Προς το περιεχόμενο

Seat Leon 1.2 105ps Copa Ecomotive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Μπλεχ, τι Polo ωρέ. Το Leon είναι μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο. Με το ένα πας 4 άτομα + βαλίτσες διακοπές, με το άλλο όχι. Αποφάσισε τι κατηγορία θες πρώτα...

Lol.. :P

Βασικά νομίζω δεν τρελενομαι τόσο για το Leon επειδή σκέφτομαι να το φουλάρω κόσμο και αποσκευές και να πάω ταξίδι.

Είναι θετικο φυσικά αυτό αλλά περισσότερο μου άρεσε σαν αμάξι το Leon επειδη είναι εξωτερικά όμορφο sport κτλ και μετά επειδή είναι και οικονομικο. 

Τρίτος λόγος στην κατάταξη μου αυτός που αναφέρεις. Σίγουρα θα ήθελα να έχω χώρους άνεση κτλ αλλά προηγουνται τα δύο πρώτα που αναφέρω πιο πάνω. 

Νομίζω το Polo 5θυρο είναι μεσαίας κατηγορίας και κουτσά στραβά θα βάλεις και 4 άτομα να πάτε ταξίδακι κτλ κτλ. Δεν ξέρω βασικά. Έτσι πιστεύω. Δεν το έχω δει από κοντά σε αντίθεση με το Leon που το έχω δει. 

Επεξ/σία από alexis333
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, alexis333 είπε

Ιδιωτης ειναι @mp123.  Τι τιμη θα ελεγες για το Polo που παρουσιαζω ?

Το θεμα  @zio10ειναι οτι το Leon που θελω παιζει μονο σε μάντρα.  :(

Ειναι πολλα τα 7500.βαζεις αλλα 2500 και πας σε καινουργιο. Ενταξη μικρο αλλα ειναι καινουργιο. 

Βρες ενα καλα fiesta οπως ειπες πριν (εγω θσ πηγαινα σε i20) μετα το 2010 το πολυ 6000 κατω απο 80000 απο μαντρα να στο παραδωσει με σερβις και 1 χρονο εγγυηση. Θα του αλλαξεις και λαστιχα με 250 ευρω συν ασφαλεια αλλα 250 και για ενα χρονο με 6500 θα εισαι οκ. Οχι παραπανω απο 6000 6500 για μτχ μαζι με λαστιχα σερβις και μηχανικα εγγυηση. 

Υ. Γ. Το polo αστο καλυτερα το leon. Το ταξιδακι τα ευχαριστιεσε καλυτερα χωρις παρεα. Με την κοπελα σου μονο μεσα. Οι αλλοι το δικο τους αμαξι. Τι θα το κανεις; ταξι;      Το leon του sorath ενταξη ειναι πυροβολο δεν συγκρινετε με το απλο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, alexis333 said:

Lol.. :P

Νομίζω το Polo 5θυρο είναι μεσαίας κατηγορίας και κουτσά στραβά θα βάλεις και 4 άτομα να πάτε ταξίδακι κτλ κτλ. Δεν ξέρω βασικά. Έτσι πιστεύω. Δεν το έχω δει από κοντά σε αντίθεση με το Leon που το έχω δει. 

Χαχα, έλα ρε συ, με απογοητεύεις. Το Polo από το Leon έχει 34 πόντους διαφορά! Το ένα είναι super mini και το άλλο μικρομεσαίο. Μεσαία είναι τύπου Passat κλπ... Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι εντελώς διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητα και τι διαφορά κάνουν σε ένα αυτοκίνητο 34cm.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, mp123 said:

Ειναι πολλα τα 7500.βαζεις αλλα 2500 και πας σε καινουργιο. 

Πέρα από το ότι δεν συγκρίνεται το καινούριο των 10000 με ένα Leon για παράδειγμα από πότε είναι μικρό ποσό τα άλλα 2500€ όταν μιλάμε για τέτοιο budget? 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Χαχα, έλα ρε συ, με απογοητεύεις. Το Polo από το Leon έχει 34 πόντους διαφορά! Το ένα είναι super mini και το άλλο μικρομεσαίο. Μεσαία είναι τύπου Passat κλπ... Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι εντελώς διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητα και τι διαφορά κάνουν σε ένα αυτοκίνητο 34cm.

Εχεις δικιο σιγουρα. Οπως τα λες ειναι. 

Το Leon δε το βρισκω ομως καπου εκτος απο μαντρα. Ειναι μια λυση που δεν τη θελω. Δεν ξερεις τι γινεται με τους μαντράδες.

Απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να δω το οποιο δε θα ξεφευγει στην καταναλωση και θα ειναι ομορφο/sport και θα ειναι στην κατηγορια του Leon σε χωρους.

Προτεινετε ειμαι ολος αυτια πραγματικα. Ψαχνομαι προς το παρων.. :)

11 ώρες πριν, christopher0016 είπε

ο καθενας με το πορτοφολι του ρε παιδες..   τι ειναι χαρτοπετσετες  τα  ευρω να   τα βρισκουμε ετσι

Ακριβως. Και τα 7.000€ - 8.000€ πολλα ειναι για μενα αλλα ενεκα το αμαξι αμα τα αξιζει τι να κανουμε αντε να κανουμε την υπερβαση. :D

Εντωμεταξυ δε θα κανω και τα τρελα χιλιομετρα. Βοηθητικο θα ειναι για καποιες αναγκαιες μετακινησεις και καμια βολτα/ταξιδακια κτλ που θα χρειαστω. Δε λεει να καταξοδευτω γι αυτο το λογο.

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα αντιπροτεινω Γιαπωνεζο λογω αξιοπιστιας.

Toyota Auris 1.300 του 2010 και μετα.Πολυ οικονομικο και με χαμηλα τελη κυκλοφοριας.Φωτια στον δρομο δεν βαζει αλλα εχει περιπου 95 αλογακια.

Ευρυχωρο ειναι και ανετο.

https://www.car.gr/10413158-toyota-auris-comfort

Το link στο εβαλα για να καταλαβεις για ποιο λεω,οχι οτι σου προτεινω το συγκεκριμενο,δεν εκατσα καν να δω τι γραφει.

Επισης να ξερεις ειναι απο τα μοτερ που δεχονται υγραεριο,και συνεργαζονται σωστα.Αν αργοτερα θελησεις παραπανω οικονομια.

Εχουμε ενα τετοιο με πανω απο 150000χλμ χωρις να εχει κανει κιχ.

Επεξ/σία από Fronimitis
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμμαζεμενο το συγκεκριμένο Auris, αλλά έχοντας οδηγήσει και αυτό και το επόμενο και το facelift του επόμενου για αρκετά χιλιόμετρα, έχω να πω ότι καλή η αξιοπιστία, ισχύει όντως, αλλά και μικρές ασθένειες έχουν, και πολύ μέτριο εσωτερικό και τίποτα ούτε οπτικό ούτε οδηγικο δεν πάει καν προς το "σπορτιφ".

Επίσης δε θα έδινα 7-8 χιλιάρικα για μοντέλο που όπου να ναι βγαίνει το μεθεπομενο! Κάτι που μου ξινιζει και στα υπόλοιπα βέβαια...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω το πρωτο Auris, πριν το facelift του φιλου πιο πανω (1,4-97hp). 4 ατομα ταξιδευουν και χωρο για αποσκευες εχει σχετικα ικανοποιητικο. Αλλα με βαρος μεσα ειναι αργο, ζοριζεται στην εθνικη και γενικα ειναι κουραστικο στο ταξιδι. Αν ειναι για μεσα στην πολη και εκδρομη μια φορα στο τοσο, ειναι μια χαρα αυτοκινητο. Τωρα οσα ειπε ο φιλος ακριβως απο πανω ισχυουν, ουτε τιποτα ιδιαιτερο οδηγικα κι εμφανισιακα για μενα παιρνει κατω απο τη βαση. Αν βρει το 1.6 που νομιζω εβγαζε 125 αλογα, τοτε ειναι σαφως καλυτερη επιλογη. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μαι παλι .. :P

Λοιπον μαλον παω προς Seat Leon 1.4 TSI στα 125 αλογα ,  μοντελο του 2009 λευκου χρωματος.

Πιο οικονομικη αγορα αφου το βρισκω στα 6.000€ με  ~100.000 χιλ ... 

Γρηγορο αυτοκινητακι. Ομορφο. Καλος ο TSI ακουω. Η καλυτερη εκδοση TSI η συγκεκριμενη λενε , απροβληματιστη.

Η καταναλωση ανεβαινει λιγο. Ειδικα στην πολη παει 8-9/100 αλλα τι να κανουμε. Δε μπορουμε να τα εχουμε ολα  ... :-D:-D

Τι λετε? 

ps1. Το auris δεν εχει καθολου γκαζι παιδια. Αστο το ξερω απο πρωτο χερι .. :P

ps2. Ακυρο αλλα για την Auto Marin τι αποψη εχετε γενικα.

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Auto Marin ?

Διαβάζοντας  κριτικές που  υπάρχουν στο νετ:  Βρίσκεις και χειρότερα ...

Να και ένα σχετικό θέμα ενταύθα  

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Ο επόμενος tsi 1.4 είναι απροβληματιστος ,όχι αυτός που κοιτάς. Οχι ότι είναι κακό μοτέρ αλλά δεν είναι bulletproof

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, amagawd είπε

Ο επόμενος tsi 1.4 είναι απροβληματιστος ,όχι αυτός που κοιτάς. Οχι ότι είναι κακό μοτέρ αλλά δεν είναι bulletproof

Οταν λες ο επομενος εννοεις η γενια μετα τoυ 2012 που αλλαζει και εμφανιση το Leon ?

Δημοσ.

Λέω για τον ea211 1 .4 στα 125hp .. σε golf και audi μπήκε μετά το 2012-3.

Στο Leon θα τον βρεις στο mk3 typ5F κάπου 2014? και μετά 

Φέτος το αλλάζουν και οι υπόλοιποι με τον καινούργιο  1.5 evo 150hp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...