nooberman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους τους ξάγρυπνους! Έχω ένα desktop PC στο οποίο θέλω να βάλω δεύτερη οθόνη. Ωστόσο εάν κουμπώσω δεύτερη οθόνη δεν την αναγνωρίζει καθώς εάν στην κύρια που συνδέεται μέσω HDMI βάλω τέρμα την ανάλυση δεν βλέπει καθόλου τη δεύτερη που συνδέεται μέσω VGA, αλλά εάν στην κύρια χαμηλώσω ένα κλικ την ανάλυση θα βλέπω και τις δύο αλλά σε μορφή duplicate και όχι extent όπως θα ήθελα και εάν κάνω δεξί κλικ στις ιδιότητες οθόνης θα φαίνεται ότι αναγνωρίζει μόνο μία οθόνη, παρά το ότι είναι δύο αναμένες ταυτόχρονα. Καμία ιδέα?
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Σίγουρα το hardware που έχεις μπορεί να "σηκωσει" αυτό που θες;
nooberman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εάν είχα μία εύκολη κάρτα γραφικών θα την έβαζα ομολογουμένως, αλλά δεν έχω. Πάντως η μητρική έχει υποδοχή για HDMI, VGA & DVI οπότε κανονικά δεν θα έπρεπε να σηκώνει δύο οθόνες?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Με το πρόγραμμα διαχείρισης της κάρτας γραφικών γίνεται αυτό και όχι με αλλαγή στην ανάλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα