DAVIDOF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ξέρει κανείς πως να το λύσω έχω κάνει bios update f22b alla kai ta f21 σε default ρυθμίσεις σε gigabyte ab350 gaming me corsair psu vs550 kai ram corsair vintagain. 2667
DAVIDOF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 30 βαθμούς έχει και τα ρεύματα έχω ελέγξει όταν το παθαινει τα ρεύματα έρχονται σωστά. .
nikolas_kriti Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Παιξε με τις μνήμες,ανα σλοτ κι ανα dimm αν δεις μηπως εχει θεμα η ραμ..!! Μετά κοιτάς για τροοφοδοτικό!!!
DAVIDOF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 550 vs corsair Άλλαξα σλοτ στο μαύρο χρώμα μια φορά μου το πεταξε το watchdogs timeout σε διάστημα πέντε ωρών
nikolas_kriti Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Κανε διαφορους συνδυασμους με τις ραμ,ώστε να αποκλίσεις τις ραμ,έπειτα πρεπει να δοκιμάσεις αλλο τροφοδοτικό!!!! Όλα αυτά με την προυπόθεση οτι οι θερμοκρασίες σου ειναι κομπλέ!!! Θα δοκίμαζα κι ενα φορματ!!! Γενικά αμα μπλέξεις θέλει δουλειά κι υπομονη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα