Προς το περιεχόμενο

Seat Leon 1.2 105ps Copa Ecomotive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexis333 είπε

Περιπου 7.5 - 8 χιλ , μοντελο 2011- 2012 στα  80.000 χιλιομετρα πανω κατω. 

Αν ειναι απο μαντρα ουτε να το σκεφτεις. Μαζι με σερβις, μαζεματα, λαστιχα, κλπ θα σου παει 9000.

Αν ειναι απο ιδιωτη το πολυ να δωσεις 6000.αυτα απο μενα. 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Αν ειναι απο ιδιωτη το πολυ να δωσεις 6000.αυτα απο μενα. 

Υπόψην ότι στο car η μέση τιμή για το αμάξι που λέμε είναι περίπου στα 8,5 χιλιάρικα

ZdI7f8l.jpg

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Υπόψην ότι στο car η μέση τιμή για το αμάξι που λέμε είναι περίπου στα 8,5 χιλιάρικα

ZdI7f8l.jpg

Ας εχει και 10000.θα το παρει κανενας ασχετος που δεν ξερει. 

Το αμαξι καινουργιο εχει 16000 περιπου ας πουμε. Στην 5ετια οτι να αγορασεις χανει 50% συν 10 % καθε επιπλεον χρονο. Αρα 6000 απο ιδιωτη. Τωρα να δωσει 8500 για seat 7 ετιας με τιποτα. Συν 1000 που θα ριξει να το σνεφερει βαζει αλλα 2000 και παιρνει καινουργιο ας ειναι και μικρο. Τι πειραζει. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ας εχει και 10000.θα το παρει κανενας ασχετος που δεν ξερει. 

Το αμαξι καινουργιο εχει 16000 περιπου ας πουμε. Στην 5ετια οτι να αγορασεις χανει 50% συν 10 % καθε επιπλεον χρονο. Αρα 6000 απο ιδιωτη. Τωρα να δωσει 8500 για seat 7 ετιας με τιποτα. Συν 1000 που θα ριξει να το σνεφερει βαζει αλλα 2000 και παιρνει καινουργιο ας ειναι και μικρο. Τι πειραζει. 

Λοιπόν, αν μου βρεις καθαρό Leon του '12 με 6 χήνες, σου δίνω προμήθεια 10% 

Ψήνεσαι ; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μου φαίνονται λίγα τα 6.

Ελευθερη αγορα ειμαστε. Αν ειμουν εγω τοσα θα εδινα. Τωρα θα σου πει ο πωλητης δεν στο δινω. Οκ δεν πειραζει παρε το τηλ μου και οποτε το αποφασισεις παρε με να το αγορασω. Δεν λεμε να το παρω τζαμπα αλλα στην πςριπτωση αυτη για μενα θα το επαιρνα στα 6000.ουτε ευρω παραπανω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Ελευθερη αγορα ειμαστε. Αν ειμουν εγω τοσα θα εδινα. Τωρα θα σου πει ο πωλητης δεν στο δινω. Οκ δεν πειραζει παρε το τηλ μου και οποτε το αποφασισεις παρε με να το αγορασω. Δεν λεμε να το παρω τζαμπα αλλα στην πςριπτωση αυτη για μενα θα το επαιρνα στα 6000.ουτε ευρω παραπανω. 

Ελεύθερη αγορά σίγουρα, αλλά αν τα υπόλοιπα ίδια τα πουλάνε μέσο όρο 8.5 γιατί να το βάλει 6 και όχι 7-7.5 ας πούμε που πάλι είναι καλή τιμή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Ελεύθερη αγορά σίγουρα, αλλά αν τα υπόλοιπα ίδια τα πουλάνε μέσο όρο 8.5 γιατί να το βάλει 6 και όχι 7-7.5 ας πούμε που πάλι είναι καλή τιμή;

Γιατί τόσα δίνει ο mp3, τι δε καταλαβαίνεις ; :P 

• Thanks 1
Δημοσ.

Από κάποιον που καίγεται μπορεί να το πάρει και 6 και λιγότερο, αλλά γενικά είναι λίγα τα 6 πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Λοιπόν, αν μου βρεις καθαρό Leon του '12 με 6 χήνες, σου δίνω προμήθεια 10% 

Ψήνεσαι ; 

Οχι δεν ειμαι μιζαδορος;).

Κανε το αλλο. Πας στα αυτοκινητα και λες εχω 6000 τωρα αμεσως τα θες; σε κανενα μηνα μετα απο την προσφορα θα δεις θα σε παρακαλανε. Ελεος 8500 το απλο leon 7 ετιας. Παζαρι. Τα λεφτα μου θα δωσω. 2018 εχουμε. Δεν ειμαστε στο 2004 που τα σκορπαγαμε. 

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Από κάποιον που καίγεται μπορεί να το πάρει και 6 και λιγότερο, αλλά γενικά είναι λίγα τα 6 πιστεύω.

Και πολλα ειναι για την λαδιερα (ειπα την κακια μου παλι για το group vag) :ph34r:

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οχι δεν ειμαι μιζαδορος;).

Κανε το αλλο. Πας στα αυτοκινητα και λες εχω 6000 τωρα αμεσως τα θες; σε κανενα μηνα μετα απο την προσφορα θα δεις θα σε παρακαλανε. Ελεος 8500 το απλο leon 7 ετιας. Παζαρι. Τα λεφτα μου θα δωσω. 2018 εχουμε. Δεν ειμαστε στο 2004 που τα σκορπαγαμε. 

Συνδικυκλιστή και συντοπίτη, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, το έγραψα και στο άλλο νήμα, θεωρώ ότι τα "φρέσκα" μεταχειρισμένα είναι δυσανάλογα ακριβά, ελέω έλλειψης στην αγορά 

Θεωρώ πάντως ότι ψαλίδι της τάξεως του 30+ % είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις :)

Σαφώς έχει να κάνει καθαρά με το που θα τον πετύχεις τον άλλον, προσωπικά όσες φορές έχω πουλήσει όχημα έβαζα μια τιμή 5-10% πιο χαμηλή από αυτή που υπό normal συνθήκες θα ζητούσα, και έλεγα τιμή μη διαπραγματεύσιμη

Ε, αν με έπαιρνε κάποιος τηλ και μου πρότεινε 30% κάτω, θα τον διαολόστελνα... ;) 

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Συνδικυκλιστή και συντοπίτη, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, το έγραψα και στο άλλο νήμα, θεωρώ ότι τα "φρέσκα" μεταχειρισμένα είναι δυσανάλογα ακριβά, ελέω έλλειψης στην αγορά 

Θεωρώ πάντως ότι ψαλίδι της τάξεως του 30+ % είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις :)

Με 11 12000 παιρνεις καινουργιο αξιοπρεπες αμαξακι. Δεν συμφερει σημερα μτχ. 2018 εχουμε. Πρεπει να κανουμε εξυπνες αγορες. 

Δημοσ.

Επειδη εχω οδηγησει αρκετα το 1.8TSI, θα πω πως ειναι καλη επιλογη

1)Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη αλλα ασχημο δεν το λες, απλα ιδιαιτερο.

2)Το εσωτερικο σε ποιοτητα υλικων ειναι ενα κλικ κατω απο vw-audi, ειναι πιο σκληρα αλλα η ποιοτητα συναρμογης ειναι μια χαρα

3)Εχει μπολικο εξοπλισμο, και μπορεις να βαλεις ευκολα ακομα και cruise control αν δεν εχει

4)Ο κινητηρας ειναι πολυ καλος, επιδοσεις 1.600 κυβικα με καταναλωση 1.400 , αρκει να μην βγαλει κανενα θεμα

5)Οι αναρτησεις και το στησημο ειναι παρα πολυ καλο, καμια σχεση με ιαπωνο-κορεατικα. Εχει το καλο πατωμα του γκρουπ VW, με αναρτησεις πολλαπλων πισω, ιδανικος συνδιασμος ανεσης και συμπεριφορας.

Γενικα ειναι μια χαρα αμαξι, θελει καλο ελεγχο απο μηχανικο και μετα σιγουρα θα χαρεις να το οδηγας

Δημοσ.

Αυτό είναι σχετικό 

Στα 11~12 παίρνεις αυτοκίνητα της κατηγορίας "μίνι" 

Αξιοπρεπέστατα μεν, άλλο πράμα όμως από το Leon που συζητάμε εδώ

7 λεπτά πριν, lary7 είπε

Επειδη εχω οδηγησει αρκετα το 1.8TSI, θα πω πως ειναι καλη επιλογη

4)Ο κινητηρας ειναι πολυ καλος, επιδοσεις 1.600 κυβικα με καταναλωση 1.400 , αρκει να μην βγαλει κανενα θεμα

Το 1.8 TSI είναι 1600 cc3 ; 

Δημοσ.

To 1.8 ειναι 1.800 και εντελως αλλο φρουτο με 160+ αλογα

Το 1.2 αντικατέστησε σε επιδοσεις τους 1.600 FSI-MPI του γρουπ και το εκανε μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...