alexis333 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Για μένα η κατηγορία leon - bravo κλπ είναι προτιμότερη από άποψη χώρων. Δηλαδή μπορεί να σε καλύψει σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Για το Leon το ψηνω. Γι αυτο ανοιξα το θεμα. Να παρω αποψεις για τον TSI. Εαν ειναι καλος/απροβληματιστος θα πηγαινα. Αλλα εδω λενε οτι μακρυα απο TSI .
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Τι να σου πω, πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης και συντήρησης. Όλες οι μάρκες μπορεί κάτι να βγάλουν. Ψάξε πολύ συγκεκριμένα για τον κινητήρα που σε ενδιαφέρει, μπες και σε εξειδικευμένα φόρουμ. Μπορεί να έχει θέματα που λύνονται εύκολα και να μην αξίζει να χάσεις το αμάξι, ειδικά αν το ξέρεις. Και γενικά εκτός από το τι λένε οι άλλοι να πάρεις και κάτι που θα σου αρέσει μέσα έξω. 1
mp123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, alexis333 είπε Δυσκολο. Ηδη τα 8.000€ ειναι υπερβαση για μενα. Απλως επειδη μου αρεσε το συγκεκριμενο Leon και ακουω καλα λογια ειπα να κανω την υπερβαση. Κανονικα πιο κατω ειναι το budget μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας @GeorgeMan και @zio10 . Θα το εχω υποψην το συγκεκριμενο αμαξι αν εν τελει παω σε κατι τοσο σπορ και με τετοια καταναλωση. Γενικα ομως κοιταω κατι οικονομικο να καιει εκει στα 6-7 αντε λιγο παραπανω αν αξιζει σαν το Leon ας πουμε που μου αρεσε πολυ. Κοιταγα αυτα τα Fiesta-κια που ειναι και φθηνα στην τιμη που θελω και εχουν σπορ αποψη ( και καλα ας πουμε ) και καλη καταναλωση. Να κατι τετοιο. Τυχαια αγγελια που βρηκα ψαχνοντας : https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12658984/#1 Αλλα το μονο που δε μαρεσει ειναι οτι πρωτον κυκλοφορουν παντου, εχει γεμισει ο κοσμος απο αυτα και δευτερον ειναι μισορεξιες. Μικρούλια , μια σταλια .. Αλλα ισως το παω προς εκει στο τελος γιατι δεν βρισκω και πολλα σ αυτα που ζηταω .. Το fiesta 1,2 85hp μετα το 2010 με κατω απο 80000 χλμ το βρισκεις καπου στα 6000.ευρω, παραπανω μην δωσεις. Θα σου κανει ο μαντρας εγγυηση για ενα χρονο οπωσδηποτε. Μπορει να βρεις επισεις να σου κανουν και σερβις με την παραδοση. Προχωρα για αυτο. Οκ ειναι. Πας παντου συν εχει το πλεονεκτιμα οτι στην πολη θα το χαρεις. Προχωρα στα 6000.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alexis333 said: Δυσκολο. Ηδη τα 8.000€ ειναι υπερβαση για μενα. Απλως επειδη μου αρεσε το συγκεκριμενο Leon και ακουω καλα λογια ειπα να κανω την υπερβαση. Κανονικα πιο κατω ειναι το budget μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας @GeorgeMan και @zio10 . Θα το εχω υποψην το συγκεκριμενο αμαξι αν εν τελει παω σε κατι τοσο σπορ και με τετοια καταναλωση. Γενικα ομως κοιταω κατι οικονομικο να καιει εκει στα 6-7 αντε λιγο παραπανω αν αξιζει σαν το Leon ας πουμε που μου αρεσε πολυ. Κοιταγα αυτα τα Fiesta-κια που ειναι και φθηνα στην τιμη που θελω και εχουν σπορ αποψη ( και καλα ας πουμε ) και καλη καταναλωση. Να κατι τετοιο. Τυχαια αγγελια που βρηκα ψαχνοντας : https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12658984/#1 Αλλα το μονο που δε μαρεσει ειναι οτι πρωτον κυκλοφορουν παντου, εχει γεμισει ο κοσμος απο αυτα και δευτερον ειναι μισορεξιες. Μικρούλια , μια σταλια .. Αλλα ισως το παω προς εκει στο τελος γιατι δεν βρισκω και πολλα σ αυτα που ζηταω .. Κάνε ένα test drive αν είσαι πραγματικά διατεθειμένος να κάνεις την υπέρβαση, μπορεί να σε συναρπάσει, μπορεί και να μη σου αρέσει καθόλου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι Κανε και το δικό μου αν είσαι Αθήνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan 2
Sorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το 1.8 TSI DSG του 2010. Μόλις συμπλήρωσα 71.000χλμ και μέχρι στιγμής το αμάξι έχει αποδειχτεί αξιόπιστο. Πριν είχα ένα Ibiza απο το 2003 μέχρι το 2015, όπου κι αυτό δεν έκανε ποτέ το παραμικρό κιχ. Απο θέμα εμφάνισης, και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό. Το συγκεκριμένο ως αυτοκίνητο, πραγματικά το έχω λατρέψει. Το μόνο μειον σε αυτό το μοντέλο, είναι οι μπροστινές κολώνες. Είναι σε κακό σημείο, και κόβουν αρκετή ορατότητα. Θα σου πρότεινα να μπεις στο seatclub.gr και είτε να διαβάσεις εκεί τα νήματα για να αποκτήσεις μια εικόνα ή απλά να τους ρωτήσεις σχετικά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Sorath 3
alexis333 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Πολυ ομορφο το αμαξι σου φιλε @Sorath. Να το χαιρεσαι ... Δε το ηξερα το seatclub. Θα κανω ενα λογαριασμο να δω τι γινεται . Thanx .. 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ωραίο forum... Δεν έχει κάπου sec tion για τεχνικά θέματα κλπ ή είναι ιδέα μου ;
alexis333 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @GeorgeMan https://www.car.gr/12797531-fiat-bravo-1-4-t-jet-120-hp και https://www.car.gr/10771141-fiat-bravo-t-jet-copa-car Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από alexis333
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το δεύτερο φαίνεται πιο ταλαιπωρημένο για τα 92000 που λέει και του λείπουν πολλά απο εξοπλισμό, όπως το clima, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα κλπ. Το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ. Το τιμόνι μη σε φοβίζει, όλα έτσι ξεπετσωνουν. Εγώ με 131000 το προσέχω σκέψου πολύ και πάλι είχε "σκάσει" σε 2 σημεία. Το πήγα και μου πέρασαν καινούριο δέρμα πολύ πιο ποιοτικό απο το εργοστασιακό, τώρα γουστάρω να το πιανω Ο,τι και να πάρεις, απαραίτητα test drive και έλεγχο από spot mechanic ε. Οι ταχύτητες πρέπει να κουμπωνουν ομαλά (εκτός από πρώτη εν κινήσει που δε μπαίνει :p), να μην κουνιέται το λεβιέ όταν πατάς γκάζι, η θερμοκρασία να φτάσει στη μέση και να μείνει καρφωμένη εκεί, να μην ακους περίεργους θορύβους, το τιμόνι να είναι ξυράφι και να μην έχει μπόσικα κλπ. Αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει κάποιο sport στα 6500-7000 που να μην είναι λιωμένο ε; Ps: τα facelift είχαν γκρι φόντο στα φώτα εμπρός και χρώμιο στα χερούλια. Στα μη sport το κουμπί αυτό αντικαθισταται απο το city που κάνει το ανάποδο, ελαφρύνει το τιμόνι και το κάνει υπερβολικά μαλακό! Άλλος ένας ξενερωτικος λόγος... 3
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεστρεψα. Εβλεπα τα VW Polo στις αγγελιες στα 1.2 με 105 αλογα. Ιδιος κινητηρας με Leon , πιο ελαφρυ αμαξι. Ελαχιστα καλυτερη καταναλωση μαλον ( καπου 7 στην πολη χωρις να δυσκολευτεις για να το καταφερεις ) Ενα που εχω βαλει στο ματι λευκο , μοντελο σχεδον τελος 2010 , στα 80-90χιλ χιλιομερα περιπου. Και με αλλαγμενη καδενα ( το γνωστο προβλημα που βγαζουν αυτα ). Με αλουμινενια ζαντα , ομορφουλικο. Τιμη περιπου 7.000 - 7.500€ . Τι λετε ? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από alexis333
mp123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 180 - 190χιλ χλμ αμαξι 8ετιας.εχουν γυρισει τα χλμ. Αμα ειναι απο μαντρα σιγουρα.
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, mp123 είπε 180 - 190χιλ χλμ αμαξι 8ετιας.εχουν γυρισει τα χλμ. Αμα ειναι απο μαντρα σιγουρα. Πιθανό να τα έχουν γυρίσει αλλά τόσα πολλά; Alexis333 μεταξύ των δύο νομίζω ότι προτιμώ το leon.
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ιδιωτης ειναι @mp123. Τι τιμη θα ελεγες για το Polo που παρουσιαζω ? Το θεμα @zio10ειναι οτι το Leon που θελω παιζει μονο σε μάντρα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από alexis333 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μπλεχ, τι Polo ωρέ. Το Leon είναι μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο. Με το ένα πας 4 άτομα + βαλίτσες διακοπές, με το άλλο όχι. Αποφάσισε τι κατηγορία θες πρώτα... 1
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 48 minutes ago, mp123 said: 180 - 190χιλ χλμ αμαξι 8ετιας. Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα