Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

Εχω 4-5 χρονια ενα S4 Mini [Gi9190] και του χω αλλαξει τα φωτα . Σημερα πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγει (ναι το ξερω, κλασικο προβλημα).

Αρχικα , μου βγαζε το σημα της Samsung αναβοσβηνε και μετα εκλεινε . Το εκανα κανα 2-3 φορες αυτο , τιποτα .

Καταφερνω μπαινω σε ενα odin mode  ή οπως λεγεται αυτο τελος παντων. (σαν την εικονα που παραθετω) .maxresdefault.jpg.b443dcddc923f3fcf50d45a29d0e491d.jpg

Δεν εκανε τιποτα για ποση ωρα , εκνευρηστικα και εβγαλα τη μπαταρια .

Κρατησα πατημενο το power button για να αποφορτιστουν οι capacitors (καπου το διαβασα στο internet) . Ξαναβαζω τη μπαταρια , τιποτα , ουτε καν το vibaration δεν κανει τωρα.

Δοκιμασα να το συνδεσω στη πριζα τιποτα , ουτε ετσι ανοιγει . Το συνδεσα στο pc και μου βγαζει αυτο :  Screenshot_1.jpg.c5e51aed0e990bef39d126d4c10a8e34.jpg

Κατι τετοια εκανε και το S4 το μεγαλο του πατερα μου και του ειπαν οτι καηκε η πλακετα . Λετε να ναι το ιδιο και σε μενα ;

ΥΓ : Η μπαταρια δεν ειναι αδεια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη αυτο το hard brick το ειδα καπου εκει που ψαχνομουν .

μου λες με δυο φρασουλες τι επαθε ετσι για να χω μια ιδεα ; Ακυρο , το googlara.

Πως δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα ; Φταιω εγω που μπηκα σε αυτο το Downloading - Odin Mοδε πως λεγεται .... ;

Επεξ/σία από redykt
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, redykt είπε

Φταιω εγω που μπηκα σε αυτο το Downloading - Odin Mοδε πως λεγεται .... ;

ισως εκεινη την ωρα που εβγαλες την μπαταρια

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ οκ .

Θα το δοκιμασω αργοτερα παλι μηπως αναστηθει , ισως το παω και σε κανα service να μου επιβεβαιωσουν το θανατο . :P

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/recovery-mode/

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει ισα και με 20 φορες . :P

Αυτο ηθελα να κανω αλλα μαλλον πατησα κατι λαθος και με εβγαλε στο ODIN Mode . Μετα οπως ειπα τα πηρα στη κρανα και εβγαλα τη μπαταρια γιατι μιση ωρα δεν εκανε κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρίξω μια ιδέα .

Μιας και δεν φαίνεται να θες να το αντικαταστήσεις , δεν δοκιμάζεις να έρθεις σε επαφή με εδώ 

Στο ένα τα έχει παίξει η πλακέτα , στο άλλο τα έχει παίξει η αφή , άρα από τα δύο φτιάχνετε το ένα .

Ή να βρεις κάποιο άλλο μεταχειρισμένο με πρόβλημα που να σε βοηθάει όμως να φτιάξεις το δικό σου.

Επεξ/σία από siracos
Δημοσ.

Δεν καταλαβα σε τι μπορει να με βοηθησει το χαλασμενο S4 Mini του φιλου .

Οπως και να χει , ηθελα το τελευταιο καιρο να προβω σε αγορα νεου κινητου , οποτε δεν το πηρα και κατακαρδα :P .

Απλα κοιταζω μπας και το τραιναρω λιγο ακομα . 

Δημοσ.

Σε download mode (το Odin mode που λες) έχεις δοκιμάσει να ξαναμπείς;

Volume down + home + power button

Αν ναι τότε δοκίμασε να φλασάρεις την rom από την αρχή.

Δημοσ.
Στις 12/3/2018 στις 5:19 ΜΜ, redykt είπε

Το εχω δοκιμασει ισα και με 20 φορες . :P

Αυτο ηθελα να κανω αλλα μαλλον πατησα κατι λαθος και με εβγαλε στο ODIN Mode . Μετα οπως ειπα τα πηρα στη κρανα και εβγαλα τη μπαταρια γιατι μιση ωρα δεν εκανε κατι

Δοκίμασες το unbrick απ το xda?  αν δεν βοήθησε τότε είναι emmc τα παίξε.... Στο σέρβις θα σου προτείνουν αλλαγή μητρικής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...