Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psaris είπε

εγώ πάντως είδα διαφορά όταν πήγα από 60hz non-freesync σε 75hz freesync οταν πέφτει κάτω από 60fps φαίνεται ποιο smooth ή ειναι ιδέα μου?

Μια χαρά σου φαίνεται. Μην διαβάζεις εδώ που θα βγάλει λάθος όλο τον κόσμο.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μονιτορ όπως αυτό του παρακάτω λινκ που θα παίζει με Xbox one X θα υπάρχει διαφορά μετά από αυτή την αναβάθμιση;

https://www.amazon.it/gp/aw/d/B0764DMTPN/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

Επίσης σε σύγκριση με 55αρα 4Κ 120Hz με ψευτοHDR του 2015; Ποια επιλογή  θα είναι καλύτερη για παιχνίδια ;

Σκέφτομαι να παρω την κονσόλα το Πάσχα και θέλω να ξέρω αν θα υπάρχει καλή εμπειρία για παιχνίδια αλλά και για blue-ray HD.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Necrogeddon είπε

Ας φτιαξει πρωτα η AMD το freecync που μας εχει τρελανει στο flickering και μετα βλεπουμε

Με ποια καρτα υπαρχει flickering Και ποιο Μόνιτορ ? Και σε ποια frame ? Με ενδιαφερει να μαθω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μια χαρά σου φαίνεται. Μην διαβάζεις εδώ που θα βγάλει λάθος όλο τον κόσμο.

τι εννοείς ? δεν είναι έτσι? nvm κατάλαβα.

Επεξ/σία από Psaris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Agony είπε

Με ποια καρτα υπαρχει flickering Και ποιο Μόνιτορ ? Και σε ποια frame ? Με ενδιαφερει να μαθω .

γεια σου φιλε, με MSI R9 380 4Gb σε ολοκαινουργιο monitor LG 34UC99-W ασχετου των fps. Μου το εκανε και στα 60 αλλα και στα 75 που ειναι και το refresh rate του εν λογω monitor. Το θεμα με το flickering ειναι αιωνιο και η AMD απλα δεν νοιαζεται. Σε επικοινωνια μου με το επισημο service LG, μου ειπαν οτι δεν εχουν καρτα που υποστηριζει freesync και δεν μπορουν να το εξακριβωσουν, αντε ψαξτην με τα λαμογια

Επεξ/σία από Necrogeddon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...