Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Επεξεργαστής: Intel Core Duo T2400 1.83 GHz, Level 2 cache 2 MB,667MHz Bus speed.
  • Μνήμη: 1024MB DDR2/667MHz, 2 Slots / 0 free, υποστηρίζει μνήμη μέχρι 2 GB.
  • Οθόνη: Ευρεία οθόνη υψηλής ανάλυσης 17'' WXGA+ BrightView.
  • Ανάλυση Οθόνης: 1440x900 pixels.
  • Σκληρός Δίσκος: 200 GB (2 x 100 GB), 5400 rpm SATA, διαμέρισμα έως 8 GB για ανάκτηση συστήματος.
  • Οπτική Συσκευή: Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) με υποστήριξη δύο στρωμάτων.
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce Go 7600 με αποκλειστική μνήμη βίντεο 256 MB.
  • Επικοινωνίες: Υψηλής ταχύτητας 56K μόντεμ, 10/100 Mbps LAN Ethernet ενσωματωμένο.
  • Υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας: LAN Intel PRO/Wireless 3945, 802.11a/b/g, Bluetooth.
  • Ήχος: Ενσωματωμένος ήχος 16 bit, 3D, Sound Blaster Pro συμβατός, ηχεία Altec Lansing.
  • Θύρες επικοινωνίας: 1 θύρα VGA, 4 θύρες USB 2.0, 1 IEEE-1394, 1 υποδοχή μόντεμ RJ 11, 1 υποδοχή Ethernet RJ 45, έξοδος S-video TV, 1 έξοδος ακουστικών με ψηφιακό ήχο SPDIF, 1 είσοδος μικροφώνου, Υποδοχή καλωδίου σταθμού σύνδεσης.

Θύρες Επεκτασιμότητας: Μία θύρα κάρτας PC type I ή type II με δυνατότητα CardBus. Μία υποδοχή ExpressCard/54 (υποστηρίζει και ExpressCard/34), Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων (6 σε 1) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card). 

η μπαταρία είναι off το υπόλοιπο μηχάνημα πετάει

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Είμαι κεφάτος

Αν είσαι στην Αθήνα , γουί χαβ ε ντηλ   :)

Καταλαβαινεις οτι δεν το πουλαω εγω ε? :)

Δημοσ.

το μηχάνημα είναι περίπου 11 ετών αλλά το δουλεύει συγγενής μου και όντως πάει καλά για τα χρόνια του.

εξωτερικά βέβαια φαίνοται τα χρόνια μιας και ξεβάφει το touchpad και το μεταλλικό κάλυμα των ηχείων

βγάζει συγκεκριμένα προβλήματα αλλά τα έχουμε λύσει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...