tazio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Οταν λες εκθεσιακο φιλε μου ηταν η συσκευασια ανοιγμενη? Τσεκαρες τον δισκο με το hd sentinel ποσες ωρες λειτουργιας εχει ο δισκος? κλειστός ήταν, θα τσεκάρω και ενημερώσω...
andreasece Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, teotsi21 είπε Τον ρώτησε ο φίλος πιο πάνω από πιο κατάστημα και του έλυσε την απορία. Αυτό είναι συνεισφορά στην συζήτηση. Από την άλλη εσύ τον κατηγορησες ότι λέει ψέματα χωρίς λόγο. Κατάλαβες τώρα γιατί τον κατηγόρησα; Αν εγώ έτρεχα στην Πανεπιστημίου να βρω τον δίσκο σε αυτή την τιμή θα μου πλήρωνε τα έξοδα και τον κόπο μου ο Dellapple; Η συνεισφορά του όχι απλά ήταν μηδενική, αλλά μπορούσε να σε βάλει και μέσα αν τον άκουγες...
tazio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Οταν λες εκθεσιακο φιλε μου ηταν η συσκευασια ανοιγμενη? Τσεκαρες τον δισκο με το hd sentinel ποσες ωρες λειτουργιας εχει ο δισκος? 0 ώρες το αποτέλεσμα του hd sentinel
tazio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, postfire είπε μια χαρα μαν καλοριζικος ευχαριστώ νασαι καλά 1
Dellapple Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Και εμένα με ενημέρωσε ότι ήταν τελευταίο κομμάτι εκθεσιακός αλλά ρώτησα αν είναι σφραγισμένος όπως και ήταν δεν έγινε καταλάθος...
turbat0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Dellapple είπε Και εμένα με ενημέρωσε ότι ήταν τελευταίο κομμάτι εκθεσιακός αλλά ρώτησα αν είναι σφραγισμένος όπως και ήταν δεν έγινε καταλάθος... Τί σημαίνει "εκθεσιακός"? Ποιά η διαφορά δηλαδή του "σφραγισμένου εκθεσιακού" από κάποιον άλλο σφραγισμένο?
Dellapple Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, turbat0s είπε Τί σημαίνει "εκθεσιακός"? Ποιά η διαφορά δηλαδή του "σφραγισμένου εκθεσιακού" από κάποιον άλλο σφραγισμένο? Δεν έχω ιδέα φίλε το κουτί ήταν κλειστό και ήταν άψογος το θέμα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα κομμάτια όποτε όποιος θέλει το ψάχνει
Dellapple Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, andreasece είπε Κατάλαβες τώρα γιατί τον κατηγόρησα; Αν εγώ έτρεχα στην Πανεπιστημίου να βρω τον δίσκο σε αυτή την τιμή θα μου πλήρωνε τα έξοδα και τον κόπο μου ο Dellapple; Η συνεισφορά του όχι απλά ήταν μηδενική, αλλά μπορούσε να σε βάλει και μέσα αν τον άκουγες... Να σου πω μην ζαλίζεις κόσμο φίλε.... Δεν σου είπα ότι έχει και άλλους.... Ο καθένας παίρνει την ευθύνη μόνος του εγώ τον πήρα εσύ όχι πλήρωσε παραπάνω και μην το κουραζουμε άλλο εγώ ποτέ δεν παρότρυνα κάποιον να πάει να πάρει κάτι από οπουδήποτε... Και σιγά την ταλαιπωρία αν βαριέστε να κινηθείτε σε μια πόλη που έχει τόσα μέσα.... αυτοκτόνα
andreasece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Dellapple είπε Να σου πω μην ζαλίζεις κόσμο φίλε.... Δεν σου είπα ότι έχει και άλλους.... Ο καθένας παίρνει την ευθύνη μόνος του εγώ τον πήρα εσύ όχι πλήρωσε παραπάνω και μην το κουραζουμε άλλο εγώ ποτέ δεν παρότρυνα κάποιον να πάει να πάρει κάτι από οπουδήποτε... Και σιγά την ταλαιπωρία αν βαριέστε να κινηθείτε σε μια πόλη που έχει τόσα μέσα.... αυτοκτόνα Αφού δεν παρότρυνες κανέναν να πάει να το πάρει, γιατί τότε έγραψες στο θέμα; Προφανώς για να μας πεις πως πλήρωσες λιγότερα και να κάνεις τον έξυπνο, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και άλλος σύμφορουμίτης μας είπε τον πραγματικό λόγο, ότι πρόκειται δηλαδή για εκθεσιακό κομμάτι, τρομερά χρήσιμη πληροφορία που εσύ καταλάθος(!) ξέχασες να μας πεις. Όσο για το αυτοκτόνα δεν περίμενα και καλύτερο επίπεδο από φορτηγατζή. Ευτυχώς με τα νέα παιδιά έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει λίγο ο κλάδος. Δεν έχω κάτι άλλο να πω επ'αυτού, ο τρόπος σου και οι απαντήσεις σου με έχουν καλύψει πλήρως.
Dellapple Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, andreasece είπε Αφού δεν παρότρυνες κανέναν να πάει να το πάρει, γιατί τότε έγραψες στο θέμα; Προφανώς για να μας πεις πως πλήρωσες λιγότερα και να κάνεις τον έξυπνο, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και άλλος σύμφορουμίτης μας είπε τον πραγματικό λόγο, ότι πρόκειται δηλαδή για εκθεσιακό κομμάτι, τρομερά χρήσιμη πληροφορία που εσύ καταλάθος(!) ξέχασες να μας πεις. Όσο για το αυτοκτόνα δεν περίμενα και καλύτερο επίπεδο από φορτηγατζή. Ευτυχώς με τα νέα παιδιά έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει λίγο ο κλάδος. Δεν έχω κάτι άλλο να πω επ'αυτού, ο τρόπος σου και οι απαντήσεις σου με έχουν καλύψει πλήρως. Ε βασικά 25 είμαι.... πήγαινε κλάψε τώρα και μην πρήζεις ειπαμε .... Ότι δεν φτάνει η αλεπού.... μάθε λοιπόν μια και το παίζεις μάγκας εκθεσιακός σημαίνει. Ότι είναι με ασφάλεια πάνω σένα ραφηγια να τον βλέπει ο πελάτης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.... Εσύ λοιπόν πήγαινε και πλήρωνε.... εγω το έγραψα γιατί έπρεπε να γνωρίζουν τι συμβαίνει... εσένα όμως κανένας δεν σε έβαλε δικηγόρο... εδώ μέσα όποτε μην μας ΠΡΉΖΕΙΣ Κάνε χάρη στον εαυτό σου και μην ασχολείσαι.... Και που είσαι κλάψε λίγο ακόμα μπορείς
postfire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το εκθεσιακο παντα δεν σημαινει οτι δεν εχει δουλεψει εξαρταται παντα την περιπτωση μπορει να υπαρχει δισκος που να ειναι σε συστημα πανω και να παιζει η να ειναι απλα να τον βλεπουν. το ιδιο ισχυει και σε αλλα προιοντα παιδια δεν νομιζω να υπαρχει λογος να τσακωνεστε φιλικα παντα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από postfire
giorgos86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δίκιο έχει το παιδί σε έβαλε κανένας δικηγόρο? Το ανέφερε και τελείωσε το πρόβλημα το δικό σου που είναι σε υποχρέωσε κάνεις να ασχοληθείς?
tazio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, turbat0s είπε Τί σημαίνει "εκθεσιακός"? Ποιά η διαφορά δηλαδή του "σφραγισμένου εκθεσιακού" από κάποιον άλλο σφραγισμένο? Εμένα ήταν ελαφρά ταλαιπωρημένη η συσκευασία αλλά σφραγισμένη, δηλαδή δεν θα τον επέλεγες εύκολα από το ράφι όταν οι άλλοι ήταν αψεγάδιαστοι...
turbat0s Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, tazio είπε Εμένα ήταν ελαφρά ταλαιπωρημένη η συσκευασία αλλά σφραγισμένη, δηλαδή δεν θα τον επέλεγες εύκολα από το ράφι όταν οι άλλοι ήταν αψεγάδιαστοι... Γιατί τον χαρακτήρισες "εκθεσιακό"? Αφού ήταν μαζί με τους υπόλοιπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα