῞Ομως,ἄν κάποιος ἔχει κάποιον desktop ὑπολογιστή λειτουργικό,πού τόν ἔχει σέ ἀχρηστία,πιστεύω ὅτι θά μποροῦσε νά βοηθήσει. ῾Ο ὑπολογιστής προορίζεται γιά ἕνα παιδί στό χωριό μου πολύτεκνης οἰκογένειας,πού ὁ πατέρας του ἀντιμετωπίζει σοβαρά οἰκονομικά προβλήματα τά ὁποῖα δέν τοῦ ἐπιτρέπουν τήν ἀγορά ἔστω καί μεταχειρισμένου desktop ἤ laptop.Σᾶς εὐχαριστῶ καί πάλι καί ἐλπίζω ὅτι κάποιος ἀπό ἐσᾶς μπορεῖ νά φανεῖ χρήσιμος. Υ.Σ.: Ναί,μπορῶ νά περιμένω μέχρι τό Πάσχα. 3
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πες μας και περιοχη αν μπορεις, ισως παιζει ρόλο...
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε Desktop μπορώ να βοηθήσω και εγώ, απλά κατά το Πάσχα. Θεωρητικά Τροφοδοτικό, C2D 775 και ίσως καμία μνήμη. Απο δίσκους έχω μόνο IDE μικρούς. Περιοχή Μυτιλήνη, αλλά αν μπορεί κάποιος (αν μας πει απο που φυσικά), να βρεθεί κοντά στην οικογένεια, να κάνει την συναρμολόγηση, οπότε του τα στέλνω. Αν είναι Λέσβο, τα μαζεύω εγώ, κάνω συναρμολόγηση και το παραδίδω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Sheogorath 5
georgios65 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας.῾Η οἰκογένεια βρίσκεται σέ ἕνα μικρό ὀρεινό χωριό τοῦ Δήμου ᾿Ανατολικῆς Μάνης. ᾿Εγώ κατοικῶ στόν Δῆμο Πειραιῶς,ἀλλά κατεβαίνω συχνά στήν Μάνη. ᾿Επομένως μπορῶ νά παραλάβω ἐγώ τόν Desktop καί νά τόν παραδώσω στήν οἰκογένεια. Εὐχαριστῶ. 2
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εντος των διακοπών θα δω τι κομματια εχω, ισως κανουμε μια συλλογική προσπάθεια με καποιον/ους ακομα απο εδώ μεσα και βγάλουμε ενα πλήρες σετ να το δώσουμε εφόσον η οικογένεια το εχει αναγκη... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα