Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει καποιος/καποια πως μπορω να εχω 2 γραμμες στο menu bar? γιατι αυτη που υπαρχει εχει γεμισει,νομιζω υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο αλλα δεν την γνωριζω,ειμαι στο λογισμικο high sierra

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Bartender αν θυμάμαι καλά στα μαζεύει σε κατηγορίες

οκ ευχαριστω θα το κοιταξω,αν και δεν ειναι μαλλον αυτο που ακριβως ζηταω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john anad είπε

οκ ευχαριστω θα το κοιταξω,αν και δεν ειναι μαλλον αυτο που ακριβως ζηταω

Αυτό ζητάς νομίζω γιατί λες σου γέμισε η μπάρα. Θες να είναι όλα χύμα? Αυτό στα μαζεύει για να χωράνε όλα και να είναι τακτοποιημένα. Τώρα αν θες απλά 2η μπάρα για να τα έχεις όλα δεν γνωρίζω άλλο application 😙🙂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό ζητάς νομίζω γιατί λες σου γέμισε η μπάρα. Θες να είναι όλα χύμα? Αυτό στα μαζεύει για να χωράνε όλα και να είναι τακτοποιημένα. Τώρα αν θες απλά 2η μπάρα για να τα έχεις όλα δεν γνωρίζω άλλο application 😙🙂

το ειδα το bartender,υπαρχει ομως και αυτο αλλα προσπαθησα να το βρω και δεν το βρισκω,κατι τετοιο εννοουσα που δειχνει το video

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john anad είπε

το ειδα το bartender,υπαρχει ομως και αυτο αλλα προσπαθησα να το βρω και δεν το βρισκω,κατι τετοιο εννοουσα που δειχνει το video

Αυτό που δείχνει το βίντεο νομίζω ότι είναι το SecondBar.

Εκτός από το Bartender δες και το Barsoom 2. YouTube.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, john anad είπε

Αυτό πάντως λέει και στην περιγραφή ότι προσθέτει μενου σε εξωτερική οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...