Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο demo της διαφήμισης του media που έχει φουλ έντονο κόκκινο ,έπαιζε σαν HD κάμερα της NASA χαχαχαχα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AzaZyL είπε

Παιδιά την σέταρα για τα πεθερικά μου πριν 2 ώρες. Έχω μία πλάσμα Panasonic 50vt30, μία παλιά LG 32LH3000 (όχι LED) και μία LG 32LB650V. Ακόμα και αυτοί είδαν την διαφορά.. Ούτε για γέρους δεν κάνει.. 

Αυτό το θηρίο τελικά έχει γράψει σε όλους χιλιόμετρα όχι αστεία ( νομίζω πριν πολλά χρόνια σε μια προσφορά τότε στα 299€ σε άνοιγμα Κωστόβολου ;)  )

Άμα λες ότι έχει χειρότερη εικόνα και από αυτήν τότε μιλάμε για αντιπροσφορά . 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Συγκρίνουμε tv plasma με tv των 199 €, ωραίοι...

Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι σύγκρινα την πλάσμα με F&U? Εγώ το μόνο που παρέθεσα είναι την εμπειρία μου και το περιστατικό με τα πεθερικά μου.. Έχω βάλει και 2 32άρες LG. Η μία είναι low budget.. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greed είπε

Tι να δεις για τα καναλια; Ποσο καλα δειχνει στη χαλια αναλυση; 
Τοτε οποια και να παρεις αψογα θα τα παιζει μιας και εχουμε σαπια καναλια.
Ουτε μπορεις να κανεις συγκριση δυο tv με τα καναλια. 
Πρεπει να παιζουν διπλα διπλα για να προλαβεις και να συγκρινεις πως δειχνει αλλα και που δειχνει καλυτερα εναντι στην αλλη..και παλι δυσκολο.
Ενα demo 10-30sec ειναι οτι πρεπει.. μετα βαζεις και καμια εικονα γιαυτη τη δουλεια και τσεκαρεις. 
Αποψη μου.. αλλος μπορει να θελει να δει survivor για να καταλαβει αν αξιζει μια tv ή oxi :P

Γράφεις λίγο digea σε στικάκι στο σπίτι σου και πας στο μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι σύγκρινα την πλάσμα με F&U? Εγώ το μόνο που παρέθεσα είναι την εμπειρία μου και το περιστατικό με τα πεθερικά μου.. Έχω βάλει και 2 32άρες LG. Η μία είναι low budget.. 

Αυτό λέγεται σύγκριση και μάλιστα ανομοίων προϊόντων!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, notist είπε

Πήγα και την είδα στα media markt που την έχουν βάλει και αυτοί 199€. Εντάξει τα πλαστικά της μια χαρά μου φάνηκαν. Δεν ήταν αναμμένη την άναψα εγώ για να δω εικόνα να συγκρίνω με τις αντίστοιχες,αλλά παίζουν όλες demo το διαφημιστικό του μαγαζιού. Έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις. Ρώτησα αν μπορεί να παίξει κάποιο κανάλι της digea για να καταλάβω,και μου είπαν οι πωλητές όχι. Έτσι δεν μπορείς να κρίνεις και να αγοράσεις τηλεόραση με το demo του μαγαζιού. 

και με το demo φαινονται τα ξεθωριασμενα χρωματα της συνγκεκριμενης μαρκας αν προσεξεις καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι κι αυτή τεχνολογίας TFT 

Αγόρασα thn 43άρα από ΜΜ στα 299€, μόλις παρέλαβα από τη μεταφορική...αφού την ανέβασα επάνω, ρίχνω μια ματιά στο κουτί και λέει TFT...κόλλησα, είχα να δω από το 2005 οθόνη TFT...
http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d4304uh-1206723.html

Σκέφτομαι να την επιστρέψω τάχιστα, πριν ανοιχτεί...

Είναι ακόμη τόσο χάλια όσο παλιά, με τις άθλιες γωνίες θέασης, την ανομοιομορφία στα λευκό και τα μουντά-μουντά χρώματα; ή έχουν βελτιωθεί με τη τεχνολογία LED;

είναι πιο κοινή σήμερα η χρήση τους απ' ότι νομίζω εγώ;

Ομολογώ δεν το περίμενα.

....

Βασικά το μυαλό μου πάει μήπως είναι ΤΝ (αντί IPS / VA)...

λανθασμένα μάλλον χρησιμοποίησα πριν τον όρο "TFT", αλλά νομίζω ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται τόσο ο όρος TFT, εμπορικά,  παρά μόνο για να να παραπέμψει σε ΤΝ...

...θέλω να πω, αν δεν είναι IPS, αν δεν VA, τότε πρέπει να είναι ΤΝ...κάνω λάθος;

Και στο skroutz, στα "χαρακτηριστικά" λέει "IPS Panel: Όχι"
https://www.skroutz.gr/s/13480741/F-U-FL2D4304UH.html?from#specs

Va μάλλον αποκλείεται να είναι, αν δεν είναι IPS, μένει το ΤΝ.

Επεξ/σία από vgiozo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 11:16 ΜΜ, val007 είπε

Δεν ξέρω πολλά για tvs, αλλά ξέρω ότι τουρμπέξ δεν ακουμπάς...

Τελικά για τα λεφτά της η F&U αξίζει; Την βλέπω 229€ την έχουν. Είμαι ή να πάρω αυτή ή να πέσω παρακάτω σε καμιά 32άρια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν οφείλω μια διόρθωση. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και έβγαλε πολύ καλή εικόνα σε DIGEA. Τα πεθερικά μου είναι πολύ ευχαριστημένα.. Αυτό που πραγματικά είναι απαράδεκτο είναι ο ήχος.. Πάντως είναι το απόλυτο VFM.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...