Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται η χρήση του WiFi να μην επηρεάζει την ταχύτητα του Lan ώστε να μπορούν οι χρήστες του WiFi μου να βλέπουν youtube κτλπ και να μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς να μου ανεβαίνει το ping. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Υστερόγραφο. το ειδα απο εναν φίλο μου που είχε συνέχεια ping στα παιχνίδια λόγω ο της χρήσης του WiFi της οικογένειας του ο οποίος πήρε τηλ στην εξυπηρέτηση και του κάνανε αυτήν την ρύθμιση και τώρα δεν έχει ποτέ πάνω απο 60-70 ping σε σχέση με το 100-120 που είχε πριν κάνει την ρύθμιση (έχει forthnet) 

Επεξ/σία από RonaldoG13
Δημοσ.

αν υποστηριζει qos το ρουτερ πολλα μπορεις να κανεις.επισης καλο ειναι να εχεις fast path απο τον παροχο. αν το ρουτερ σε αφηνει να δωσεις οριο στο bandwidth του wireless ναι μπορεις να κανεις δουλεια.μια vdsl θα  βοηθησει αν κανουν ολοι χρηση του ιντερνετ

On 12/03/2018 at 4:57 PM, RonaldoG13 said:

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται η χρήση του WiFi να μην επηρεάζει την ταχύτητα του Lan ώστε να μπορούν οι χρήστες του WiFi μου να βλέπουν youtube κτλπ και να μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς να μου ανεβαίνει το ping. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Υστερόγραφο. το ειδα απο εναν φίλο μου που είχε συνέχεια ping στα παιχνίδια λόγω ο της χρήσης του WiFi της οικογένειας του ο οποίος πήρε τηλ στην εξυπηρέτηση και του κάνανε αυτήν την ρύθμιση και τώρα δεν έχει ποτέ πάνω απο 60-70 ping σε σχέση με το 100-120 που είχε πριν κάνει την ρύθμιση (έχει forthnet) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...