Salvation81 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Ερώτηση off topic.... για back up τι προτείνεται ???? Παρε καποιον RUGGED 2.5αρη (αν θελεις 2.5αρη) και θα εισαι καλλυμενος....Εχω 3 Rugged τα τελευταια 7 χρονια και δουλευουν μια χαρα....Για backup φυσικα....Οποιος θελει να τον δουλευει συνεχεια τοτε μονο 3.5αρη.
Sadako Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Στις 3/13/2018 στις 1:47 ΠΜ, rofl είπε thanks αυτο το ειχα ξεχασει τελειως, υπαρχει μοντα νομιζω για να βαλεις sata αλλα μεγαλη φασαρια θελει λεπτοδουλεια στο pcb Σόρι για το offtopic, αλλά μπορείς να δώσεις πληροφορίες (έστω και σε pm) για την μόντα; Μου είχε φέρει τις προάλλες ένας φίλος έναν WD με σημαντικά αρχεία, να δούμε αν αξίζει να παιδευτούμε, δεν τον κόβω διατεθειμένο να πάει σε εταιρία ανάκτησης.
rofl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Sadako είπε Σόρι για το offtopic, αλλά μπορείς να δώσεις πληροφορίες (έστω και σε pm) για την μόντα; Μου είχε φέρει τις προάλλες ένας φίλος έναν WD με σημαντικά αρχεία, να δούμε αν αξίζει να παιδευτούμε, δεν τον κόβω διατεθειμένο να πάει σε εταιρία ανάκτησης. http://blog.acelaboratory.com/pc-3000-hdd-how-to-solder-a-sata-adapter-to-the-usb-western-digital-drive.html η ισως αν το ψαξεις στο ebay καποια sata pcb αναφερονται ως συμβατα https://www.data-medics.com/forum/wd-usb-to-sata-conversion-compatible-pcb-guide-t13.html αλλα επειδη ειναι λινκ 2015 δεν ξερω αν αυτες οι πληροφοριες ειναι up to date καλυτερα ρωτα εδω https://www.reddit.com/r/DataHoarder/ και φυσικα παντα μπορει να εχει προβλημα ο δισκος και οχι ο controller οποτε τσαμπα κοπος Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από rofl 1
Dellapple Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, hurin είπε Τον δίσκο του θέματος (3ΤΒ, 2.5in)? Από ποιο κατάστημα? Τον πήρα χθες..... κατάστημα πανεπιστημίου και αν λέω μ@@κιες εγώ ξέρω ότι πλήρωσα λιγότερο από εσάς τώρα πείτε ότι θέλετε Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Dellapple 1
Xand Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έχω κρατημένο ένα τεμάχιο στο κατάστημα Κορυδαλλού αλλά δεν θα παραλάβω. Αν κάποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει πμ....
andreasece Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Dellapple είπε Τον πήρα χθες..... κατάστημα πανεπιστημίου και αν λέω μ@@κιες εγώ ξέρω ότι πλήρωσα λιγότερο από εσάς τώρα πείτε ότι θέλετε 1) Φαίνεται το όνομά σου και το κινητό σου. 2) Μπράβο, είσαι ο καλύτερος. 3) Εξακολουθείς να μην προσφέρεις τίποτα στη συζήτηση. 4)Πες μας ότι τον έχεις και μεγαλύτερο από όλους μας, να σου πούμε πάλι μπράβο, να νιώσεις καλά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από andreasece 1
teotsi21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, andreasece είπε 1) Φαίνεται το όνομά σου και το κινητό σου. 2) Μπράβο, είσαι ο καλύτερος. 3) Εξακολουθείς να μην προσφέρεις τίποτα στη συζήτηση. 4)Πες μας ότι τον έχεις και μεγαλύτερο από όλους μας, να σου πούμε πάλι μπράβο, να νιώσεις καλά. Τον ρώτησε ο φίλος πιο πάνω από πιο κατάστημα και του έλυσε την απορία. Αυτό είναι συνεισφορά στην συζήτηση. Από την άλλη εσύ τον κατηγορησες ότι λέει ψέματα χωρίς λόγο. 1
Dellapple Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Άστον έχει ψυχολογικά ο άνθρωπος... Ε γω φίλε δεν κρύβομαι από κανέναν... Δεν είμαι επίσης και ο καταλάθος έχει το νούμερο μου και το τηλέφωνο και όταν λες εξυπνάδες θα πάρεις απαντήσεις ανάλογες συνέχισε τη κλάψα λοιπόν
IcemanGr71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Dellapple είπε Τον πήρα χθες..... κατάστημα πανεπιστημίου και αν λέω μ@@κιες εγώ ξέρω ότι πλήρωσα λιγότερο από εσάς τώρα πείτε ότι θέλετε Άσχετο.... off topic.... το κοντέρ μπροστά.... από τι είναι? Τι οδηγείς? Πολύ σούπερ φαίνεται !!!!!!!!!!!!!!
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ηρεμια παιδια.Απλα η απορια που δημιουργειται ειναι στην τιμη που τον πηρες.Πηγες στο ταμειο να πληρωσεις και η ταμιας χρεωσε ετσι στα καλα καθουμενα 75 ευρω? Ειχες κανει απο το βραδυ ηλεκτρονικη παραγγελια και το πρωι πηγες να παραλαβεις απο το καταστημα? Αν θες μας δινεις τις πληροφοριες να καταλαβουμε.Και καλοριζικος ο δισκος.Τον πηρες σε καλη τιμη. 2
postfire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 λογικα εκανε λαθος η ταμιας και χτυπησε αλλο κωδικο
tazio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα αγόρασα έναν εκθεσιακό στα 75,00 ευρώ. Προφανώς και ο χρήστης Dellapple έτσι τον αγόρασε. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από tazio 1
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Οταν λες εκθεσιακο φιλε μου ηταν η συσκευασια ανοιγμενη? Τσεκαρες τον δισκο με το hd sentinel ποσες ωρες λειτουργιας εχει ο δισκος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα