Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ψάχνω δωρεάν τρόπο να αυξήσω την επισκεψιμότητα του site μου έχω βρει πολλούς  τρόπους στο ίντερνετ όμως όλοι έχουν κακά σχόλια.

Ξέρει κάποιος να μου πει κάποιον τρόπο ασφαλές και δωρεάν?

Θα με ενδιέφερε και ανταλλαγή banner 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εύκολος τρόπος δεν υπάρχει. Μπορείς όμως να κάνεις αρκετά πράγματα "Δωρεάν". Επενδύοντας δηλαδή δικό σου χρόνο και φαιά ουσία αντί να πληρώνεις κάποιον  για αυτά. Βασικά υπάρχουν 2 τρόποι να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του σίτε σου.

1. Search Engine Optimization

2. Social Networking

Ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις και στα δυο είναι: Αυθεντικό Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Από αυτό ξεκινάν όλα. Η ποιότητα αξιολογείτε, φυσικά, από τους παραλήπτες του περιεχομένου.

Ρωτάω λοιπόν: 

Σε τι είδους επισκέπτες απευθύνεσαι;

Ποιο είναι το αντικείμενο του σίτε σου;

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει αυθεντικό περιεχόμενο στο Blog;

Ρωτάω διότι 9 από 10  Ελληνικά σίτε που έχουν σαν αντικείμενο την μουσική θα δεχόταν καταγγελίες για copyright violations αν έπαυαν να πετούν κάτω από το radar. Αν το σίτε σου είναι ένα από αυτά σίγουρα δεν το θέλεις να φιγουράρει στην 1η θέση στο Google. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυθεντικό δεν το λες ακριβώς προς τον τίτλο απλά παρουσιάζω τραγούδια ξεχασμένα στον χρόνο ρεμπέτικα λαϊκά ροκ δημοτικά μόνο ελληνικά στο άρθρο κείμενο δικό μου και απλά μέσα στο κάθε άρθρο μπαίνει και ένα βίντεο από το youtube ή ένα αρχείο mp3 ανάλογα.

Επεξ/σία από dimitrismitsos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία, κάνεις λοιπόν μια παρουσίαση από κομμάτια, καλλιτέχνες κτλ. Υπάρχει δυναμικό και για seo και για social networking.

Δημοσ.

Βάλτο και εδώ για αρχή, και σε ένα παραδίπλα θέμα που παρουσιάζουν τα μπλόγκ τους τα μέλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...