Προς το περιεχόμενο

(hard disk) western digital 2.5" my passport ultra 3tb white 92,99e @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, αποφασιστε! Εκθεσιακος ή σφραγισμενος;

Καινουργιος= σφραγισμενη συσκευασια με ταινια συνηθως και ας ειναι ταλαιπωρημενη η συσκευασια

Εκθεσιακος= Ανοιγμενη συσκευασια

Αν ειναι δυνατον, δυο σελιδες χωρις νοημα!

Επεξ/σία από manousos82003
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Γιατί τον χαρακτήρισες "εκθεσιακό"?

Αφού ήταν μαζί με τους υπόλοιπους.

Δεν τον χαρακτήρισα εγώ "εκθεσιακό", το τηλεφωνικό κέντρο του Κοτσόβολου  τον χαρακτήρισε έτσι . Ένα κομμάτι τελευταίο ήταν. Σχήμα λόγου ήταν η περιγραφή για να καταλάβεις την διαφορά του "σφραγισμένου εκθεσιακού" από κάποιον άλλο σφραγισμένο.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει το εκθεσιακό δε. Με νοιάζει  ο τίτλος αγόρασα οθόνη από κατάστημα και την είχα 4 χρόνια.... όλα έχουν εγγύηση.... απλά πράγματα με νοιάζει να μου κάνει την δουλειά μου και αν μπορώ να γλυτώσω λεφτά τίποτα άλλο και μέχρι στιγμής ποτέ δεν μου έμεινε δίσκος στα χέρια 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, manousos82003 είπε

Ρε παιδια, αποφασιστε! Εκθεσιακος ή σφραγισμενος;

Καινουργιος= σφραγισμενη συσκευασια με ταινια συνηθως και ας ειναι ταλαιπωρημενη η συσκευασια

Εκθεσιακος= Ανοιγμενη συσκευασια

Αν ειναι δυνατον, δυο σελιδες χωρις νοημα!

Πήρα τηλέφωνο στο τηλ. κέντρο του Κοτσόβολου ρωτώντας για το προιόν με κωδικό 169212 και μου απάντησαν ότι υπάρχει ένας εκθεσιακός στο κατάστημα της Συγγρού, με συνδέσανε με ένα πωλητή και τον έκλεισα για να τον παραλάβω από το κατάστημα στην τιμή των 74,95 ευρώ. Ο δίσκος ήταν σφραγισμένος με ταλαιπωρημένη συσκευασία. Αυτά ...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos86 είπε

Δίκιο έχει το παιδί σε έβαλε κανένας δικηγόρο? Το ανέφερε και τελείωσε το πρόβλημα το δικό σου που είναι σε υποχρέωσε κάνεις να ασχοληθείς? 

Όπως ασχολείσαι εσύ, θα ασχολούμαι κι εγώ. Ούτε εγώ είμαι δικηγόρος, ούτε εσύ.

Όσο για το ότι το ανέφερε, ψάξε και πες μου που το ανέφερε, πριν το πει άλλος ότι πρόκειται για εκθεσιακό.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, andreasece είπε

Όπως ασχολείσαι εσύ, θα ασχολούμαι κι εγώ. Ούτε εγώ είμαι δικηγόρος, ούτε εσύ.

Όσο για το ότι το ανέφερε, ψάξε και πες μου που το ανέφερε, πριν το πει άλλος ότι πρόκειται για εκθεσιακό.

Φίλε έχεις ψυχολογικά πήγαινε να το δεις 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...