NotebookFreak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα Προσφατα έχασα το κινητό μου μάρκας Iphone se και η αλήθεια είναι οτι θα το ξαναγόραζα...Το είχα 1,5χρόνο και μπορώ να πώ οτι δεν μου παρουσίασε κανένα προλημα. Αξίζει πιστεύετε η αγορά καινούριου IphoneSE ή να ξεκολλησω και να κοιτάξω κατι άλλο...Υποψιν δεν θέλω κανένα με 8ιντσες οθόνη..250€ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από NotebookFreak
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Απο τη στιγμή που έχεις "κλειδωμένο" νούμερο και σε κάλυπτε θα σου έλεγα να το ξαναπάρεις. Αν και στη θέση σου θα πήγαινα λίγο προς τα πάνω και θα άλλαζα κατηγορία, π.χ. iPhone 6s
NotebookFreak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Απο τη στιγμή που έχεις "κλειδωμένο" νούμερο και σε κάλυπτε θα σου έλεγα να το ξαναπάρεις. Αν και στη θέση σου θα πήγαινα λίγο προς τα πάνω και θα άλλαζα κατηγορία, π.χ. iPhone 6s Mπα αν είναι να ξεφύγω απο το παλιό καλούπι θα παω σε καλή κινεζιά..το χα αγοράσει καθαρα κ μόνο για το μέγεθος και το σχήμα του
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, NotebookFreak είπε Mπα αν είναι να ξεφύγω απο το παλιό καλούπι θα παω σε καλή κινεζιά..το χα αγοράσει καθαρα κ μόνο για το μέγεθος και το σχήμα του Έχεις δει τι έχεις γράψει στο αρχικό σου ποστ; Πέρα των άλλων ανούσια η σύγκριση στις δυο πλατφόρμες...
Donalhioy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 βασικα τι χρηση κανεις? αν και βλεπω το huawei p10 lite στα ~210 οποτε τσιμπα το με την μια ουτε το xiaomi 4x δεν κανει τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα