Προς το περιεχόμενο

(hard disk) western digital 2.5" my passport ultra 3tb white 92,99e @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και το απευθείας λινκ που είχα ξεχάσει 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/169212-wd-my-passport-ultra-3tb-2.5-white?cmicc=skroutz

https://www.skroutz.gr/s/7190714/Western-Digital-My-Passport-Ultra-3TB-2015.html 

επόμενη τιμή είναι 144e αρκετά καλή τιμή .

μεχρι 6 ατοκες δοσεις .εγω εκανα μια παραγγελια 

Επεξ/σία από kinitos
  • Like 2
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι για να τον αφήνω πάνω σε router ανοικτό 24/7 για να βλέπω τις ταινίες μου στο τοπικό δίκτυο ή καλύτερα κάποιον εσωτερικό με μια εξωτερική θήκη;

Δημοσ.

maxtor=seagate για εμένα ούτε για αστείο ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν σε ολοκαινουργιο λαπτοπ και 8 ώρες λειτουργιά έμεινε ο δίσκος ΜΑΚΡΙΑ και οχι αγαπημένη 

dimoskoutr καλύτερα εσωτερικό western red για τέτοια χρήση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link; Μαγαζί; Μεταφορικά; Ίσως είναι περισσότερα από 10 ευρώ ε;

3 λεπτά πριν, kinitos είπε

maxtor=seagate για εμένα ούτε για αστείο ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν σε ολοκαινουργιο λαπτοπ και 8 ώρες λειτουργιά έμεινε ο δίσκος ΜΑΚΡΙΑ και οχι αγαπημένη 

dimoskoutr καλύτερα εσωτερικό western red για τέτοια χρήση 

Που σε 2,5 ιντσες red σε τέτοια χωρητικότητα δεν βγαίνουν μάλλον ε; Πφφφφ

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Καλή τιμή, θα τον έπαιρνα άνετα, αν δεν είχα πάρει τα Χριστούγεννα τον 2TB (2016) στα 74 Ε

WD παίρνεις με κλειστά μάτια. Έχω ακόμα έναν Passport Ultra 1 ΤΒ από το 2014, και έναν Passport 160GB (αν θυμάμαι καλά πριν από το 2010) και δουλεύουν τέλεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην κάνετε σαν μωρά όλες οι εταιρίες έχουν αστοχίες

Πρίν δύο εβδομάδες passport φίλου τα τίναξε και δυστυχώς δεν μπορεί να μπεί εσωτερικός για check

450€ για ανάκτηση και άν του είπαν

5aa70a0ee6421_.JPG.57e847786c35d45f9cd33b6de53f074a.JPG5aa70a13d8efd_.JPG.8df2aae1cdc72cb6e38eac8396e31556.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, radiohead είπε

Μην κάνετε σαν μωρά όλες οι εταιρίες έχουν αστοχίες

Πρίν δύο εβδομάδες passport φίλου τα τίναξε και δυστυχώς δεν μπορεί να μπεί εσωτερικός για check

450€ για ανάκτηση και άν του είπαν

thanks αυτο το ειχα ξεχασει τελειως,

υπαρχει μοντα νομιζω για να βαλεις sata αλλα μεγαλη φασαρια θελει λεπτοδουλεια στο pcb

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Έχω πάρει τον Seagate 104 , είναι από τους καινούργιους, δεν ήταν στο δείγμα που είχαμε αναλύσει εκτενώς στο τότε θέμα που έβγαλαν με το υψηλό failure rate.4t 3,5".δουλεύει εδώ και 3 μήνες σχεδόν 24/7 στο ρούτερ της υπογραφής μου με το download master

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ τον ts τους πήρα τηλέφωνο να προσθέσω μια θήκη για τον δίσκο και μου είπαν πως δεν γίνεται επειδή η παραγγελία έχει ετοιμαστεί. Άρα προς το παρόν, μάλλον, θα παραλάβουμε.

Επεξ/σία από led zeppelin
Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα western digital 2.5 passport ultra που τα τίναξε από τη μια μέρα στην άλλη εκτός εγγύησης και κάθομαι και τον κοιτάω...

Δημοσ.

Ακριβως για τον λογο που ανεφερε ο radiohead παραπάνω, εχω σταματησει να ψωνιζω ετοιμους 2.5αρηδες. Την εχουν πατησει ασχημα ουκ ολιγοι. Δεν θα πω, μην τον πάρετε, θα πω ομως να μην τον κάνετε χρηση για backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...