mpokwsths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή οθόνη, 24άρα FullHD με Freesync (εύρος 48-72Hz) με PLS panel στα 128€ τελική τιμή. Είναι lightning deal οπότε θα διαρκέσει λίγο ακόμα. https://www.amazon.de/dp/B01EX7KSPM Την είχα παλιότερα και μπορώ να πω ότι σε σχέση με την LG 24MP68VQ που έχω τώρα υπερτερεί σε γωνίες θέασης και σε χρόνο απόκρισης. Είχε πιο λίγο ghosting από την LG και πιο καλή υλοποίηση Freesync (όποιος θέλει λεπτομέρειες μπορώ να του πω). Από ότι διαβάζω και η 23άρα LG (αυτή του e-shop) είναι παρόμοια με την 24άρα, οπότε μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη Samsung είναι καλύτερη περίπτωση. Επίσης υπερτερεί σαφέστατα και στη χαμηλότερη ελάχιστη φωτεινότητα που πιάνει. Σε αντίθεση με τις δύο LG, άνετα τη χρησιμοποιείς νύχτα με κλειστά φώτα χωρίς να σε στραβώνει από την πολύ υψηλή φωτεινότητα. Πολύ σημαντικό. Στο skroutz από 142€ + μεταφορικά. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από mpokwsths 1
mpokwsths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, cineaste είπε Έχει zero pixel εγγύηση? Τώρα που το λες ... ένα πλεονέκτημα για αγορά από Amazon της συγκεκριμένης είναι ότι αν βρεις έστω και μισό pixel τη γυρίζεις με τη μία. Στην Ελλάδα, η Samsung δε δίνει zero pixel για τη συγκεκριμένη.
downhill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Τώρα που το λες ... ένα πλεονέκτημα για αγορά από Amazon της συγκεκριμένης είναι ότι αν βρεις έστω και μισό pixel τη γυρίζεις με τη μία. Πόσο θα σου κοστίσει όμως...
bill987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, downhill είπε Πόσο θα σου κοστίσει όμως... Απολύτως τίποτα!!
downhill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Το amazon δικαιολογεί μέχρι ένα ποσό σε μεταφορικά επιστροφής που σίγουρα είναι πολύ λιγοτερα από αυτό που θα χρεώσουν τα ΕΛΤΑ για τόσο ογκώδες πακετο
bill987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, downhill είπε Το amazon δικαιολογεί μέχρι ένα ποσό σε μεταφορικά επιστροφής που σίγουρα είναι πολύ λιγοτερα από αυτό που θα χρεώσουν τα ΕΛΤΑ για τόσο ογκώδες πακετο Νομίζω το paypal το κάνει αυτό, δεν έχω διαβάσει για τέτοιο όριο! Μπορεί να είμαι και λάθος!
mpokwsths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, downhill είπε Το amazon δικαιολογεί μέχρι ένα ποσό σε μεταφορικά επιστροφής που σίγουρα είναι πολύ λιγοτερα από αυτό που θα χρεώσουν τα ΕΛΤΑ για τόσο ογκώδες πακετο Πριν από 5-6 μήνες γύρισα στο Amazon 24άρα οθόνη επειδή δε με ικανοποίησε και μου επέστρεψαν και τα 47€ return costs που έδωσα στα ΕΛΤΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα