Προς το περιεχόμενο

Τις 43 εκατομμύρια αποστολές Galaxy S9 και Galaxy S9+ έχει βάλει στόχο για φέτος η Samsung

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως πήγα από το "μικρό" S8 σε S9 plus :D.

Ως προς την αναβάθμιση έχω (φυσικά) μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη αυτονομία, διπλή κάμερα με καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, διπλάσιο αποθηκευτηκό χώρο (δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ SD cards), στερεοφωνικά ηχεία με μεγαλύτερη ένταση καθώς και επιτέλους σωστή θέση του fingerprint sensor...

Αν μάλιστα η Samsung αξιοποιήσει το project treble με το οποίο είναι συμβατά τα S9/S9+, ίσως και πιο γρήγορη αναβάθμιση στο Android P... 

Οι αναβαθμίσεις είναι υποκειμενικές. Μπορεί κάποιοι να βλέπουν λόγους να πάνε στο μοντέλο της αμέσως επόμενης χρονιάς ενώ άλλοι να μη βλέπουν καν το λόγο να αλλάξουν για 4 γενιές.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, βασίλης33 είπε

Δεν ειναι καν ενα διαφορερικο απο τον προκάτοχό του εμφανισιακα τηλεφωνο.

Ε πες το ντε και έψαχνα λογο να αλλάξω συσκευή. Αλλά αν έχουν την ίδια εμφάνιση δεν λέει 

16 ώρες πριν, VChris είπε

Άρα, μερικοί, θεωρείτε ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να αντικαθιστούμε τις ναυαρχίδες που αγοράσαμε πέρσι.

Πρέπει σόνι και καλά δηλαδή, να έφτιαχνε το super duper κινητό φέτος η Samsung ώστε εμείς που πήραμε το S8 να "αναγκαζόμασταν" σε αναβάθμιση.

Το γεγονός ότι, ας πούμε, πολλοί κάτοχοι του S7 δεν βρίσκουν λόγο αντικατάστασης, είναι ένα μειονέκτημα.

Ε τότε χαζομάρα της Samsung. Θα έπρεπε όντως να βάλει notch στο S9, να αντικαθιστούσε και αυτήν την παλιό-edge οθόνη με μια φλατ να πηγαίναμε να το σκάσουμε το χιλιάρικο χωρίς να νοιώθουμε τύψεις βρε αδερφέ.

Άμα είσαι τρελαμένος γκατζετάκιας ναι πρέπει. Αγοράζεις πουλάς και αγοράζεις το επόμενο... πες το χόμπι πες το τρέλα πες το μικρόβιο.

Αν οικονομικά είσαι οκ δεν σε ενδιαφέρει και σκοτώνεις τις συσκευές που αγοράζεις για να πάρεις την επόμενη. Αν είσαι σε ποιο χαμηλό εισόδημα κάνεις υπομονή ώσπου να πουλήσεις σε σχετικά καλή τιμή. 

Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο. Αγοράζεις πουλάς αγοράζεις την επόμενη. Άλλοι πάνε μπουζούκια άλλοι ποδόσφαιρο άλλοι τζογάρουν η πίνουν. Κάθε χόμπι έχει τον εθισμό του.

Εγώ υποθέτω ότι είναι το ποιο ανώδυνο ίσως σαν χόμπι οπότε...

• Like 1

16 ώρες πριν, nek_stau είπε

Είπε ο χρήστης του iphone...

Ε δεν έχει κι άδικο. Μια μέρα κρατάει το galaxy s με μέτρια χρήση, μια κρατάει και το iphone με πολλή χρήση. Με λίγη χρήση όμως το galaxy βγάζει και 68 ώρες ενώ το iphone πάει στην μιάμιση μέρα. Το galaxy είναι πολύ καλύτερο για standby, το iphone κρατάει περισσότερο σε βαριά χρήση. Και τα δυο καλά είναι (ή κακά, όπως το δει κανείς).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, VanJ είπε

Ε δεν έχει κι άδικο. Μια μέρα κρατάει το galaxy s με μέτρια χρήση, μια κρατάει και το iphone με πολλή χρήση. Με λίγη χρήση όμως το galaxy βγάζει και 68 ώρες ενώ το iphone πάει στην μιάμιση μέρα. Το galaxy είναι πολύ καλύτερο για standby, το iphone κρατάει περισσότερο σε βαριά χρήση. Και τα δυο καλά είναι (ή κακά, όπως το δει κανείς).

Μάλλον το αντιθετο βασικα.. Το iPhone ειναι καλυτερο σε standby. Αν και τα παραπανω αφορουν τα απλα γιατί τα plus ειναι πολυ καλυτερα και στη χρηση  και στο standby

Επεξ/σία από Choulio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13.3.2018 στις 12:41 ΠΜ, nek_stau είπε

Είπε ο χρήστης του iphone...

Βουλομενο γράμμα διαβάζεις. Δεν εχω αγορασει ποτε αιφοουν. Και ούτε εχω σκοπό να αγοράσω. Δεν θελω να φύγω απο το αντροιτ. 

Επεξ/σία από niksor

Έλα Αλέκο 43εκ είπες ? #apato

hqdefault.jpg

Korean Consumers Showing Lukewarm Response to Galaxy S9

Pre-Orders for the Galaxy S9 are below Expectations
Samsung’s new Galaxy S9 is now available for buyers across the world, but early figures show rather slow excitement for the new model.

It seems many consumers are thinking that the latest models are not that different from the Galaxy S8 and Galaxy A8. The Galaxy A8, which comes with dual front cameras, is very popular with teenagers and those in their 20s taking a lot of selfies. An increasing number of consumers are opting for inexpensive older phones these days amid the lack of significant performance improvement."

Κάπως έτσι η Shamesung πετυχαίνει τις αποστολές. Πάρε κόσμε και Lagaxy S9 έχω..... αγοράζεις 1 και παίρνεις 2.

Samsung Electronics and four major US mobile carriers are conducting a promotion for the Galaxy S9 which offers the smartphone model at the half price or gives one free to those who buy one

1267651f89ea4968ec.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το μερίδιο της στην Κινα καταρρέει κάτω του 1%. ΑΠΑΤΗ SHAMESUNG!!! Το 2011-13 μονοπώλησε την πρώτη θέση.....πλέον 12η και πέφτει.

Samsung Loses Face in China as their Market Share Collapses

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 3/22/2018 at 9:36 PM, DJTaurus said:

Κάπως έτσι η Shamesung πετυχαίνει τις αποστολές. Πάρε κόσμε και Lagaxy S9 έχω..... αγοράζεις 1 και παίρνεις 2.

Samsung Electronics and four major US mobile carriers are conducting a promotion for the Galaxy S9 which offers the smartphone model at the half price or gives one free to those who buy one

Ουτε τα link που βαζεις δεν διαβαζεις. Δεν φτανει που το εχεις κανει γηπεδο το forum, παραπληροφορεις κιολας. Γιωτοφωνο και τα μυαλα στα καγελια

Τετοιο μισος δεν εχω ξαναδει, εχει πονεσει κοσμο η Samsung.

Επεξ/σία από strawman

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...