Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.εχω κατεβασει ενα προγραμμα σε μορφη portable.πρωτη φορα δοκιμαζω[να μαθουμε κι ολας].Το εχω μπροστα στην οθονη μου.το κοιταζω...λεω τωρα τι κανουμε;;;δοκιμαζω το Διπλο κλικ...δειχνει να κανει καποια εγκατασταση...καποια στιγμη,με ρωταει να βρω φακελο εγκαταστασης...δεν ξερω ομως που...εξ αλλου εχω διαβασει οτι αυτα δεν κανουν εγκατασταση...τι συμβαινει;;;;ιδεα δεν εχω...θα ηθελα την βοηθεια σας...σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Σου ζητάει που να αποσυμπιέσει τα περιεχόμενα και μετά θα τρέχει portable. Όρισε του έναν απλό φάκελο π.χ. C:\tools\PROGRAM_NAME Εγώ έτσι τα προτιμώ.

Δημοσ.

Αν είναι paf.exe δεν κάνει απλή αποσυμπίεση, δημιουργεί και έναν launcher που ξεκινάει το πρόγραμμα με τον τρόπο που ταιριάζει στο λειτουργικό σου πχ διαλέγει την 64bit έκδοση όταν το υποστηρίζει το OS.

Πάντως θα τρέχει σαν φορητό ή από usb, κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...αρχικα νομισα οτι ολα ηταν απλα με τις οδηγιες που μου δωσατε χτες...εφτιαξα το φακελο για αποσυμπιεση μπηκαν τα αρχεια εκει και εγω μετα εβαλα ενα εικονιδειο του PS [για το photoshop προκειται]και περιμενα να ανοιξει...Ομως;;;ανοιγει το προγραμμα αλλα βγαζει μπροστα και το μνμ ....τι δεν εχω κανει σωστα;;;

Ο Φακελος που εφτιαξα-->my computer>local disk>tools>program_ps_portable_adobe_photoshop_cc_2018_v.19.0.0.165_x64>>Photoshop 19.

Απο εδω βγαζω ενα εικονιδειο εξω στην επιφανεια και ανοιγω το προγραμμα,ομως,βγαινει & ο διαολος αυτος,το μνμ δηλαδη...Απο χτες βραδυ το παλευω,αλλα,δεν μπορω να το διωξω αυτο...αν γνωριζετε,τι επεμβαση να κανω;;;το αφαιρεσα μια φορα & το ξαναβαλα....περιμενω οδηγιες σας.ευχαριστω.

2018-03-13_17-29-58.jpg

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Α, καλά, για σπασμένο photoshop μιλάμε; Απευθύνσου από εκεί που το κατέβασες και βλέπω αυτό το thread να κλειδώνει.

Α,ετσι ειναι; να μην ταλαιπωρουμαστε ολοι μας...τελος εδω.σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...