Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο ποντίκι (με την λογική οτι εχει unifying receiver και αργότερα θα πάρω και κάποιο πληκτρολόγιο) και θέλω να ρωτήσω απο κάποιον που το έχει την γνώμη του για το ποντίκι και αν η ροδέλα ειναι κουμπί, δηλαδή πατιέται προς τα κάτω (εκτός απο το αριστερά-δεξιά) γιατι με έχει βολέψει στο ποντίκι που εχω τώρα οταν ψάχνω πράγματα στο ιντερνετ και ανοίγω καρτέλες.
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, ψιλό στάνταρ δεν είναι αυτό το κουμπί; Δεν έχω δει κάποιο τα τελευταία 20 χρόνια χωρίς. Αυτο, δεν γνωρίζω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, ψιλό στάνταρ δεν είναι αυτό το κουμπί; Δεν έχω δει κάποιο τα τελευταία 20 χρόνια χωρίς. Αυτο, δεν γνωρίζω. Δεν ξερω, εχω ακομα το mx518 Απλα σε οσα βιντεο εχω ψαξει και γενικα οσο ψαξιμο εχω κανει δεν λενε για αυτο
sistah Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Συμφωνα με το manual, ειναι και button. Σωστη η απορια σου αν και συμφωνω απολυτα με τον Sheogorath. Btw τα left/right ειναι απιστευτα βολικα!! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Και το κοιταξα το manual. :S Thanks!
7nisiotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ παλιό ποντίκι ομως. Πρόσφατα το βρήκα στην αποθήκη και δοκίμασα να δω αν δουλεύει. Αν το θες για απλή χρήση ώστε να εκμεταλλευτείς τη λειτουργία του ως ασύρματο, ναι, για οτιδήποτε άλλο όπως gaming δε το προτείνω. Το χρησιμοποιούσα πριν 9 χρόνια όταν είχα κάποτε λάπτοπ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από 7nisiotis
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δεν παιζω παιχνιδια οποτε θα μαι κομπλε με αυτο! θενκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα