john anad Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 γνωριζει καποιος/καποια πως μπορω να εχω 2 γραμμες στο menu bar? γιατι αυτη που υπαρχει εχει γεμισει,νομιζω υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο αλλα δεν την γνωριζω,ειμαι στο λογισμικο high sierra
tsofras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Bartender αν θυμάμαι καλά στα μαζεύει σε κατηγορίες 1
john anad Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, tsofras είπε Bartender αν θυμάμαι καλά στα μαζεύει σε κατηγορίες οκ ευχαριστω θα το κοιταξω,αν και δεν ειναι μαλλον αυτο που ακριβως ζηταω
tsofras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, john anad είπε οκ ευχαριστω θα το κοιταξω,αν και δεν ειναι μαλλον αυτο που ακριβως ζηταω Αυτό ζητάς νομίζω γιατί λες σου γέμισε η μπάρα. Θες να είναι όλα χύμα? Αυτό στα μαζεύει για να χωράνε όλα και να είναι τακτοποιημένα. Τώρα αν θες απλά 2η μπάρα για να τα έχεις όλα δεν γνωρίζω άλλο application 😙🙂
john anad Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό ζητάς νομίζω γιατί λες σου γέμισε η μπάρα. Θες να είναι όλα χύμα? Αυτό στα μαζεύει για να χωράνε όλα και να είναι τακτοποιημένα. Τώρα αν θες απλά 2η μπάρα για να τα έχεις όλα δεν γνωρίζω άλλο application 😙🙂 το ειδα το bartender,υπαρχει ομως και αυτο αλλα προσπαθησα να το βρω και δεν το βρισκω,κατι τετοιο εννοουσα που δειχνει το video
CryptoCSM01 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, john anad είπε το ειδα το bartender,υπαρχει ομως και αυτο αλλα προσπαθησα να το βρω και δεν το βρισκω,κατι τετοιο εννοουσα που δειχνει το video Αυτό που δείχνει το βίντεο νομίζω ότι είναι το SecondBar. Εκτός από το Bartender δες και το Barsoom 2. YouTube.
john anad Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, CryptoCSM01 είπε Αυτό που δείχνει το βίντεο νομίζω ότι είναι το SecondBar. Εκτός από το Bartender δες και το Barsoom 2. YouTube. ok ευχαριστω
tsofras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, john anad είπε το ειδα το bartender,υπαρχει ομως και αυτο αλλα προσπαθησα να το βρω και δεν το βρισκω,κατι τετοιο εννοουσα που δειχνει το video Αυτό πάντως λέει και στην περιγραφή ότι προσθέτει μενου σε εξωτερική οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα